Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 07-31-07, 09:52 PM   #26
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
今日將部400D拎去炮廠CS整
我問佢要幾耐先可覆到我部機有咩事, 佢話要四至五個工作天#

此篇文章於 07-31-07 09:57 PM 被 riceball 編輯。
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-07, 11:59 AM   #27
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
我的收藏又多一張~

Rice

舊 08-01-07, 11:19 PM   #28
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
親切提問:

1. 受唔受「非大炮」心靈傷害的病人? (油王好像都有單可以炫耀一番)

2. 題目用「醫療」, 會不會令人誤會跟「看症」是同一回事?
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-07, 11:45 PM   #29
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
>1
那有唔侵別人玩的道理?

>2
唔....的確有這種感覺~
a
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 12:07 AM   #30
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KKH 查看文章
親切提問:

1. 受唔受「非大炮」心靈傷害的病人? (油王好像都有單可以炫耀一番)

2. 題目用「醫療」, 會不會令人誤會跟「看症」是同一回事?
2. 但是最近的醫生post實在很玄妙, 好像有點......
不用醫療, 乾脆用別的字眼, 如[修復], [倒楣]...
請其他大大也出點主意嘛!

舊 08-02-07, 12:22 AM   #31
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

過往題目格式... 我們的XXXXXX[YYYY]

XXXXXX = 又 COOL 又型又多口水的標題
YYYY = 此區的正經解說...

例如:

我們的心靈受損治療系行星[壞機分享區]

(不過聽起來有點 otaku... OTZ)

大家諗諗?
舊 08-02-07, 12:24 AM   #32
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
過往題目格式... 我們的XXXXXX[YYYY]

XXXXXX = 又 COOL 又型又多口水的標題
YYYY = 此區的正經解說...

例如:

我們的心靈受損治療系行星[壞機分享區]

(不過聽起來有點 otaku... OTZ)

大家諗諗?
不如簡單d...

[PIT]

舊 08-02-07, 12:27 AM   #33
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

輪到我唔明.... PIT? 入廠?

玩野: PITA - Pain In The A** /\
舊 08-02-07, 12:28 AM   #34
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

又有...

抄哥哥的字: [壞機訴苦發難區]
舊 08-02-07, 12:37 AM   #35
Strider
初段

引用:
輪到我唔明.... PIT? 入廠?

玩野: PITA - Pain In The A** /\
只係好單純諗起賽實中途修理既PIT STATION

舊 08-02-07, 12:47 AM   #36
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: riceking 查看文章
我的收藏又多一張~

Rice
點解 Estimated repair charge 係 To be confirmed?

什麼態度?
舊 08-02-07, 12:48 AM   #37
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
作者: Strider 查看文章
只係好單純諗起賽實中途修理既PIT STATION
我都是類似理解... 入PIT = 入廠.
舊 08-02-07, 01:00 AM   #38
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
又有...

抄哥哥的字: [壞機訴苦發難區]
用發難....就不能拉上炫耀了

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 01:03 AM   #39
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

"炫耀" 確是重點之一...............................
舊 08-02-07, 01:03 AM   #40
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
點解 Estimated repair charge 係 To be confirmed?

什麼態度?
我已經就此事找了高層發了爛渣~ 說是誤會, 一定是免費的~

因為上去是我老爸, 如果唔係我已即場反檯

Rice

舊 08-02-07, 01:04 AM   #41
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
CS軍票炫耀區如何?

GGFR
好Game分享
舊 08-02-07, 08:22 AM   #42
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
怎會不接受大砲以外的理由,只不過是大砲死亡率在這裏特別高p

標題有問題嗎@@a,未想到甚麼點子...先加註解先吧....

舊 08-02-07, 09:52 AM   #43
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
舊症可以胋嗎?

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-07, 09:56 AM   #44
Strider
初段

引用:
作者: hpsimon 查看文章
舊症可以胋嗎?
無任歡迎!

舊 08-02-07, 11:10 AM   #45
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
其實未壞也行的啊斯文
你先對你的五弟反光板拍一張照片貼在這裏便行b

引用:
無任歡迎!

舊 08-02-07, 12:48 PM   #46
Strider
初段

引用:
作者: KTN 查看文章
其實未壞也行的啊斯文
你先對你的五弟反光板拍一張照片貼在這裏便行b
唔好...一陣好既唔靈醜既靈仲得了既

舊 08-02-07, 02:15 PM   #47
antony chan
大合奏部隊!

引用:
唔想日驚夜驚?耳屎MKII幫到你

GGFR
好Game分享
舊 08-02-07, 03:16 PM   #48
riceking
一人前のダメ人間

引用:
想一想, 好明顯我俾人咒.... @@

Rice

舊 08-02-07, 03:39 PM   #49
Strider
初段

引用:
作者: riceking 查看文章
想一想, 好明顯我俾人咒.... @@

Rice
邊個咁大膽

引用:
作者: antony chan 查看文章
唔想日驚夜驚?耳屎MKII幫到你
耳屎MK II???不會是怪物般的旗艦吧

舊 08-02-07, 04:02 PM   #50
riceking
一人前のダメ人間

引用:
邊個咁大膽
事發前一晚...有兩個人Send了同一條Link來... @@

之後就....

Rice

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:12 AM

手機版 | APP版