Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-15, 09:32 PM   #401
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: Spawn 21 查看文章
Tournament result 唔多見有你隊果名,你隊Team 排名幾多?
無啦,三日都對頭一百內嘅團,最後應該爭十名先入到團
見唔到都正常

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-15, 11:11 PM   #402
Spawn 21
Crazy Gamer
GRARDLAND部隊

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: antony chan 查看文章
無啦,三日都對頭一百內嘅團,最後應該爭十名先入到團
見唔到都正常
我地團都係,攪到最終要打Cat2。
你其實Lv幾多,我地團都想招多一兩個中級,上級打手。有冇興趣?

MAIN ACC: AKLC
SUB ACC: JYKC
Spawn 21 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-15, 10:47 PM   #403
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
引用:
我地團都係,攪到最終要打Cat2。
你其實Lv幾多,我地團都想招多一兩個中級,上級打手。有冇興趣?
多謝你招待、但我果邊十幾個都係朋友來、所以唔諗住轉了

GGFR
好Game分享
舊 07-14-15, 11:27 AM   #404
Spawn 21
Crazy Gamer
GRARDLAND部隊

引用:
多謝你招待、但我果邊十幾個都係朋友來、所以唔諗住轉了
如果遲下有須要再上黎講啦,另外我地團仲有一兩個位,希望搵D早晚都有時間打既朋友

舊 07-24-15, 10:20 PM   #405
飛機車
Crazy Gamer
あんたバカ(゚Д゚)

註冊日期: Apr 2009
56Lv 晚上可打團戰,早上唔一定得,有冇團會收人?thx~

ザクとは

FGO 021 272 741
飛機車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-15, 12:53 PM   #406
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 飛機車 查看文章
56Lv 晚上可打團戰,早上唔一定得,有冇團會收人?thx~
早兩日仲有位

舊 07-25-15, 06:15 PM   #407
antony chan
大合奏部隊!

引用:
作者: 飛機車 查看文章
ID?我団有位

GGFR
好Game分享
舊 07-27-15, 05:37 PM   #408
飛機車
Crazy Gamer
あんたバカ(゚Д゚)

註冊日期: Apr 2009
引用:
ID?我団有位
L5278rFE

ザクとは

FGO 021 272 741
飛機車 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-15, 08:24 AM   #409
Spawn 21
Crazy Gamer
GRARDLAND部隊

其實GAF仲有幾多人玩緊蒼騎?

舊 08-14-15, 10:42 PM   #410
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
其實GAF仲有幾多人玩緊蒼騎?
杜丹樓應該係GAF最主力個班去哂

舊 08-19-15, 09:45 AM   #411
Spawn 21
Crazy Gamer
GRARDLAND部隊

哩隻GAME最慘係冇咩人係網上討論, 感覺好冷清. 雖然我地團咨信多到甩輪 xD

舊 08-23-15, 01:13 AM   #412
Asurada
機動六課的一等空尉

個個都圍內團內討論哂.........

舊 08-24-15, 10:16 AM   #413
Spawn 21
Crazy Gamer
GRARDLAND部隊

GAF公會【牡丹樓】再度招人 (3-4位)

新生牡丹樓經過技術性重組後,加入咗數名上圈退休人士,
連同舊有休閒重課懶人王(21隻SSR LV99)<- 信不信由你, 絕對擁有黑馬級實力. (當然啦,懶人城LV就...)
本團目標照舊希望用懶人方案(輕鬆打入C1統一)

如果各下諗法一致, 唔想課肝打水, 但係又想統一爽爽入C1既話(當然實力種可以等統一先入上級團,不過懶人就係唔想咁煩轉來轉去), 【牡丹樓】誠意向各下招手

有興趣人士請在遊戲裡留言各下. 謝謝
PzL5KNkr

舊 09-17-15, 09:39 AM   #414
Spawn 21
Crazy Gamer
GRARDLAND部隊

GAF公會【牡丹樓】再度招人 (1-2位) 為統一戰準備
城LV57, 15隻A級, 排名1500左右 目標C1

有興趣人士請在遊戲裡留言各下. 謝謝
PzL5KNkr

舊 01-17-16, 10:08 AM   #415
Asurada
機動六課的一等空尉

仲有無人玩
歡迎入公會喎

竟然會下個月亞爾斯蘭戰記加入~~

舊 01-17-16, 01:41 PM   #416
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Asurada 查看文章
仲有無人玩
歡迎入公會喎

竟然會下個月亞爾斯蘭戰記加入~~
隻game第一個合作

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-16, 01:38 AM   #417
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

咁耐先400萬下載
然後很好的女主pool
我40抽0ssr

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 03-10-16, 04:24 PM   #418
小毛明
Game Master
毛厘頭

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code0946 2182 4512
PSN  IDmomimg
XBox Live Gamertagmoming23
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
咁耐先400萬下載
然後很好的女主pool
我40抽0ssr

still playing? @o@

超懶 SB ID: 108,003,610...

Trophy card
小毛明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 07:03 PM   #419
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
計原來既石加兩set抽三輪
2女主(1保底)+2ssr
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-16, 07:10 PM   #420
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 小毛明 查看文章
still playing? @o@
是, hea玩
之前見你仲有login, 你都玩緊?

引用:
作者: 傑斯特 查看文章
計原來既石加兩set抽三輪
2女主(1保底)+2ssr
你一輪係指40抽

舊 03-11-16, 07:54 PM   #421
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
引用:
是, hea玩

你一輪係指40抽
抽保底肯定110抽啦,剩低個10抽免費都係抽埋架啦
然後d 唔要r,sr丟去抽ex
預到個數去抽點都好D既
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-16, 09:41 AM   #422
小毛明
Game Master
毛厘頭

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code0946 2182 4512
PSN  IDmomimg
XBox Live Gamertagmoming23
引用:
是, hea玩
hea-ing

超懶 SB ID: 108,003,610...

Trophy card
小毛明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-16, 08:01 PM   #423
Asurada
機動六課的一等空尉

http://horsaga.sega-net.com/fate-sn_ubw/sp/

Fate合作
會唔會有人入坑?

舊 06-23-16, 10:33 PM   #424
Asurada
機動六課的一等空尉

http://horsaga.sega-net.com/fate-sn_ubw/sp/

吾王事前應該15號出

舊 02-06-17, 09:19 AM   #425
Asurada
機動六課的一等空尉

話說呢邊雖然幾乎無人玩..........
隻GAME終於去到第三部啦

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 原作:カプコン×監督:高松信司「イクシオン サーガ DT」二期決定 money 日本動漫畫討論版 95 11-10-15 06:49 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 07:36 PM

手機版 | APP版