Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 06-15-03, 12:06 AM   #1
victorsky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
o係英國買波衫, 記念品比香港平嗎??

如題
順便問下樸茨茅夫有官方網嗎?

舊 06-15-03, 12:22 AM   #2
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
Re: o係英國買波衫, 記念品比香港平嗎??

引用:
Originally posted by victorsky :
如題
順便問下樸茨茅夫有官方網嗎?
記得當年(1999年)我有朋友係英國
買左件曼聯主場短袖波衫,都要折合
港幣四佰多圓......

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-03, 10:42 AM   #3
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
球迷世界個d都系由官方個到拎貨~~

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-03, 11:54 AM   #4
馬馬
God of Gamer
期待.回歸

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code5069 4781 3778
PSN  IDTomLee0701
XBox Live Gamertagtomhk
應該係平D 嫁
平得多唔多我就唔知啦

樸茨茅夫有官方網嫁
幫你搵到啦 <-----

舊 06-15-03, 11:26 PM   #5
victorsky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 馬馬 :
應該係平D 嫁
平得多唔多我就唔知啦

樸茨茅夫有官方網嫁
幫你搵到啦 <-----
因為將會去英國, 如果平d可能會買件england主場(不過個款好似我件前幾年的liverpool第三作客~~ )

同埋唔該晒~~我想睇下貝加下季著咩衫, 如果靚就殺一件~~
不過呢..... :@_@":

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:01 PM

手機版 | APP版