Games Animation Forum  

返回   Games Animation Forum > 其他 > H-GAMEの部屋

主題工具 顯示模式
舊 05-04-11, 09:14 PM   #1
elmond
God of Gamer
女權主義信奉者

註冊日期: Nov 2003
XBox Live Gamertagelmond1986
真・夜勤病棟

http://www.mink.co.jp/product/violet/syb/index.html
雖然應該好多人知,不過剛剛見到,釣下d人先
加多個人同重畫哂,幾幅都是熟口熟面
唔知仲有冇2,3呢?

舊 05-04-11, 09:26 PM   #2
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
e...死...知道左好耐但我竟然冇諗過開topic....

老實講換左作畫....其他人都好地地, 但戀竟然畫到好似另一個人咁....

舊 05-04-11, 09:34 PM   #3
elmond
女權主義信奉者

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
e...死...知道左好耐但我竟然冇諗過開topic....

老實講換左作畫....其他人都好地地, 但戀竟然畫到好似另一個人咁....
我就是諗龍二哥點解冇出黎講
新作畫好純愛feel,雖然原本都是純愛

我要抗議禮美唔夠強氣(我本人比較鍾意禮美)

舊 05-04-11, 09:44 PM   #4
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: elmond 查看文章
我就是諗龍二哥點解冇出黎講
新作畫好純愛feel,雖然原本都是純愛

我要抗議禮美唔夠強氣(我本人比較鍾意禮美)
之前有講, 不過係水區講之麻

舊 05-05-11, 03:23 AM   #5
婠婠

註冊日期: Mar 2005
老老實實
咁多年黎覺得最慘既hgame女主角就係七瀨戀
好似d AV女優咁,乜野題材都玩齊咁滯
宜家做到老,D戲仲係接極都有
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 04:28 AM   #6
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
http://www.mink.co.jp/product/violet/syb/index.html
雖然應該好多人知,不過剛剛見到,釣下d人先
加多個人同重畫哂,幾幅都是熟口熟面
唔知仲有冇2,3呢?
大大唔出POST 我真係唔知會有"真"版

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 11:38 AM   #7
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 婠婠 查看文章
老老實實
咁多年黎覺得最慘既hgame女主角就係七瀨戀
好似d AV女優咁,乜野題材都玩齊咁滯
宜家做到老,D戲仲係接極都有
咁mink近年真係頹左d....除左隻hell guide真係冇乜邊隻吸引到我

舊 05-05-11, 12:25 PM   #8
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章

SATOU都唔知去左邊...orz

舊 05-05-11, 12:26 PM   #9
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: killua 查看文章
SATOU都唔知去左邊...orz
近年間唔中見到mink既作品D畫風, 一睇就覺得, 搞乜呀...

舊 05-05-11, 01:35 PM   #10
keijoey
Ultimate Gamer
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
我想要純情愛愛版~ 唔玩咖哩得唔得

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 01:36 PM   #11
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: keijoey 查看文章
你內心唔夠Pure

舊 05-05-11, 03:14 PM   #12
婠婠

引用:
作者: keijoey 查看文章
玩唔玩咖哩就唔知
不過夜勤唔係不嬲都係純愛game黎既咩???
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 03:26 PM   #13
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: 婠婠 查看文章
玩唔玩咖哩就唔知
不過夜勤唔係不嬲都係純愛game黎既咩???
一直都係純愛

舊 05-05-11, 07:32 PM   #14
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Mink個twitter

本日22時より放送のWebTV「BBstation」内の番組、電脳妄想開発室にて弊社新作『真・夜勤病棟』の作品紹介をしていただきます。是非ご覧くださいー! www.bbst.tv/

舊 05-05-11, 08:50 PM   #15
elmond
女權主義信奉者

真係做足10年
80後好多都認識夜勤,係時候要畀 d 90後認識lu

舊 05-05-11, 10:28 PM   #16
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
o的畫風又 ok, 不過真係出極都有
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-05-11, 10:44 PM   #17
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
真係做足10年
80後好多都認識夜勤,係時候要畀 d 90後認識lu
可惜Discovery已經同摺左冇分別, 如果唔係話唔定動畫仲會再出

舊 05-07-11, 02:04 PM   #18
larrytai
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
比良坂仲係咪加美尤配?
larrytai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-11, 12:52 PM   #19
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

引用:
作者: larrytai 查看文章
比良坂仲係咪加美尤配?
唔出奇....夜勤系列都係佢做男主角

不過我反而好擔心御影由宇.....上次恋の恋已經唔係佢....

舊 05-10-11, 10:45 PM   #20
elmond
女權主義信奉者

cv出左~

舊 05-11-11, 02:31 AM   #21
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

御影由宇

舊 05-22-11, 12:55 AM   #22
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

来週、体験版配布開始予定

舊 05-22-11, 02:53 AM   #23
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
剩係睇過H動,點玩o架

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-11, 06:08 AM   #24
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
呢個系列到依家都仲有得玩....
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-11, 01:40 PM   #25
izumo

PSN  IDizumo000
引用:
作者: relight 查看文章
呢個系列到依家都仲有得玩....
只要男女主角聲優未死
我諗仲有排玩
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:32 PM

手機版 | APP版