Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-03, 01:01 AM   #1
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
2003 Tokyo Toy Show Report

http://www3.hlj.com/junetoys/index.html#img_0200
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-03, 01:12 AM   #2
SNAKE
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
好多正野
SNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-03, 02:43 AM   #3
月牙火介
《kofire》

註冊日期: Oct 2002
3DS Friend Code3093 7346 4244
XBox Live Gamertagkofire
正呀,謝貼!

舊 07-06-03, 04:58 AM   #4
我係我
Banned

引用:
Originally posted by SNAKE :
好多正野
我淨係對第一版d高達有興趣...
舊 07-06-03, 08:44 AM   #5
chandler
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
i am interested in chogokin ver. EVA no. 2 and 3 as well as the Devil may cry's 人偶

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-03, 03:38 PM   #6
嗚澤唯
Banned
大石壓死蟹

註冊日期: Feb 2003
除左gundam seed人物果套公仔外,其他我唔感興趣…
嗚澤唯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-03, 04:23 PM   #7
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
好想要eva幅puzzle > <

ps:why零號機實戰型ge合金D金屬感好似特勁咁ge~

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」

此篇文章於 07-06-03 04:26 PM 被 shukei 編輯。
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-03, 04:45 PM   #8
希羅
Game Master

引用:
Originally posted by shukei :
好想要eva幅puzzle > <

ps:why零號機實戰型ge合金D金屬感好似特勁咁ge~

我都
不過eva怪怪地咁
希羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-03, 05:03 PM   #9
shukei
Game Master
大將軍王

呢兩幅PUZZLE簡直係完美~
BUT香港買唔買到?

舊 07-06-03, 05:42 PM   #10
masaki
小峽谷肥安娜

好靚呀...幅砌圖
好想好想買

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-03, 05:51 PM   #11
我係我
Banned

2幅砌圖都好正下...不過我自問冇咁o既耐性去砌
就算買左黎砌...通常砌砌下 都會唔見左1,2塊
舊 07-06-03, 05:55 PM   #12
shukei
Game Master
大將軍王

引用:
Originally posted by 我係我 :
2幅砌圖都好正下...不過我自問冇咁o既耐性去砌
就算買左黎砌...通常砌砌下 都會唔見左1,2塊
300塊乍WOR

舊 07-06-03, 06:00 PM   #13
MΛkubeX
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2003
i like this ...

can buy in hk ?_?

MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-03, 06:02 PM   #14
我係我
Banned

引用:
Originally posted by shukei :

300塊乍WOR
係喎.......得300塊o既話就諗得過..
不過買到先算
舊 07-06-03, 06:03 PM   #15
我係我
Banned

引用:
Originally posted by ㊣鍊金術士㊣ :
i like this ...

can buy in hk ?_?

我都想知
舊 07-06-03, 06:32 PM   #16
shukei
Game Master
大將軍王

明日香果幅靚D

舊 07-06-03, 07:32 PM   #17
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF Tokyo Game Show 2003 相簿 Rabbidas 電視遊戲討論版 60 05-03-04 04:47 AM
Toy Show marspeople 收藏品討論版 5 08-01-03 05:59 PM
03-04 英超聯賽程表 suzuki 體育版 7 06-19-03 11:56 PM
News: Nintendo's 2003 Plans 神祕人1號 手提遊戲機討論版 1 01-08-03 09:55 AM

現在的時間是 12:12 PM

手機版 | APP版