Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-22-12, 11:56 AM   #251
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
張野遲d sega派多幾次就會變垃圾架啦
好似張 ex孫尚香咁 w

引用:
作者: gafstar 查看文章
x2

no time to get
有時間都冇用, 你冇報到名
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 11:59 AM   #252
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
張野遲d sega派多幾次就會變垃圾架啦
好似張 ex孫尚香咁 w

有時間都冇用, 你冇報到名
ex香香同張r差唔多樣

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 12:04 PM   #253
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: swaggerpuipui 查看文章
正....我一個人玩晒
個度我有去....

試過有次打緊三國見到開拖,有條友拎左技工d 架生隊人,
嚇到個唱錢阿姐跑出黎壓場,點知原來係d 死靚仔同fd 玩緊.....

又試過去個個商場厠所,一入去....
一堆細路(唔夠廿歲個d)坐响尿兜上面石駁,個個拎住支煙,
好似八十年代古惑仔咁,真係唔知想點.....
阿叔我當然冇理佢地,繼續做我既野......
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 12:23 PM   #254
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
個度我有去....

嚇到個唱錢阿姐跑出黎壓場,點知原來係d 死靚仔同fd 玩緊.....

一堆細路睇住你解手!?

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 12:27 PM   #255
6eo
美波様!

引用:
作者: LR猫 查看文章
一堆細路睇住你解手!?
可能佢去厠所收靚者

btw, 茅原實理首輪舞好特別下
我始終都係覺得奧井唱得最好
舊 02-22-12, 12:39 PM   #256
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:
可能佢去厠所收靚者

實理妹妹係最強!(好似出在好耐下?)
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 12:43 PM   #257
swaggerpuipui

註冊日期: Nov 2011
引用:
個度我有去....

即刻攪到我唔敢去
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 12:49 PM   #258
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
即刻攪到我唔敢去
機鋪實有黑暗野GA LA

天水圍無煙場我覺得算係咁
幾次去都有吉位

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 12:54 PM   #259
風音
The One

引用:
可能佢去厠所收靚者

我個人好鐘意聽d翻唱歌
茅原我本身都幾有好感

⊃天⊂
舊 02-22-12, 01:26 PM   #260
6eo
美波様!

引用:
作者: 鬼東東 查看文章
實理妹妹係最強!(好似出在好耐下?)
鬼哥你聽下奧井同水樹合唱版先啦
http://www.youtube.com/watch?v=uJ5JxHg6voU
舊 02-22-12, 02:04 PM   #261
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: kameojisan 查看文章
都話你想去玩架啦 =v=
話說我見而家改左ver. , 心郁郁的去左買孔明大練兵, 雖然只係20元, 之後先發現用唔着, 就後悔了......
不如畀咗你啦 ^^''

想玩就pm我啦 (講笑, AL完之前都唔好pm我)
蜀國我唔玩

你之前話要果張孫氏我有,你未買既就唔好去買la

今日派左準考證,作死eng oral派去柴灣

AL後再電聯la

舊 02-22-12, 02:13 PM   #262
風音
The One

引用:
鬼哥你聽下奧井同水樹合唱版先啦
http://www.youtube.com/watch?v=uJ5JxHg6voU
水樹ppp
以前都無咁明顯,宜家水樹真係愈聽愈唔順耳

⊃天⊂
舊 02-22-12, 02:36 PM   #263
6eo
美波様!

我係水樹廚
舊 02-22-12, 02:37 PM   #264
6eo
美波様!

引用:
作者: wayne123789 查看文章
看完上文下理, 我覺得你諗諗多咗!
因為個場唔比食, 所以先係厠所食. 荃灣金禾/金星d人都係一樣, 只係環境不同, 偷食煙的位置不同罷了.

要環境優美無煙, 連偷食煙都無, 去megabox/鑽石山, 2個場我覺得質素好好.
其實仲有vz, apm同世貿
不過apm d機壞ge
舊 02-22-12, 02:39 PM   #265
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: LR猫 查看文章
一堆細路睇住你解手!?
可能D細路睇完大蛇屙尿嚇壞左,走去搵實Q求救,
攪到宜家男廁鎖埋,要俾按金借鎖匙先有廁所用(無誤)

引用:
即刻攪到我唔敢去
呢D少問題姐....
仲有征霸一邊郁你D card,一邊教你玩添
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 02:41 PM   #266
wayne123789
newer

引用:
即刻攪到我唔敢去
看完上文下理, 我覺得你諗諗多咗!
因為個場唔比食, 所以先係厠所食. 荃灣金禾/金星d人都係一樣, 只係環境不同, 偷食煙的位置不同罷了.

要環境優美無煙, 連偷食煙都無, 去megabox/鑽石山, 2個場我覺得質素好好.

舊 02-22-12, 02:47 PM   #267
6eo
美波様!

引用:
testing(成日做咗未來人), 點解我o既出post時間會快人咁多?
我都覺得好奇怪

TEST

此篇文章於 02-22-12 03:06 PM 被 6eo 編輯。
舊 02-22-12, 02:49 PM   #268
wayne123789
newer

testing(成日做咗未來人), 點解我o既出post時間會快人咁多?

舊 02-22-12, 02:57 PM   #269
風音
The One

你係咪用左www2?a

⊃天⊂
舊 02-22-12, 04:00 PM   #270
wayne123789
newer

testing again
WTF...真係 www2

舊 02-22-12, 04:00 PM   #271
xephon
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
$20,...算Q數啦.

以我觀察, 係扣唔到

可能係上週日金禾那個無乜人知零宣傳比賽拿到的. 話時話我上網GOOGLE過都搵唔到資料. 順便同o個人聽咗我老點去了現場的師兄講聲SORRY
獎品明明係R SEGA的, 攪到好似好秘密地區人仕分寶.
引用:
老實說, ...如果我早知道+太遲不能爽約.....我一定會為卡盒+ex卡推咗朋友聚會.
EX卡唔係咁易取得, 張卡技能好特別另類, 好似把紅/紫色的技能加在綠色咁. 而且, 價錢一向唔差.
我見荃灣友個個都有EX放,張卡系勁but吾靚!黑卡都吾會閃XD
xephon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 04:01 PM   #272
wayne123789
newer

引用:
作者: 風音 查看文章
你係咪用左www2?a
唔知..
公司野點知啫..我只知公司及我部機個時間都係正常, 但係呢到o既時間就係未來lun

舊 02-22-12, 04:13 PM   #273
swaggerpuipui

註冊日期: Nov 2011
引用:
可能D細路睇完大蛇屙尿嚇壞左,走去搵實Q求救,
攪到宜家男廁鎖埋,要俾按金借鎖匙先有廁所用(無誤)

呢D少問題姐....
仲有征霸一邊郁你D card,一邊教你玩添
有征霸?邊位先?
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-12, 04:20 PM   #274
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: xephon 查看文章
我見荃灣友個個都有EX放,張卡系勁but吾靚!黑卡都吾會閃XD
69槍奇能兒

舊 02-22-12, 04:40 PM   #275
wayne123789
newer

引用:
作者: maxwaver 查看文章
69槍奇能兒
係, 詳情請看以下我上週六晚的post. 應該還會放卡盒...

引用:
明天下午荃灣金禾有店內比賽.
時間由2:00pm開始, 1:30報名
參加者有卡盒及EX騎呢兒的宿精各一
反而勝者只有卡薄???

以上是剛才在金禾見到, 信者得救

整件事好似零宣傳...
攪乜鬼?

p.s. 明天唔得閒, 唔係呃下 卡盒/EX 都好

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
IL-2: Sturmovik: Birds of Prey (1C Company) neo 電視遊戲討論版 7 10-22-09 11:15 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 10:36 AM

手機版 | APP版