Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36
攻略及心得交流區>[WiiU] ゼルダの伝説 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | < 海拉爾旅遊交流區>中文版已上市
chrischun 09:09 PM 06-02-18
有無人知道嚟粒果實係邊到,我上網見係左一樹既位置,但係搵嚟搵去都搵唔到(最後上youtube,先知道隻野係其中一顆蘋果,不過要等下個紅日先再返嚟攞返,手多炸樹)
chrischun 04:45 AM 06-03-18
買左DLC後,先明白大師之劍係無可能爆既
chrischun 06:27 AM 06-11-18
有無人知道劍之試練,中途退出,個試練進度仲保存,定係要重新開始再打過
chrischun 09:45 PM 06-24-18
嚟隻GAME真係耐玩,買左DLC宜家先慢慢開始解迷,仲未解英傑神廟,打算開曬出嚟先解,嚟隻GAME真係可以慢慢玩一年時間
chrischun 12:11 PM 07-02-18
deldel,眼花睇錯左
lunn 10:28 PM 09-09-18
我仲未打爆…其實未打爆買DLC對個過程有冇影響架??
mrk 02:46 AM 09-10-18
作者: rinxlun:
我仲未打爆…其實未打爆買DLC對個過程有冇影響架??
唔...我記得有部分DLC中新任務,
係要主線玩到一定程度先開到!
其實我係出DLC1前,已爆左主線,
所以詳細開新任務條件你都係上網查下啦!
八仙果 03:27 PM 02-10-19
https://www.facebook.com/myTVgames/p...08587506068655

標籤:Breath of the Wild, The Legend of Zelda, ゼルダの伝説
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36

返回主題版面