Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
飲食版>非老麥漢堡包店討論
捲毛老爺 01:11 PM 12-02-15
咁想問下 subway 既產品其實算唔算burger
pet3 01:13 PM 12-02-15
作者: 捲毛老爺:
夾包同夾定加熱
應該不同吧?

不過食o之靈的話是算
大破人間 01:18 PM 12-02-15
subway自稱佢賣既係三明治而不是漢堡
david 01:27 PM 12-02-15
作者: :
two ​pieces of ​bread with ​cheese, ​salad, or ​meat, usually ​cold, between them
http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/sandwich
作者: :
a round, ​flatpiece of ​mincedbeef, ​fried and usually ​eaten between two ​halves of a ​breadroll
http://dictionary.cambridge.org/dict...lish/hamburger
兩樣唔同O野O黎
sugihara 04:58 PM 12-02-15
subway同大力蕃薯係sandwich類

漢堡要計連鎖應該都係mos同triple o,仲有ruby tuesday啦
其實中上環老蘭一帶有啲漢堡店架,不過好多香港人俾老麥寵壞,對一舊水0既漢堡包有抗拒之嘛
JMi 05:17 PM 12-02-15
triple o都仲算快餐
ruby tuesday好明顯係pizza hut意粉屋果種餐廳的高檔少少版

再早一排有間freshness burger 都應該全滅左...
亍 ◣ 08:32 PM 12-02-15
作者: sugihara:

漢堡要計連鎖應該都係mos同triple o,仲有ruby tuesday啦
其實中上環老蘭一帶有啲漢堡店架,不過好多香港人俾老麥寵壞,對一舊水0既漢堡包有抗拒之嘛
一舊我真係食唔起...話知你用和牛
( ゚ω゚)? 09:17 PM 12-02-15
其實麥記成功在買玩具送飽,所以其他跟本無得鬥
jason_kasim 09:55 PM 12-02-15
作者: 亍 ◣:
宜家想食好d都唔止一舊
同埋人地一舊水係可以食到飽到反肚
sugihara 10:33 PM 12-02-15
作者: 亍 ◣:
一舊水邊有和牛你食
其實漢堡包唔一定係junk food,老麥甚至mos都算係最低級,正常漢堡包應該差唔多ruby tuesday果種份量同級數,一舊水其實唔過份…
JMi 10:57 PM 12-02-15
地道burger快餐店個所謂和牛包記憶中係$88
係深水埗 我食過普通burger都ok既
pet3 07:39 AM 12-03-15

不能喂三文治

會死的
布甸 11:41 AM 01-03-16
食過咁多間,最中意都係 freshness burger,可惜...
Squall-Lucifer 12:42 PM 01-03-16
-del-
亍 ◣ 01:54 PM 01-03-16
樓上貼錯topic?

一舊水邊有和牛你食
其實漢堡包唔一定係junk food,老麥甚至mos都算係最低級,正常漢堡包應該差唔多ruby tuesday果種份量同級數,一舊水其實唔過份…
mos話你知31蚊

Squall-Lucifer 03:24 PM 01-03-16
看錯Topic囧
BOYBOYBOY 11:04 PM 01-03-16
MOS食左,好得喎
david 11:15 PM 01-03-16
樓上MOS係新品?屯門O個間有無?
J+1 11:54 PM 01-03-16
應該全線都有,我早兩日喺灣仔嗰邊食左一次,呢個價叫做對得住嘅價,至少舊牛食到有牛味和唔和就算啦...同塊煙肉ok夾,醬就唔識食咩味,都叫ok夾啦...
由手機版發出
JMi 01:27 AM 01-04-16
牛油果醬來的
david 03:37 AM 01-04-16
作者: J+1:
應該全線都有,我早兩日喺灣仔嗰邊食左一次,呢個價叫做對得住嘅價,至少舊牛食到有牛味和唔和就算啦...同塊煙肉ok夾,醬就唔識食咩味,都叫ok夾啦...
由手機版發出
塊煙肉脆唔脆的?
LR猫 11:12 AM 01-04-16
作者: JMi:
牛油果醬來的
唔係wasabi嚟咩?
J+1 02:08 PM 01-04-16
作者: LR猫:
唔係wasabi嚟咩?
應該係混醬:g19
由手機版發出
BOYBOYBOY 02:22 PM 01-04-16
作者: LR猫:
唔係wasabi嚟咩?
有少少界末啦

但單點31蚊真係對得呢個價
kin~kin 07:24 PM 01-06-16
MOS個新burger今日終於有機會試,正
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 

返回主題版面