Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-03, 09:41 PM   #1
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
toy story~

呢度有無人鐘意同收藏toy story 果d玩具架~ post 下d相出來睇下ya~

我d收藏品~

http://hk.f1.pg.photos.yahoo.com/lovelovemable

舊 09-14-03, 10:05 PM   #2
Mr.66
Game Master

註冊日期: Sep 2003
我有果D絕大部份都係第一集個陣出既玩具,
好似有:
1.巴斯發聲公仔
2.胡迪拉繩發聲布公仔
3.巴斯太空船發聲玩具(呢個我最鐘意,兼且可以坐埋我果兩隻細size既buzz同woody)

最後一隻入手既係上年漫畫展見到既彈弓狗(毛公仔)

最衰無dc影低D相...
Mr.66 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-03, 10:08 PM   #3
管家婆
Game Master
wow

引用:
Originally posted by Mr.66 :
我有果D絕大部份都係第一集個陣出既玩具,
好似有:
1.巴斯發聲公仔
2.胡迪拉繩發聲布公仔
3.巴斯太空船發聲玩具(呢個我最鐘意,兼且可以坐埋我果兩隻細size既buzz同woody)

最後一隻入手既係上年漫畫展見到既彈弓狗(毛公仔)

最衰無dc影低D相...

係味我相入面果隻發聲公仔呀~?

舊 09-14-03, 10:30 PM   #4
Mr.66
Game Master

引用:
Originally posted by 管家婆 :

係味我相入面果隻發聲公仔呀~?
我諗有少少唔同,
一來我果隻woody無結他送,
二來個盒唔同,
三來個樣無你果隻咁白淨...

不過如果你個隻都係係背面拉繩發聲:"there's a snake in my boot..."
我諗可能大同少異,
你果隻幾時買架?
舊 09-14-03, 10:43 PM   #5
管家婆
Game Master
wow

引用:
Originally posted by Mr.66 :

我諗有少少唔同,
一來我果隻woody無結他送,
二來個盒唔同,
三來個樣無你果隻咁白淨...

不過如果你個隻都係係背面拉繩發聲:"there's a snake in my boot..."
我諗可能大同少異,
你果隻幾時買架?
我果隻呀~~ 我係拿朋友果隻返來屋企住幾日咋~~~
但我之前見過一百蚊~~ 不過我果陣時無買 現在極度後悔中

舊 09-14-03, 10:57 PM   #6
Mr.66
Game Master

引用:
Originally posted by 管家婆 :

我果隻呀~~ 我係拿朋友果隻返來屋企住幾日咋~~~
但我之前見過一百蚊~~ 不過我果陣時無買 現在極度後悔中
100蚊真係幾平下,
我個陣係迪記士多買好似要150到...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
問隻Panda Toy 邊到買thanks Squalllg 收藏品討論版 21 03-07-04 12:11 AM
若果買Eye toy play,買日版好,定美版好呢? 神秘人zero 電視遊戲討論版 7 02-26-04 11:23 AM
Eye Toy USB Camera 會唔會有代用品? S M SHUN 電視遊戲討論版 0 02-14-04 11:45 AM
Toy Show marspeople 收藏品討論版 5 08-01-03 05:59 PM
2003 Tokyo Toy Show Report 我係我 收藏品討論版 16 07-06-03 07:32 PM

現在的時間是 07:39 AM

手機版 | APP版