Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40  ... 最後
電視遊戲討論版>(劇透禁止)スーパーロボット大戦30 好評発売中
Gundam MK-2 04:44 PM 10-27-21
剛剛switch版有更新
完成後可以繼承體驗版data

我從使用 Tapatalk 的 XQ-AT52 發送
亍 ◣ 08:08 PM 10-27-21
PS4 都有1.02更新...
1pi 12:49 AM 10-28-21
26號唔得閑拎,結果27號去電玩直X網俾尾數拎返NS超限定版 $1888,用oled switch掌機模式玩咗一陣唔錯。贈品有氣泡袋包住,都係正面中間位有一邊裂痕,真係神奇… 好無奈。

同埋我PS4終極下載版一早預購咗,反而就要啱啱28號正日先玩得。
我鐘意收藏PS4實體版,想收藏埋,但係要俾多465至498買啲數據上相同嘅嘢又唔抵,心理上非常糾結中。

還有,最初最早係2000fxn預購俾咗16xx,佢話無貨,退款了事。結果,2000fxn依家賣1999,重要賣晒…我覺得好無奈。

PA重未有得賣超限定版,我估佢最少要賣25XX。
Gundam MK-2 01:13 AM 10-28-21
作者: 1pi:
26號唔得閑拎,結果27號去電玩直X網俾尾數拎返NS超限定版 $1888,用oled switch掌機模式玩咗一陣唔錯。贈品有氣泡袋包住,都係正面中間位有一邊裂痕,真係神奇… 好無奈。

同埋我PS4終極下載版一早預購咗,反而就要啱啱28號正日先玩得。

我鐘意收藏PS4實體版,想收藏埋,但係要俾多465至498買啲數據上相同嘅嘢又唔抵,心理上非常糾結中。

還有,最初最早係2000fxn預購俾咗16xx,佢話無貨,退款了事。結果,2000fxn依家賣1999,重要賣晒…我覺得好無奈。

PA重未有得賣超限定版,我估佢最少要賣25XX。
一早講咗超限貨唔係一般嘅少
買得到已經要還神啦

pet3 01:17 AM 10-28-21
怎樣改語言?

我一開始用了香港

現在轉不到台灣

在標題畫面轉完台灣
一讀save 又變番杜龍劍

我想要甲兒
Rance 02:38 AM 10-28-21
頂你限定版個數碼版SOUND TRACK FILE名得數字又唔入INFO,懶到你
Lamsze 07:59 AM 10-28-21
岩岩玩完srx加入,發現佢地講自己係屬阿寶既巴納隊,而唔係鋼龍戰隊,仲識得平行世界既胡索,所以應該係1a而唔係og既srx小隊?
ShinDou 08:28 AM 10-28-21
應該係撈左og設定既alpha1,本身alpha1冇平衡世界設定,得教官尤魚係跳過黎,但冇其他人知佢地係跳過黎,而且佢地3個1跳過黎就知自己去左平衡世界
Lamsze 08:49 AM 10-28-21
作者: ShinDou:
應該係撈左og設定既alpha1,本身alpha1冇平衡世界設定,得教官尤魚係跳過黎,但冇其他人知佢地係跳過黎,而且佢地3個1跳過黎就知自己去左平衡世界
之後睇其他og加入有咩對白就知定位,不過呢d都係花邊當有趣睇下

想知佢d關既分別,玩完4關之後有好多野,推薦nt既關,而ggg有打星,仲有可移動其他區域,係咪只有前後之分,會唔會之後無左?記得ps2隻imp選關好大影響
Reishin 09:49 AM 10-28-21
尋晚上STEAM睇原來有齊中英日字幕
仲要平過家用版少少 轉投STEAM懷抱
Gundam MK-2 11:01 AM 10-28-21
日本超限已派入tenso
等tenso登記埋,再出貨指示
快極都要星期一二先收到

cat722 11:12 AM 10-28-21
V2AB部機點解無左前甲, 笨大你竟然犯呢d低級錯誤=="
由手機版發出
ShinDou 11:17 AM 10-28-21
作者: Lamsze:
之後睇其他og加入有咩對白就知定位,不過呢d都係花邊當有趣睇下

想知佢d關既分別,玩完4關之後有好多野,推薦nt既關,而ggg有打星,仲有可移動其他區域,係咪只有前後之分,會唔會之後無左?記得ps2隻imp選關好大影響
我都係差唔多進度,要返工又要清手遊冇咩時間打,估計類似monhunt打星係key quest,打完推主線,冇打星係支線打唔打都得,但之前睇訪談好似寺田話出左任務要打先,可能推推下主線會有d任冇左?冇得臨爆機1次過清?

Impact mx唔會冇,佢地分章,你唔打晒唔會出新版,次序係影響你打d版既布局陣容隱藏野果d
ko121314 12:35 PM 10-28-21
作者: Gundam MK-2:
日本超限已派入tenso
等tenso登記埋,再出貨指示
快極都要星期一二先收到

我都係今朝先收到日本雨林話出左貨, 不過無得用premium送
應該都係差唔多時間收貨
真!DC 03:07 PM 10-28-21
Del
由手機版發出
GN00508771 06:43 PM 10-28-21
作者: cat722:
V2AB部機點解無左前甲, 笨大你竟然犯呢d低級錯誤=="
由手機版發出
生V2既背部都有錯

凱既語音又撈左T既野落去(話自己係生化人)

今次好多細微野出錯
係咪在家工作搞唔到品質管理
STRIFE 09:42 PM 10-28-21
一聽到三一首處型bgm,起哂雞皮
神曲
知世公主 04:05 AM 10-29-21
琴日去188買GAME都有好多人買機戰 有D買超限定,勁大 太貴買唔起
真!DC 07:54 AM 10-29-21
之前兩集因為菁英冇SR pt冇玩
今次玩菁英mode有d舊機戰感覺b
由手機版發出
lunn 08:12 AM 10-29-21
想買原版音樂加季票
加埋個價錢仲貴過買多隻Game

不過原版音樂果個版本好似一直都係貴好多…
Terry Sham 08:23 AM 10-29-21
有冇得淨買Soundtrack?
420secured 10:10 AM 10-29-21
Steam版好似block左screenshot..

(okay改用windows built in)
風間鈴木仁 11:38 AM 10-29-21
https://gameapps.hk/news/47309/Super-Robot-Wars-30
PC

《超級機器人大戰30》Steam獲得9成極度好評

經典機戰遊戲《超級機器人大戰》系列最新作《超級機器人大戰30》已於今日在Steam平台開售。截稿前,本作Steam共收穫近333篇玩家評價,玩家好評率91%達極度好評。

@@@請問大家今次機戰30是否首次進軍PC/是否首度同步PC版?
如果係的話笨大好進取吓!
PC版原來賣 HK$ 449.00 ~ $819!
kyo353 11:38 AM 10-29-21
作者: Terry Sham:
有冇得淨買Soundtrack?
有,$239
420secured 11:48 AM 10-29-21
作者: 風間鈴木仁:

@@@請問大家今次機戰30是否首次進軍PC/是否首度同步PC版?
如果係的話笨大好進取吓!
PC版原來賣 HK$ 449.00 ~ $819!
首度同步 ( 國際化) PC版
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40  ... 最後

返回主題版面