Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 IX (iOS 5.0 Oct 12, iPhone 4S發表)
Metal Gear NT 10:18 PM 11-22-10
原來咁耐都唔記得要開新一季
趁iOS 4.2.1今日正式出就開新版啦

一小英口 11:24 PM 11-22-10
希望12點會出
baby仔 10:56 AM 11-29-10
05.15.04個批 3g ios4.2.1 真係淚目,, 咁樣比apple 呃左 XDDD

而家升到去 06.15.00 先 係最新 XDDDD
歌絲˙暮斯 02:49 PM 11-29-10
奶晒野

http://en.item.rakuten.com/irohamise/707-08225/

呢個 porter 只係夠裝得落部 iphone, 再多少少野, e.g. 一枝潤唇膏, 都係裝唔落, 而且唔可以同時使用 earphone

早知買大少少既
Strider 03:28 PM 11-29-10
個人覺得4.2.1 要drag and drop d apps好似反應慢少少...
HON HON 05:05 PM 11-29-10
作者: 歌絲˙暮斯:
奶晒野

http://en.item.rakuten.com/irohamise/707-08225/

呢個 porter 只係夠裝得落部 iphone, 再多少少野, e.g. 一枝潤唇膏, 都係裝唔落, 而且唔可以同時使用 earphone

早知買大少少既
唔好意思講句, 我覺得呢類袋有點兒無謂....
Number Two 06:14 PM 11-29-10
作者: HON HON:
又會阻住SPEAKER位出聲
歌絲˙暮斯 08:35 PM 11-29-10
作者: HON HON:
d 乜乜物物 silicon 呀防彈物料膠套都要百幾蚊個啦, 設計到靚靚咁, 你買完一個又會心思思想買多個.

呢個 size 既 porter 袋仔, 隨時平過兩個 iphone case, 我買呢個款裡面有絨毛, 防護性唔差過任何一隻 case, 因為大部分 case 都只防背部, 前面不設防

比較貴貴果隻 outer box defender 都差唔多呢個價, 個樣薯十倍.

寄返來幾日已經覺得好方便, 掛起 messanger bag, tote bag 等等上面又得, 掛腰又得.

有時外出唔帶袋, 另外掛條 belt 再痴住佢又得, 方便又唔會俾人偷, 個魔術貼都幾大力下.

就算當佢係保護 case 咁用又得, 因為佢真係岩岩好, 放 iphone 入去再, 放佢入 backpack 或 briefcase 都唔覺阻地方.

早知我唔洗買之前兩個 case.

不過真係同期望既有 d 出入, 唔可以用 earphone....
破戒僧 09:40 PM 11-29-10
作者: Strider:
個人覺得4.2.1 要drag and drop d apps好似反應慢少少...
的確係, 唔少人都有嘈...
布甸 07:57 AM 11-30-10
作者: 破戒僧:
的確係, 唔少人都有嘈...
係... 好似食左豬油咁...
Metal Gear NT 10:18 AM 11-30-10
作者: 布甸:
係... 好似食左豬油咁...
iPhone 4都係?我又唔覺有分別
不過依家睇video強制要landscape mode...我明video應該係打橫睇...
破戒僧 12:17 PM 11-30-10
作者: Metal Gear NT:
iPhone 4都係?我又唔覺有分別
不過依家睇video強制要landscape mode...我明video應該係打橫睇...
正是iphone4先察覺到個分別...
唔知係唔係舊機本來係慢, 所以唔覺個分別...
Number Two 02:02 PM 11-30-10
作者: 破戒僧:
正是iphone4先察覺到個分別...
唔知係唔係舊機本來係慢, 所以唔覺個分別...
可能係為4GS做準備...

ps: 我部3G落番3.1.3的確快番好多
DC 97 04:14 PM 11-30-10
而家拎電話黎真系要小心d~
又有人搶ip4
kita 04:27 PM 11-30-10
我反而覺得上了iOS4.2.1之後,
用iphone4一邊聽歌時如果用相機拍照的話, 會有點lag... 隻歌會疾... 我已經kill到只剩whatsapp,相機和ipod... =o=
之前4.1都唔覺的....

再之前用3GS行4.1都會有哩個lag機的情況...
布甸 05:45 PM 11-30-10
襯特價時入左 star walk,雖然唔係好識睇,不過都覺得好正,0.99 必入呀!
POKA 06:01 PM 11-30-10
作者: DC 97:
而家拎電話黎真系要小心d~
又有人搶ip4
值錢嘛
歌絲˙暮斯 02:05 AM 12-01-10
買左日本 store 既太鼓 game music pack, 但係發覺 sync 時 itunes 係唔會將呢個 music pack sync 返去 pc 上.

想問係無唔可能 backup 到 ?

如果我要 reset 部機, 轉用另一部 iphone 或用 ipad 玩, 點做 ? 會唔會另收我錢 ?
POKA 02:42 AM 12-01-10
去另一部機登入返你個ID 照DL返就得,買左就可以免費DL返
irismong 10:18 AM 12-01-10
你o係返同一部電腦, login返你個jap acc咪得囉
歌絲˙暮斯 08:52 PM 12-01-10
itunes 係咪會起用者唔知情下做左 d 唔知咩野 ??

有首 mp3 原本我自己放左個 cover art 封面上去, 之後我放個 VIDEO 入去 IPHONE 上, 其實係呢首歌既 PV, 之後 IPOD 上播首歌既 MP3, 封面竟然會變左個 PV 其中一個 SCREEN SHOT
POKA 08:53 PM 12-01-10
咁神奇未試過
加瑪 09:06 PM 12-01-10

有首 mp3 原本我自己放左個 cover art 封面上去, 之後我放個 VIDEO 入去 IPHONE 上, 其實係呢首歌既 PV, 之後 IPOD 上播首歌既 MP3, 封面竟然會變左個 PV 其中一個 SCREEN SHOT
呢樣未試過...
淨係試過itunes自己幫我改o左個cover art做同一個歌手第2個ablum 個art落去=_="
埃及使者 03:12 PM 12-02-10

呢樣我未試過

但就試過a歌換左b封面
(a封面一早入好左..某日無端端自己變左封面)
(係vol. n曾經問過各位)
com1010hkjp 12:08 AM 12-03-10
想問可唔可以放d txt or其他格式的文字檔案 入ipt睇?
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面