Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-02-15, 11:30 AM   #76
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
作者: laymanhk 查看文章
我隻撒波已升到LV86
但仲未開到技能"戰場のカリスマ"
有冇人知點解?
1.你要解別的角色技能先 (你看到技能沒顯示條件)
2.你要符合技能取得條件
3.依着順序解技能,無+號,+號,++號
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-15, 02:58 AM   #77
laymanhk
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
1.你要解別的角色技能先 (你看到技能沒顯示條件)
2.你要符合技能取得條件
3.依着順序解技能,無+號,+號,++號
唔係升級版所以冇+號
條件又唔係滿足指定殺敵數,取!數量個d
句日文我睇唔明
斷估係升LV自然會取得咁...
laymanhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-15, 04:18 AM   #78
nomezero
Game Master

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDnome0818
引用:
唔係升級版所以冇+號
條件又唔係滿足指定殺敵數,取!數量個d
句日文我睇唔明
斷估係升LV自然會取得咁...
撤波既戰場のカリスマ明明就有+號....
冇+既戰場のカリスマ係艾斯

舊 05-03-15, 07:33 PM   #79
laymanhk

引用:
作者: nomezero 查看文章
撤波既戰場のカリスマ明明就有+號....
冇+既戰場のカリスマ係艾斯
我隻撤波既[戰場のカリスマ]係冇+號
岩岩再開機入去睇
個出現條件變左一回戰鬥獲得360個!
之前我check左好多次明明唔係咁
同埋我隻撒波已升到LV88
打DREAM LOG一場拎5000個!
全角色仲間LV MAX
點會撒波仲未達成[一回戰鬥獲得360個!]呢個簡單條件.....

舊 05-04-15, 09:16 AM   #80
SHCEHUK
Game Master

引用:
岩岩再開機入去睇
全角色仲間LV MAX
點會撒波仲未達成[一回戰鬥獲得360個!]呢個簡單條件.....

條件出現後,你要用撤波打一場360!或以上的戰鬥
舊 05-04-15, 02:43 PM   #81
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
岩岩再開機入去睇
全角色仲間LV MAX
之前你未攞上面個skill你呢個打幾多!都冇用架,要開左之後打先有用....

btw有冇心得打絆P,我個d升得好慢....係咪係nightmare mode打快d?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-15, 08:19 PM   #82
laymanhk

引用:
作者: GP03D 查看文章
之前你未攞上面個skill你呢個打幾多!都冇用架,要開左之後打先有用....

btw有冇心得打絆P,我個d升得好慢....係咪係nightmare mode打快d?
我自己就係DREAM LOG打15個強敵
一次過刷三個角色(一個可操作,兩個不可操作)
順便刷埋金幣

或者打LV 100既最後之島
升得快過打強敵(冇裝撒波戰場技能都有5-6000個!)
但每次只可刷一個可操作角色
同一個不可操作同伴
同埋冇金幣出
舊 05-04-15, 09:31 PM   #83
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
我自己就係DREAM LOG打15個強敵
一次過刷三個角色(一個可操作,兩個不可操作)
順便刷埋金幣

或者打LV 100既最後之島
升得快過打強敵(冇裝撒波戰場技能都有5-6000個!)
但每次只可刷一個可操作角色
同一個不可操作同伴
同埋冇金幣出
我強敵打哂15個就唔再出,係咪要start new log?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-04-15, 09:44 PM   #84
laymanhk

引用:
我強敵打哂15個就唔再出,係咪要start new log?
打晒15個就打最上面LV100個島
睇完ENDING再入去就會再出15個強敵
舊 05-05-15, 03:33 PM   #85
SHCEHUK
Game Master

引用:

我打dream log 升絆的,每場升一個不可控角色和一個可控角色,大約一場打2000-3000!
舊 05-18-15, 04:18 AM   #86
1pi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
過幾日就出啦
希望唔會炒高嗰價啦
1pi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-15, 08:39 PM   #87
1pi

188 $460
舊 05-21-15, 09:39 PM   #88
Endy
Account Locked

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDhttps://t.me/pump_up
Nintendo Switch IDCharlesTup
PSN  IDhttps://t.me/pum
XBox Live GamertagCharlesTup
將軍澳要5字頭

聽日去188睇下先
Endy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-15, 12:54 AM   #89
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: Echo01 查看文章
ヒーローの力:

無印- 1場戰鬥500人擊破
【+】- 山治作為同伴發動4次R2必殺
【++】- 山治作為同伴發動5次R2必殺

スタイリッシュ:
無印-同伴Lv達到2
【+】- 同伴Lv達到4
【++】- 同伴Lv達到MAX

コックの心得:
山治1場戰鬥取得2000!
點解我隻山治爆友情lv都未拎到lv2技,其他就拎齊

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-15, 01:58 PM   #90
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:
作者: fami~yan 查看文章
點解我隻山治爆友情lv都未拎到lv2技,其他就拎齊
你要開咗相同既lv1技至得,係其它角色度
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-15, 02:01 PM   #91
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: Hawk 查看文章
你要開咗相同既lv1技至得,係其它角色度
但呢招應該係LV1架?冇+唔係就等如LV1咩?

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 10:44 AM   #92
enishi
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
海賊無雙 3 豪華版,全 DLC 收錄,NS 日版 12 月 21 日
https://ref.gamer.com.tw/redir.php?u...roduction.html
由手機版發出
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 11:11 AM   #93
MultiPASS
Crazy Gamer

之前十一月嗰三隻完全冇興趣,呢隻用手提機玩又可以local對戰...正
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 12:58 PM   #94
GOGamer

註冊日期: Mar 2016
引用:
作者: MultiPASS 查看文章
之前十一月嗰三隻完全冇興趣,呢隻用手提機玩又可以local對戰...正
不過單play唔可以用單邊joycon,
一定要用雙joycon,或pro制,
所以手提local要特登帶多個制,我覺得效用一般
GOGamer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-17, 04:32 PM   #95
MultiPASS
Crazy Gamer

引用:
作者: GOGamer 查看文章
不過單play唔可以用單邊joycon,
一定要用雙joycon,或pro制,
所以手提local要特登帶多個制,我覺得效用一般
定係好似FIFA 18咁各用一邊joycon co-play?
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-17, 06:53 PM   #96
1pi

引用:
作者: enishi 查看文章
海賊無雙 3 豪華版,全 DLC 收錄,NS 日版 12 月 21 日
https://ref.gamer.com.tw/redir.php?u...roduction.html
由手機版發出
PS4都出返DLC全包版就好了
舊 10-24-17, 07:20 PM   #97
風間鈴木仁
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: 1pi 查看文章
PS4都出返DLC全包版就好了
我都等待中期待中 …… !

之前已有例子 NS DBX 2 / PS4 DBX 2

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 06:25 PM   #98
comeonjames
Junior Member

註冊日期: May 2017
引用:
作者: enishi 查看文章
全球出貨量突破 400 萬套!Switch 版《航海王:海賊無雙 3 豪華版》5 月 11 日發售
https://m.gamer.com.tw/gnn/detail.php?sn=159985

有乜分別?
由手機版發出
comeonjames 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 06:32 PM   #99
monkeylove
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDMonKeY_0830
XBox Live GamertagMonkey0830
我都想知...

XBOX360 GAMER TAG : Monkey0830
monkeylove 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 06:39 PM   #100
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
係咪中文版嘅意思?
之前出嘅日版又會唔會有得更新追加中文?
真係好迷

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[WiiU] ゼルダ無双 ハイラルオールスターズ | 美版 Zelda Hyrule Warriors seed2005 電視遊戲討論版 466 03-19-16 01:13 AM
[PSV] ジューダス コード / ガンアクションRPG 停止服務 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 37 03-05-15 11:54 PM
[光碟] 風雲 II (The Storm Warriors) KIM 電影版 320 02-25-10 07:14 PM
[PS2,GC]One Piece Pirate Carnival 圖片 神祕人1號 電視遊戲討論版 26 12-06-05 04:18 PM
[XB,PS2]Rockstar Warriors圖片 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 04-14-05 11:49 PM

現在的時間是 12:58 AM

手機版 | APP版