Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-18, 01:17 AM   #11
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: fortel 查看文章
我果陣直接打左2個幾鐘升左幾個LV,打算返去訓教SAVE,點知一入去就見到條友我快快手出發左....

我有印象有人係到講過FINAL係無補合直沖到尾,我心諗呢次屙blood啦....

好在final boss咁廢,水都無用就殺到佢

呢隻game最人中既地方就係計中計中計中計...

同埋用槍永遠都係打唔死人既
咪又係我囉
雜魚戰兩隻隊長先係final boss

典型龍如劇情:
某條友為左某計劃同隱藏某d野
自以為好聰明, 用好多年兜勁大個圈去執行, 過程中誤人子弟連累一大班人
到最後比個唔起眼既人計算左/背刺

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Tekken 7 | 發售中 安安 電視遊戲討論版 274 12-14-22 09:51 AM
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[XB1] 雷電 Raiden V (發售中) ahleung 電視遊戲討論版 13 10-19-16 11:20 PM
[3DS] 逆転裁判 6 | 發售中 6402oen 手提遊戲機討論版 47 07-13-16 02:36 AM
[3DS] PERSONA Q 發售中 GN00508771 手提遊戲機討論版 159 11-22-14 12:16 AM

現在的時間是 03:09 PM

手機版 | APP版