Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 12-10-02, 12:05 AM   #1
Kenji少
God of Gamer
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
各大影音鋪的評分及意見:)

http://www.review33.com/review/subty...subtype=avshop

虛...覺得自己好懶.....不過算啦...真係太多...懶得慢慢執..

大家睇完可以俾d意見or俾返d親身經歷我地作為參考~

p.s.我多數買野係周圍睇完..睇岩就俾錢...所以對呢d影音鋪都冇咩特別既意見~~

不過講到服務好..首推百老匯~~(價錢另計~)要問野唔買野~去果度包冇錯~
但唔好問d太深入既問題..因為佢地未必識答你~~
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-02, 12:14 AM   #2
Kenji少
暴走中

睇完少少有關友誠既意見之後..
有少少野想講~
唔知係我好彩定係佢地唔好彩~
點解咁多人鬧呢間野既~
雖然唔可以話係最好..但都唔算真係太差吧..
但...呢兩年佢既信譽一直下滑就真既...以前...真係冇咁衰架..
p.s.
遲少少我會介紹一間正野俾大家~~~(等我實地去參觀同埋同個老細交涉下先)
舊 12-10-02, 09:05 AM   #3
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
係我心中友誠就好似泰林咁,大鋪中O既黑店~
鐘意講埋D損人利己O既野..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-02, 07:17 PM   #4
JASUGUN
Crazy Gamer
精神病患者

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by Zenki仔 :
睇完少少有關友誠既意見之後..
有少少野想講~
唔知係我好彩定係佢地唔好彩~
點解咁多人鬧呢間野既~
雖然唔可以話係最好..但都唔算真係太差吧..
但...呢兩年佢既信譽一直下滑就真既...以前...真係冇咁衰架..
p.s.
遲少少我會介紹一間正野俾大家~~~(等我實地去參觀同埋同個老細交涉下先)
係你好彩,

佢地好鍾意推介D死貨俾你,跟住講到件貨點好點好,
如果你唔夠堅決o既話,隨時都有可能會受佢老點買錯貨,
我之前去買MD係咁,跟住陪個friend去買MD又係咁,
好彩我地都冇聽佢講,照買返自己原本想買果部,
不過我個friend就好唔好彩,俾佢遊說買左D所謂「計平D俾你」o既週邊野,
之後去其他地方睇睇,*&@_(&^....原來出面買仲要平好多....
總之去果度買野要做定功課,鎖定左目標,清楚個價錢先好去試,
千祈唔好到時先盲摸摸叫佢地推介D野俾你,如果唔係實死.....

仲有,聽講D大件要送貨o既野,佢地都好興將陳列品pack返入箱當新貨俾你,總之小心D啦:@_@":

此篇文章於 12-10-02 07:21 PM 被 JASUGUN 編輯。
JASUGUN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-02, 10:58 PM   #5
機神GBA
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
友誠, 我第一次去買野就出事.
我個陣去買部DC,50i. 同佢講好價之後佢就去倉攞貨, 點知佢攞左部個盒殘到
跌渣o既俾我, 仲話係最後一部. 結果梗係唔要la, 隨後招致惡言問候.
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-02, 11:31 PM   #6
Kenji少
暴走中

聽大家既意見....
友誠真係...
虛.........不過我對上兩個星期都有去買野...
真係好彩自己冇咩中招...
但反而之前係10樓果間...(唔記得咩名)買dc就中過招...
我果陣去買p2..(後悔)點知返屋企先知...部野張保養証俾人填過....
好彩佢之後肯換俾我.....
舊 12-11-02, 01:09 AM   #7
卓羅
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
Originally posted by JASUGUN :

係你好彩,

佢地好鍾意推介D死貨俾你,跟住講到件貨點好點好,
如果你唔夠堅決o既話,隨時都有可能會受佢老點買錯貨,
我之前去買MD係咁,跟住陪個friend去買MD又係咁,
好彩我地都冇聽佢講,照買返自己原本想買果部,
不過我個friend就好唔好彩,俾佢遊說買左D所謂「計平D俾你」o既週邊野,
之後去其他地方睇睇,*&@_(&^....原來出面買仲要平好多....
總之去果度買野要做定功課,鎖定左目標,清楚個價錢先好去試,
千祈唔好到時先盲摸摸叫佢地推介D野俾你,如果唔係實死.....

仲有,聽講D大件要送貨o既野,佢地都好興將陳列品pack返入箱當新貨俾你,總之小心D啦:@_@":
我發覺好多鋪頭都用依鍾手法推鎖,我都遇過好多依鋪頭
因為我對影音唔係好熟,所以去到d鋪頭都係叫d老闆介紹
但係好多人為左賺錢就介紹d差野比你,講就講到好好咁
我一問我有玩影音個朋友,原來果件係渣野黎既......
所以大家唔係咁熟依方面既野前最好上網查下資料先好買啦
卓羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-02, 02:40 PM   #8
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
所以買AV或者其他電器野都係最忌無目標同無心水去買..
十次包你七次後悔~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-02, 08:19 AM   #9
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
To Zenki仔

可能你係熟客先咁好彩
又講笑咁講,就係你係熟客,所以就當你係一條大水魚

舊 12-13-02, 02:28 AM   #10
Kenji少
暴走中

um.....
我以前買呢d野都係淨係識得睇廣告.
好定唔好真係自己唔識分..不過自從有個朋友教我.
得閒去睇下人地d用後報告同意見之後~再自己分析
咁樣買錯野既機會就會細d.
to 龍格堡師兄:
嘿嘿...我諗我以前年中都俾佢放唔少血..
不過而家買野都醒左...識得周圍格下價同埋周圍聽下唔同人講既唔同野..
wahahahaa...

論壇跳轉

現在的時間是 03:51 AM

手機版 | APP版