Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-22, 05:37 AM   #26
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
嘩.................第一集已爆梗
只能夠講嗰個年代真係好「純情」~

舊 07-02-22, 01:54 AM   #27
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
根本舊世界科學創造破壞神同龍戰士設定係最好,忽然轉去神同惡魔大戰完全係敗筆

舊 07-02-22, 07:51 AM   #28
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
年代久遠,浄係記得故仔突然跳掣,後尾打啲鹹蛋超人天使跟住見到666,然後已沒有然後了?
Netflix S2應該完到破壞神編? 但神魔呢part雖然爛尾,會唔會都改編呢?

C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-22, 11:40 AM   #29
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: Rance 查看文章
根本舊世界科學創造破壞神同龍戰士設定係最好,忽然轉去神同惡魔大戰完全係敗筆
卒仔同天使群抗戰果PART都仲OK,一去到地獄篇就…
真係大地淨化END咗佢好過。

舊 07-02-22, 04:02 PM   #30
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
真的時代唔同了
兵臨城下,一係大家一齊死,一係接吻,咁樣二擇一都仲要糾結。
換了是現在的作品,唔好話接吻咁小事,上埋都得了。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-22, 09:46 PM   #31
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
覺得舊OVA版畫得靚d

舊 07-03-22, 12:28 AM   #32
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
作畫極中下級

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-22, 12:39 AM   #33
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
佢唔係POWERPOINT"動畫"已經收貨了

舊 07-03-22, 07:23 AM   #34
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: Rance 查看文章
佢唔係POWERPOINT"動畫"已經收貨了
難為套女武神仲可以開第二季

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-22, 11:54 PM   #35
肉羊哩咖
griffin611

唔只,嗰套個幻燈片騷仲要搞到出年先掂~

舊 07-16-22, 12:52 AM   #36
肉羊哩咖
griffin611

而家先睇完:OP 掂,作畫真係有啲麻麻,最後嗰場打鬥太拖;好在有啲效果幾好嘅,仍然好玩,間唔中有種自覺係一套作品,有啲誇張先爽快。

舊 09-08-22, 07:12 PM   #37
肉羊哩咖
griffin611

其他話數,9 月 15,好快!

舊 10-02-22, 05:59 PM   #38
肉羊哩咖
griffin611

睇咗第二 part,節奏慢,但係拳頭同忱頭(?!)都好睇,戰鬥效果壯絕,好好睇。字幕後仲有啲嘢,留意。

舊 10-05-22, 09:52 PM   #39
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
清咗第二 part

24 集段戰鬥完全原創...............

估唔到魔戰將軍同侍大將會出場

好老定會有第二季? a

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-23, 07:18 PM   #40
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-23, 09:35 AM   #41
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 03-07-23, 08:00 PM   #42
武藤遊戲
The One

舊 03-16-23, 12:53 AM   #43
武藤遊戲
The One

唔知放邊好 作者沒錢去其他機種

https://www.4gamer.net/games/657/G065774/20230315012/

舊 03-21-23, 07:24 PM   #44
武藤遊戲
The One

舊 04-20-23, 01:04 AM   #45
武藤遊戲
The One

武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-30-23, 07:05 PM   #46
武藤遊戲
The One

舊 06-21-23, 12:35 AM   #47
武藤遊戲
The One

舊 07-19-23, 07:59 PM   #48
肉羊哩咖
griffin611

第二期予告:

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] Bastard 暗黑の破壞神 - 仲有冇人追緊? GSX 日本動漫畫討論版 161 10-03-14 01:13 AM
BASTARD!!討論區 elmond 日本動漫畫討論版 124 11-22-08 02:46 PM
BASTARD(23) 初回限定版 Peter Yu 日本動漫畫討論版 55 02-05-07 04:50 PM
BASTARD!!背德之律篇最終節~4天王全員生還確定 無聞 日本動漫畫討論版 13 03-07-05 03:02 PM
BASTARD 23 6402oen 日本動漫畫討論版 14 04-29-04 09:50 PM

現在的時間是 06:33 PM

手機版 | APP版