Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>[問題] Kingdom Hearts
Gizmo 11:03 AM 03-10-05
Kingdom Hearts 同 Kingdom Hearts - Final Max 有咩分別? 唔好意思

係咪故事流程一樣 只係多左人物 唔該!!
松田悟志 11:05 AM 03-10-05
作者: Gizmo:
Kingdom Hearts 同 Kingdom Hearts 有咩分別?

係咪故事流程一樣 只係多左人物 唔該!!
你到底問咩?
Zaku 11:06 AM 03-10-05
希望唔係搵錯處....
偶睇左半分鐘.... 見兩組英文字係一樣既??
司狼神威 11:34 AM 03-10-05
我猜.....
應該是問Kingdom Hearts 跟 Kingdom Hearts Final Mix 的分別吧?
Gizmo 12:12 PM 03-10-05
作者: 司狼神威:
我猜.....
應該是問Kingdom Hearts 跟 Kingdom Hearts Final Mix 的分別吧?
係呀 唔好意思 你知道有咩分別嗎? 唔該!
松田悟志 12:27 PM 03-10-05
作者: Gizmo:
係呀 唔好意思 你知道有咩分別嗎? 唔該!
多左幾隻勁d既boss(例如FF7既錫非羅士),一d講黑衣人既新加故事
以上
cloud 12:56 PM 03-10-05
仲有好似日文字幕.....Eng配音..
數碼石頭 09:45 PM 03-10-05
有新敵人, 新大佬(Sephiroth, 黑衣人, 沙漠新大佬), 新武器~
新Secret movie~

又~
Ultima Weapon難拎左
Gizmo 08:39 AM 03-11-05
作者: 數碼石頭:
有新敵人, 新大佬(Sephiroth, 黑衣人, 沙漠新大佬), 新武器~
新Secret movie~

又~
Ultima Weapon難拎左
攻略跟返 Kingdom Hearts 第一個 version 就可以是嗎 唔該!

返回主題版面