Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-12-13, 01:50 PM   #26
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
重、重課金兵!?

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-13, 02:19 PM   #27
kelvin58x
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
想問下:引換page換領的platium卡可唔可以一直keep起至另一個活動先用?
抑或要在今期活動清貨?
kelvin58x 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-13, 02:38 PM   #28
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
抽300課金蛋果D可以 換左就係你既
D?%中SR既我就唔清楚了,未KEEP過

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 11:43 AM   #29
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: kelvin58x 查看文章
想問下:引換page換領的platium卡可唔可以一直keep起至另一個活動先用?
抑或要在今期活動清貨?
值錢野
快D用左佢好D

舊 01-14-13, 01:06 PM   #30
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
其實我唔係好明你係指
引換券

Sレア10%チケット/プラチナガチャチケット

邊類
由手機版發出
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 02:39 PM   #31
飛機王
Ultimate Gamer
フィーナ~大好き~

註冊日期: Jun 2004
今朝我地對第一名既戰鬥有(LAG機)大魔王協助得以勝利~~
如果今晚2場都WIN既~ 聽日可以HEA打~ 都確保4名內 (但聽日果場盡力啦~)
飛機王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 05:11 PM   #32
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 飛機王 查看文章
今朝我地對第一名既戰鬥有(LAG機)大魔王協助得以勝利~~
如果今晚2場都WIN既~ 聽日可以HEA打~ 都確保4名內 (但聽日果場盡力啦~)
今早個場明明對手是第一名, 卻贏得這麼輕鬆真是好
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 09:43 PM   #33
kelvin58x
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: 廢人 查看文章
其實我唔係好明你係指
引換券

Sレア10%チケット/プラチナガチャチケット

邊類
由手機版發出
プラチナガチャチケット
kelvin58x 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 09:45 PM   #34
廢人
The One

可以留下次
但下次唔一定係可以用

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 01-14-13, 09:49 PM   #35
RIN1991
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2012
有冇人知點係mobage到整連結?
RIN1991 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-14-13, 09:51 PM   #36
廢人
The One

mini mail去自己時唔記得改d咩
只限貼係傳言版

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 01-14-13, 10:04 PM   #37
廢人
The One

http://detail.chiebukuro.yahoo.co.jp...il/q1187080066

舊 01-14-13, 11:27 PM   #38
RIN1991

得左.....thx

此篇文章於 01-14-13 11:49 PM 被 RIN1991 編輯。
舊 01-15-13, 03:22 PM   #39
末日幽靈
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
去你的GFW…
MOBAGE在GFW的干擾讀取名單中,害我要很痛苦的才上得到來
(P.S GAF在封鎖名單中)

不用非死不可的邊緣人
末日幽靈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 02:03 PM   #40
大破人間

強化合宿話開始就開始...
好歹早半日放個LOGO出來先嘛
舊 01-16-13, 02:04 PM   #41
飛機王
Ultimate Gamer
フィーナ~大好き~

註冊日期: Jun 2004
新・水着パラダイスガチャ

[ハイレグマーメイド]片桐早苗 (レア)
コスト:13 攻:3020 守:2080
特技:悩殺ボディ 効果:パッションの攻 ランダムで中~特大アップ

[水彩の乙姫]栗原ネネ (Sレア)
コスト:17 攻:4420 守:2960
特技:水彩スマイル 効果:キュート・クールタイプの攻 ランダムで大~特大アップ
飛機王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 02:04 PM   #42
大破人間

以前既水著系列有2倍到3倍...
可惜沒收過OTZ

此篇文章於 01-16-13 02:16 PM 被 大破人間 編輯。
舊 01-16-13, 02:34 PM   #43
RIN1991

最差的活動呢....
新的活動卡也沒有.....
舊 01-16-13, 02:38 PM   #44
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: RIN1991 查看文章
最差的活動呢....
對我地黎講係最好既活動
太多卡要升 trainer太少 友情pt太少
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-13, 02:49 PM   #45
大破人間

引用:
最差的活動呢....
已經比前兩次強化合宿好啦.
至少累積PT中的R, 艷娘桃井同卷唔難拎到.

記得兩次強化合宿無呢D野
舊 01-16-13, 02:57 PM   #46
RIN1991

引用:
作者: 大破人間 查看文章
已經比前兩次強化合宿好啦.
至少累積PT中的R, 艷娘桃井同卷唔難拎到.

記得兩次強化合宿無呢D野
第一次玩呢個活動
只覺得十分沒誠意.....
舊 01-16-13, 03:01 PM   #47
大破人間

引用:
第一次玩呢個活動
只覺得十分沒誠意.....
因為這是活動和活動之間攝時間既小活動而已.
相等於巴哈既錬金教室同戰國既寶物庫.
舊 01-16-13, 10:02 PM   #48
大破人間

新春Trainer和新春RTrainer的出現率有夠低...
舊 01-17-13, 12:11 AM   #49
萬柳居下人
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
睇睇o下 r 早苗條腰咁短 ge...
萬柳居下人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 01:46 AM   #50
藤堂 志摩子
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 萬柳居下人 查看文章
睇睇o下 r 早苗條腰咁短 ge...
因為好大,
所以顯得好條腰好短~
藤堂 志摩子 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:07 AM

手機版 | APP版