Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 
電視遊戲討論版>[Wii U 7月] Sniper Elite V2
( ゚ω゚)? 10:42 AM 04-07-11
http://scrawlfx.com/2011/04/sniper-e...ed-for-ps3-360

Sniper Elite V2 announced for PS3, 360

Publisher 505 Games and developer Rebellion are bringing a long-awaited sequel to realization. Sniper Elite V2, a modern take on the original Sniper Elite — a third-person tactical World War II shooter for last generation consoles — will launch on PlayStation 3 and Xbox 360 in 2012.
The first game was awarded the “Best PC/Console Game” at the TIGA Awards in 2005.
“It’s very exciting to be working with one of the new breed of major publishers like 505 Games,” said Jason Kingsley, CEO of Rebellion. “Sniper Elite was an important, genre-defining property and we’re hoping to have even greater success by teaming up with the talented guys at 505.”
Chris Kingsley, CTO of Rebellion, added: “It’s fantastic for us to be involved in the world of Sniper Elite again. We look forward to winning even more awards with Sniper Elite V2 and wowing the consumers with what will be a great game.”
The first screenshot of Sniper Elite V2 can be seen at the gallery.
ahleung 12:48 AM 04-07-12

Rez 02:20 PM 04-27-12
見到都覺得痛

0826使者 11:17 AM 04-30-12
有無師兄會出去望下出未 thx
kyo353 03:36 PM 04-30-12
望完上邊條片即刻興趣大增
0826使者 05:43 PM 04-30-12
作者: kyo353:
望完上邊條片即刻興趣大增
你玩完DEMO仲正
whassupbun 10:01 AM 05-01-12
聽說今天正日, 有人會出去睇下有冇嗎?
放假先黎病 如果有就照去買
0826使者 10:12 AM 05-01-12
作者: whassupbun:
聽說今天正日, 有人會出去睇下有冇嗎?
放假先黎病 如果有就照去買
今日紅日喎....
不過我都會搏下
whassupbun 10:27 AM 05-01-12
作者: 0826使者:
今日紅日喎....
不過我都會搏下
我就係搏佢琴日已經送定貨
不過我我都預左九成冇, 可能直情冇行添
哩度討論左少少:
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=219097&page=32
0826使者 08:25 PM 05-01-12
岩岩行完188,一間都無....
fatboy04 11:03 PM 05-01-12
冇玩上集...唔知呢隻點呢?
好似幾難玩咁
Misaki Taro 11:24 AM 05-02-12
download 左demo......
點先有射子彈個個cam????? 唔知點解唔係下下可以.....
sorlohk 11:26 AM 05-02-12
作者: Misaki Taro:
download 左demo......
點先有射子彈個個cam????? 唔知點解唔係下下可以.....
要爆某 d 器官 (e.g. 頭) 先會出
jotato 03:30 PM 05-02-12
released or not? how much? thanks!
whassupbun 04:02 PM 05-02-12
作者: jotato:
released or not? how much? thanks!
托人問左灣仔一間相熟既舖,未返貨,問佢會唔會有行版,佢話有,但唔知幾時返貨

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/sniper-elite-v2

暫時平均分64,Edge仲得40分唔合格
An0raku 04:23 PM 05-02-12
delayed in the US (May 9).

http://www.gameinformer.com/b/news/a...-one-week.aspx
minolta 09:51 AM 05-03-12
之前冇留意呢隻,睇完trailer,今晚一定要去d/l個demo試下!
0826使者 12:02 PM 05-03-12
托人問左灣仔一間相熟既舖,未返貨,問佢會唔會有行版,佢話有,但唔知幾時返貨

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/sniper-elite-v2

暫時平均分64,Edge仲得40分唔合格
甘大獲....
一陣等等下未到月中....
甘等佢跌價好了,留返啲錢比mp3好過
whassupbun 01:10 PM 05-03-12
作者: 0826使者:
甘大獲....
一陣等等下未到月中....
甘等佢跌價好了,留返啲錢比mp3好過
我最信任既GameCentral都有6/10
http://www.metro.co.uk/tech/games/89...view-on-target
主要係話AI白痴,一時超強鷹眼勁遠都見到你,一時勁近都見你唔到,又識瞬間轉移突然喺你附近出現,同埋近身戰必死,我覺得哩樣唔係問題,話明玩Sniper潛入,你埋身即死好正常,係視乎佢D敵人瞬移得有幾勁啫,如果一瞬移就去到你槍嘴咁梗係大鑊啦
不過都有話個gameplay唔錯,除左要打人,亦要打油缸打車呔之類,用雷聲鐘聲掩蓋槍聲,任務幾多變化,唔係重覆齋爆頭咁悶;同埋個coop都唔錯

黎緊真係好多game要買,Starhawk,Max Payne 3,Dragon Dogma接住黎,哩隻就算有冇行版都係死架喇,我係驚哩隻唔一出即買以後搵唔番啫,應該都唔會有幾多貨

EDIT: 琴日再問另一間又係答我會有但唔知幾時
D-Joe 01:39 PM 05-03-12
近身戰必死?條友肯定廢既,呢次2代近身戰比1代易打9條街
0826使者 02:58 PM 05-03-12
http://www.metro.co.uk/tech/games/89...view-on-target
主要係話AI白痴,一時超強鷹眼勁遠都見到你,一時勁近都見你唔到,又識瞬間轉移突然喺你附近出現,同埋近身戰必死,我覺得哩樣唔係問題,話明玩Sniper潛入,你埋身即死好正常,係視乎佢D敵人瞬移得有幾勁啫,如果一瞬移就去到你槍嘴咁梗係大鑊啦
不過都有話個gameplay唔錯,除左要打人,亦要打油缸打車呔之類,用雷聲鐘聲掩蓋槍聲,任務幾多變化,唔係重覆齋爆頭咁悶;同埋個coop都唔錯

黎緊真係好多game要買,Starhawk,Max Payne 3,Dragon Dogma接住黎,哩隻就算有冇行版都係死架喇,我係驚哩隻唔一出即買以後搵唔番啫,應該都唔會有幾多貨

我都覺得吾會返太多...
如果ai問題嚴重就真係減低晒興趣
上面有師兄話要9號美版先出
作者: D-Joe:
近身戰必死?條友肯定廢既,呢次2代近身戰比1代易打9條街
其實第一集係咪得電腦版and係第一身?
kyo353 03:20 PM 05-03-12

玩過demo,揾cover殺左一條友之後成班人就衝過黎
同埋揾架車做cover,一瞄準佢就施丹轉身轉出黎
IDGAF 03:26 PM 05-03-12
Sniper Elite V2,Gamespot 6.0分

http://asia.gamespot.com/sniper-elit...eview-6374659/

whassupbun 03:59 PM 05-03-12
作者: kyo353:
玩過demo,揾cover殺左一條友之後成班人就衝過黎
同埋揾架車做cover,一瞄準佢就施丹轉身轉出黎
納粹德軍果然係有好多超自然秘密武器,二戰時期已經掌握到瞬移既科技

你地個demo邊度download?我前日開360 search過都唔覺有,琴晚開PS3入過PS Store又係搵唔到。外國賣場/PS Store?
0826使者 05:48 PM 05-03-12
納粹德軍果然係有好多超自然秘密武器,二戰時期已經掌握到瞬移既科技

你地個demo邊度download?我前日開360 search過都唔覺有,琴晚開PS3入過PS Store又係搵唔到。外國賣場/PS Store?
美國psn有
1 2 3 

返回主題版面