Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-10-20, 05:42 PM   #576
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
PEPE小饅頭,你再PM我,我比PW你
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-20, 05:46 PM   #577
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 滅龍士 查看文章
趕時間六點前速去速回,唔知有咩唔妥
你係咪無入其他Group,一直都係自己玩架??

大家一直都係有共識唔會用減號走

你由商店行去碼頭,一分鐘都唔駛,依家又唔係有7個人同你爭上落

真係咁趕??

同埋我出得聲梗係覺得有問題啦

你咁都仲要問既…
舊 06-10-20, 05:50 PM   #578
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: rinxlun 查看文章
就係我唔鐘意,夠未?
已經black list
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-20, 05:57 PM   #579
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
已經black list
嘥氣

Game內unfd加blacklist

此篇文章於 06-10-20 06:01 PM 被 lunn 編輯。
舊 06-10-20, 07:11 PM   #580
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
去人地島唔好用減號走原因:

https://www.hk01.com/%E9%81%8A%E6%88...94%AC%E7%82%92
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-20, 07:17 PM   #581
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: lodoss 查看文章

https://www.hk01.com/%E9%81%8A%E6%88...94%AC%E7%82%92
同佢講真係嘥氣
舊 06-10-20, 07:18 PM   #582
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: lodoss 查看文章

多謝提醒,會小心慎用
舊 06-10-20, 08:08 PM   #583
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
-制咁狗。。
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-20, 08:11 PM   #584
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
-制咁狗。。
由手機版發出
人地可能一直都單機玩動森
比著出面TG同Wtspp既Group比人踢左9世啦
仲話Blacklist人,好似好威威咁

不過依度係GAF
舊 06-10-20, 10:23 PM   #585
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
所以話,動森係俾現實更現實既遊戲XDDDD
勁過照妖鏡XDDD
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-20, 10:37 PM   #586
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
所以話,動森係俾現實更現實既遊戲XDDDD
勁過照妖鏡XDDD
由手機版發出
真的
我試過俾fd的女友入來搖走晒樹上的錢 執晒d DIY卡

減號走就算唔知會攬炒都知道係唔正確做法吧

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-20, 10:54 PM   #587
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 小光 查看文章
真的
我試過俾fd的女友入來搖走晒樹上的錢 執晒d DIY卡

減號走就算唔知會攬炒都知道係唔正確做法吧
衝入花堆火影跑果D都好攞命…
所以最好都真係開返比熟人…

減號走既人…自私囉…要大家陪佢博
有咩問題回左Save就無謂啦
舊 06-11-20, 09:34 AM   #588
ゆうたろう
Senior Gamer
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
而家上晝大頭菜513鈴錢
PW:CT12X

唔駛畀禮物,唔駛打招呼,
必須經機場離開
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-20, 10:20 AM   #589
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: ゆうたろう 查看文章
而家上晝大頭菜513鈴錢
PW:CT12X
唔駛畀禮物,唔駛打招呼,
必須經機場離開
密碼失效
舊 06-11-20, 11:15 AM   #590
ゆうたろう
カツカレー炒飯

引用:
密碼失效
係咪賣?
8LS1P

必定要機場離開,直到11:59am閂閘

更新,已閂閘

此篇文章於 06-11-20 12:02 PM 被 ゆうたろう 編輯。
舊 06-11-20, 11:21 AM   #591
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: ゆうたろう 查看文章
係咪賣?
8LS1P

必定要機場離開,直到11:59am閂閘
大家都怕鬼左佢
如果佢一用減掣走,可以即刻Quit Game
我尋日都係咁

不過與其咁樣千叮萬囑一D基本應該要守既禮貌同規則
倒不如避免佢上島,唔駛咁麻煩
舊 06-11-20, 11:45 AM   #592
滅龍士
MHWs↓

del

此篇文章於 06-11-20 12:25 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 06-11-20, 12:02 PM   #593
ゆうたろう
カツカレー炒飯

引用:
大家都怕鬼左佢
我尋日都係咁

OK,明白。
不過佢冇嚟到。

用減掣走呢啲唔好嘅習慣真係要改改喇。

此篇文章於 06-11-20 01:11 PM 被 ゆうたろう 編輯。
舊 06-11-20, 11:12 PM   #594
小光
でっかいお世話です。

引用:
大家都怕鬼左佢
我尋日都係咁

滅龍兄仲有開完po中出即飛既情況 (由post #560開始睇, 睇埋回覆po時間)
所以我都開始對佢抱審慎態度

ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
舊 06-12-20, 09:16 AM   #595
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
滅龍兄仲有開完po中出即飛既情況 (由post #560開始睇, 睇埋回覆po時間)
所以我都開始對佢抱審慎態度
你咁樣話佢,小心佢Blacklist你呀
舊 06-12-20, 01:03 PM   #596
小光
でっかいお世話です。

我唔怕BLACKLIST既
只係覺得自己做好心結果係戇居有感而發
又不至於以後大家不會一齊玩

舊 06-12-20, 03:36 PM   #597
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
我唔怕BLACKLIST既
只係覺得自己做好心結果係戇居有感而發
又不至於以後大家不會一齊玩
其實佢話Blacklist我,我覺得幾好笑
佢都未搞清楚依家係邊個求邊個

其實響Forum咁樣去溝通真係好難夾時間
我初初有上吓黎,但之後都係響返Whatsapp group多

早兩日諗住有好價,就貼埋上黎,之後既野大家見到,唔多講啦

怪人度度都有,真係睇吓大家點樣應付…
舊 06-13-20, 09:13 AM   #598
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
我直接DELETE咗某人,唔使講咁多。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-20, 10:35 AM   #599
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 阿聰 查看文章
我直接DELETE咗某人,唔使講咁多。
Delete唔夠,要Blacklist
舊 06-13-20, 11:59 AM   #600
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
Delete唔夠,要Blacklist
唔使BLACKLIST,佢唔係你朋友,你冇公開PW根本入唔到你條村。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218

此篇文章於 06-13-20 12:01 PM 被 阿聰 編輯。
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[出讓]3DS美版遊戲 Animal Crossing, Luigi, etc tom 買賣專區 1 07-08-13 11:25 AM
[3DS] 動物之森 / Animal Crossing | 美版6月9日發售 W!LL 手提遊戲機討論版 560 04-09-13 01:05 AM
[Wii] Animal Crossing: City Folk (街へいこうよ どうぶつの森) 神祕人1號 電視遊戲討論版 461 11-27-08 12:28 PM
[NDS]動物之森 (Animal Crossing Wild World) [美版日版不可互動] neo2046 手提遊戲機討論版 642 07-27-06 04:29 PM
[DS]ANIMAL CROSSING!!!! + Multiplayer!! GimGim 手提遊戲機討論版 14 05-12-04 09:53 PM

現在的時間是 07:56 AM

手機版 | APP版