Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 10-29-03, 01:39 AM   #26
山治
Game Master
天元突破

註冊日期: Jun 2003
XBox Live Gamertagsidpistols
我覺得呢套野二集隻主題曲都好正..
有無人覺?
山治 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 01:40 AM   #27
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

註冊日期: Feb 2003
引用:
Originally posted by StevenLeong :

梗係la
card 姐係劇集迷

不停DL來看
dl.....

.off.....見過小card真人未?我成日想約佢去食飯架~夠近呀~
碧咸23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 01:41 AM   #28
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by 山治 :
有無人覺?
我有買晒cd架~
舊 10-29-03, 01:41 AM   #29
Jamie
God of Gamer
バンブラ小職人

註冊日期: Apr 2003
XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
有無人覺?
個歌手係簡直係one-hit-wonder之表表者!!
我真係完全諗唔起佢叫咩名... ^^''

講真我睇套劇,或多或少都係因為主題曲幾好聽
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 01:42 AM   #30
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by Jamie :

個歌手係簡直係one-hit-wonder之表表者!!
我真係完全諗唔起佢叫咩名... ^^''

講真我睇套劇,或多或少都係因為主題曲幾好聽
蔣嘉螢
舊 10-29-03, 01:43 AM   #31
StevenLeong

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by 碧咸23 :
dl.....

.off.....見過小card真人未?我成日想約佢去食飯架~夠近呀~
小card:@_@": :@_@":

未見過佢wo

你去見佢記住帶DC丫
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 01:44 AM   #32
Jamie
バンブラ小職人

引用:
蔣嘉螢
唉...老啦我...我諗極都諗唔到係蔣乜乜...
後生仔, 香港既未來靠晒你啦!!!!!! ^^
舊 10-29-03, 01:49 AM   #33
marspeople
蒙面超人黑

XBox Live Gamertagmarspeople
引用:
dl.....

見過/

想對我朋友點

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 01:49 AM   #34
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:

唉...老啦我...我諗極都諗唔到係蔣乜乜...
後生仔, 香港既未來靠晒你啦!!!!!! ^^
我好後生!
舊 10-29-03, 01:50 AM   #35
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by marspeople :
見過/

想對我朋友點
純粹食下飯咁姐~
舊 10-29-03, 01:50 AM   #36
marspeople
蒙面超人黑

引用:
我有買晒cd架~
$28

仲有隻原聲$80

況天佑唱歌好難聽

舊 10-29-03, 01:51 AM   #37
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
Originally posted by marspeople :
$28

仲有隻原聲$80

況天佑唱歌好難聽
李國祥果首好正~
舊 10-29-03, 01:51 AM   #38
marspeople
蒙面超人黑

引用:
純粹食下飯咁姐~
有D野WOR

舊 10-29-03, 01:52 AM   #39
marspeople
蒙面超人黑

引用:
李國祥果首好正~
我唱K次次都有唱

但呢集仲有冇任達華先

舊 10-29-03, 01:52 AM   #40
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
我唱K次次都有唱

但呢集仲有冇任達華先
冇卦...
舊 10-29-03, 01:53 AM   #41
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:
有D野WOR
冇野個wor~
舊 10-29-03, 01:58 AM   #42
Jamie
バンブラ小職人

引用:
冇野個wor~
後生仔
想同人有野就認左佢啦!!! 哈哈
舊 10-29-03, 02:11 AM   #43
碧咸23
Banned
GAF足球隊碧咸23號

引用:

後生仔
想同人有野就認左佢啦!!! 哈哈
我今年十八歲架啦~
舊 10-29-03, 08:51 PM   #44
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
我今年三十八歲架啦~

舊 10-29-03, 09:09 PM   #45
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
之前二集我都勁鍾意...
可是話係亞視最正劇集
一半agree...
正確d黎講第一集真係亞記近年最正既一套劇集...
如果呢套野放無記播...40點絕對走唔甩...
至於第二集...唔好意思...只能夠話佢係一套"為繼續而繼續"、夾硬推砌出黎既鬧劇...
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-03, 09:17 PM   #46
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
引用:

LOLI控....
你可以同"廢人"成為好朋友..... ^^''
我喜歡正太(!?)多d…

引用:
Originally posted by StevenLeong :

梗係la
card 姐係劇集迷

不停DL來看
無錯! 我喜歡慢慢睇~唔喜歡日日追電視...........

引用:
dl.....

其實都唔難搵,多d去newsgroup…以前mini仲勁! 不過而家......

引用:
我有買晒cd架~
我都有!!! 蔣嘉螢又係CIS學生

引用:

小card:@_@": :@_@":

未見過佢wo

你去見佢記住帶DC丫
GAF人我只見過killua & 小人物

引用:
見過/

想對我朋友點
你係乜水

引用:
我今年十八歲架啦~
細過我"

舊 10-29-03, 09:24 PM   #47
光之審裁者
最終兵器仙人

註冊日期: Jan 2003
引用:
我今年六十八歲架啦~

裁判了世界的罪惡
者指人世的調停者

四年的單戀,己隨時間消逝,沒有了感覺,當時每夜輾轉反側,每日承受住千刀萬剮之痛,驀然回首,己成了過去,己成了回憶,那些日子是如何過的?己經記不起了
四十九年一睡夢 一期榮華一杯酒
光之審裁者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 01:15 AM   #48
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
Originally posted by 下雪邊界 :

一半agree...
至於第二集...唔好意思...只能夠話佢係一套"為繼續而繼續"、夾硬推砌出黎既鬧劇...
agree
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 01:41 AM   #49
gackt
Ultimate Gamer
↑藍染惣右介

註冊日期: Apr 2002
引用:
Originally posted by 下雪邊界 :

一半agree...
第二集其實有D故仔都唔錯..
我幾鍾意貞子果個...好慘
不過最後果陣真係....怪獸大戰.D CG又..汗:@_@":

THE SILENCE HAS NOW BEEN BROKEN
gackt 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-03, 09:56 AM   #50
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
今次又取材咩動畫、GAME?
第2集用FF8音樂、OP成個EVA、養寵物同打似龍珠、貞子篇成個BIOHAZARD咁……

論壇跳轉

現在的時間是 01:32 PM

手機版 | APP版