Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-16, 07:54 PM   #3176
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
用左10支水左右終於突爆車仔

之後抽左拳King Gainer

--------------------------------------

引用:
作者: ryvius123 查看文章
騎高就是這些地方太貼心對玩家太好所以才沒大錢賺要執
佢之後隻web game見佢而家一個月都兩三個ev咁去.....不過可惜係web....用手機玩根本折磨.......

今個月,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-18-16 09:54 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-16, 11:19 PM   #3177
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
果隻WEB GAME同手機果隻根本天同地沒得比
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-16, 12:33 AM   #3178
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
終於突爆電單車.....
張券抽左隻唔會再用既機,突一
果然是騙局
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-16, 01:32 PM   #3179
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

sp卷中arx7......即係白打
舊 05-19-16, 01:43 PM   #3180
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
歐洲人
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-16, 02:01 PM   #3181
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: ryvius123 查看文章
sp卷中arx7......即係白打
拳盾射先,如果是拳或盾,都可以看情況出呢

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-16, 02:22 PM   #3182
J+1
望過黎呀!!!!!!

有超強運8仔仲有咩意思
由手機版發出
舊 05-19-16, 02:47 PM   #3183
書仔
Game Master
路人一名

咁又係,不知自已超強運加朋友超強運,是不是可以有保底兩箱呢

舊 05-19-16, 03:04 PM   #3184
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

本身已經有射arx7, 再比隻射我, 但問題有射8射7已經沒出場機會

另外我都唔知強運有沒得疊加, 當初cc果邊好似就話沒, 而自己有超強運的話通常都是3箱起, 但打25ap 就算出埋朋友arx8 4箱都係唔多見, 10ap就唔出朋友都經常出
舊 05-19-16, 07:59 PM   #3185
clie

ARX8大絕平時殺唔殺到50000以上?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-16, 08:58 AM   #3186
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咁耐都冇留意....佢d精神發動後大約維持幾耐?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-20-16, 09:03 AM   #3187
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: clie 查看文章
ARX8大絕平時殺唔殺到50000以上?
我用朋友那隻開左魂可以打到6萬多

舊 05-21-16, 09:49 AM   #3188
clie

引用:
作者: 書仔 查看文章
我用朋友那隻開左魂可以打到6萬多
咁真係可以完全取代射7

尋晚靠自然回復凸爆咗,殺咗成1100隻
如果爆水拎資材,效率高唔高過日曜?
舊 05-21-16, 07:35 PM   #3189
clie

電單車第二招好難升,食到LV24都只係3升4
舊 05-21-16, 07:54 PM   #3190
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我隻電單車好似LV22 MAX左,我仲要唔係LV1開始食,係凸爆晒十幾LV先開始
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-16, 08:20 PM   #3191
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我係食技肥食到lvl4先開始食c/uc...升兩級已經係我精神容許o既上限.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-21-16, 09:12 PM   #3192
clie

除非抽中特效要快快脆MAX我先會食肥到LV4
平時大把資金都係由3升起,啲R會儲夠8張俾啲舊機4升5
舊 05-21-16, 10:23 PM   #3193
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

初期d機4x呢以上我都照食到佢上lvl5...max就放棄了

所以而家星期5 d肥可以一個禮拜谷一部上3-4呢....留都冇位

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-22-16, 06:19 AM   #3194
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
爭蘭斯洛同兩隻弱版機未Max咋……
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-16, 09:10 AM   #3195
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
日日打25ap關, 琴晚終於3凸電單車, 之後狂爆水, 今朝終於4凸
ssr券中盾GGG

舊 05-22-16, 11:01 AM   #3196
clie

我都係中拳斷空我,零凸無乜用,但中唔到廢機算係咁
舊 05-23-16, 09:50 AM   #3197
J+1
望過黎呀!!!!!!

其實都一早收左工...埋單2500殺.....
由手機版發出
舊 05-23-16, 12:47 PM   #3198
Crazy Gamer

萬機斬達成,sp中盾gunbuster。
三屬buster齊晒……
兩隻ssr技都Max咗,啲必肥唔知點用……
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-16, 12:54 PM   #3199
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
萬機斬達成,sp中盾gunbuster。
三屬buster齊晒……
兩隻ssr技都Max咗,啲必肥唔知點用……
留在青山在,那怕無柴燒,等下次中到特效,又不想食C,UC升的時間,一次過食啦

舊 05-23-16, 01:57 PM   #3200
Crazy Gamer

引用:
作者: 書仔 查看文章
留在青山在,那怕無柴燒,等下次中到特效,又不想食C,UC升的時間,一次過食啦
咁即係唔駛用,由開game打到依家只中過nu同白卡兩隻特效咋……
今次打到有十幾萬f coin。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:12 AM

手機版 | APP版