Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII リメイク 情報區 Vol.2 | 已售
darkvolver 09:37 AM 04-03-20
作者: 真!DC:
正日出有一個星期時間比人玩bio3咪幾好
由手機版發出
老友..你當光榮死家咩.....
野良猫 03:36 PM 04-03-20

ZACK登場?
ComeLOLoh 03:45 PM 04-03-20
-->SE Asia:
"承蒙各位顧客的踴躍支持與預購,《FINAL FANTASY VII REMAKE》數位版將於4月3日(五)凌晨0點開放預先下載!只要預先下載,即可在4月10日(五)凌晨0點起馬上開始遊玩。"

實體我訂個時話正日有。

我都係呢個次序玩…Bio3 Remake , FFVII Remake
鈴蘭 03:53 PM 04-03-20
似乎推前左部份回想部份係Part1度做
darkvolver 03:55 PM 04-03-20
作者: ComeLOLoh:
-->SE Asia:
"承蒙各位顧客的踴躍支持與預購,《FINAL FANTASY VII REMAKE》數位版將於4月3日(五)凌晨0點開放預先下載!只要預先下載,即可在4月10日(五)凌晨0點起馬上開始遊玩。"

實體我訂個時話正日有。

我都係呢個次序玩…Bio3 Remake , FFVII Remake
我應該係Bio > 仁王 > 聖劍 >FF7
龍寶寶 05:42 PM 04-03-20
作者: darkvolver:
咁少?我下一隻係FF15,跟住就莎木3,太多game啦
野良猫 05:49 PM 04-03-20
作者: 龍寶寶:
唔好玩完7先玩15,你會啪碟的
darkvolver 05:55 PM 04-03-20
作者: 野良猫:
唔好玩完7先玩15,你會啪碟的
FF7都係睇下大家comment下個gameplay先再諗入不入手。

始終SE都冇點公佈個gameplay時間,小心d好。
シェンムー 06:53 PM 04-03-20
Skip bio 3
等死人喇隻FF7
Zack!!!!!!!!!!
lunn 06:57 PM 04-03-20
作者: シェンムー:
Skip bio 3
等死人喇隻FF7
Zack!!!!!!!!!!
Me too
Bio3唔急既,買都未買
依家玩住動森等FF7

唔望會偷跑,只係希望佢10號準時出到就好喇…
aquarius 07:19 PM 04-03-20
作者: rinxlun:
唔望會偷跑,只係希望佢10號準時出到就好喇…
如果訂水貨
已經有店鋪話未必會準時到..
yorkyork 10:43 AM 04-04-20
唔通第6頁某版友真係講中左?
你可以買game了

lunn 12:10 PM 04-04-20
作者: aquarius:
如果訂水貨
已經有店鋪話未必會準時到..
我訂左行呀
野良猫 12:21 PM 04-04-20
作者: rinxlun:
我訂左行呀
行應該唔驚
通常會預早發定貨,尤其依家更加要早發
唔係歐版邊會偷跑咁快

我訂水日先要驚吧
holsety 12:45 PM 04-04-20
If 既 ending 當然用來課金
lunn 01:07 PM 04-04-20
作者: 野良猫:
行應該唔驚
通常會預早發定貨,尤其依家更加要早發
唔係歐版邊會偷跑咁快

我訂水日先要驚吧
有D人都話行版應該10號一開舖就會有

水日應該差不多
見BIO3都係好似同日就有
qwe 05:03 PM 04-04-20
作者: holsety:
If 既 ending 當然用來課金
開頭就DLC ENDING再出點接落去
ComeLOLoh 09:23 PM 04-04-20
作者: darkvolver:

我都係超多game未爆/玩…
Bio3/FFVII之後,大量game排住黎…
莎木1,2 HD, 3
Persona 5 Royal
新櫻大戰
龍茹2極, 3, 4, 5 HD, 6, 7

龍珠
...連Death Stranding我都未爆…
...
...
FFXV我排到最尾先玩…

但Bio3/FFVII我會重玩幾次先…
(時間永遠唔夠,足不出戶無問題呀我~大把Game未清)
風間鈴木仁 01:37 AM 04-05-20
作者: ComeLOLoh:
我都係超多game未爆/玩…
Bio3/FFVII之後,大量game排住黎…
莎木1,2 HD, 3
新櫻大戰
龍茹2極, 3, 4, 5 HD, 6, 7

龍珠
...連Death Stranding我都未爆…
...
...
FFXV我排到最尾先玩…

但Bio3/FFVII我會重玩幾次先…
(時間永遠唔夠,足不出戶無問題呀我~大把Game未清)
大家咁話,大量game排住黎… X2
我就只爆了 新櫻花大戰,

其他排隊中 : (我自己排名單
玩緊 BIO RE2 , BIO RE3 , BIO 3 , 海賊無雙4 ,
人龍 極,極2, 3,4,5 HD , 7
WD, WD2, GTAV , RDR2 , Control ,
龍珠B , Death Stranding
莎木1,2 HD, 3
聖劍 2 , 聖劍 3
Persona 5
Persona 5 S
FF零式 , FFX , FFXII , FFXV …… ~ FFVII RE 。
SNAKE 07:24 PM 04-05-20
好耐冇打機
想問只限定板連模型正價係咪冇可能買到
lunn 07:40 PM 04-05-20
作者: SNAKE:
好耐冇打機
想問只限定板連模型正價係咪冇可能買到
好多地方早前都已經話無晒First Class訂
前日見到荃灣有舖話開訂,只係小量
但已經要$29XX

正價應該無可能喇
darkvolver 07:49 PM 04-05-20
所以今個星期要買game?9號應該會偷跑
シェンムー 08:31 PM 04-05-20
知道勁多人已經爆晒機,真心灰.......
係度乾等.......
darkvolver 08:48 PM 04-05-20
作者: シェンムー:
知道勁多人已經爆晒機,真心灰.......
係度乾等.......
都等左禁耐.......等多陣啦...
真!DC 10:41 PM 04-05-20
單人GAME人地爆唔爆關自己乜事啫
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66  ... 最後

返回主題版面