Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-03-20, 09:37 AM   #376
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
作者: 真!DC 查看文章
正日出有一個星期時間比人玩bio3咪幾好
由手機版發出
老友..你當光榮死家咩.....

舊 04-03-20, 03:36 PM   #377
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008

ZACK登場?

此篇文章於 04-03-20 03:44 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-20, 03:45 PM   #378
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
-->SE Asia:
"承蒙各位顧客的踴躍支持與預購,《FINAL FANTASY VII REMAKE》數位版將於4月3日(五)凌晨0點開放預先下載!只要預先下載,即可在4月10日(五)凌晨0點起馬上開始遊玩。"

實體我訂個時話正日有。

我都係呢個次序玩…Bio3 Remake , FFVII Remake

舊 04-03-20, 03:53 PM   #379
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
似乎推前左部份回想部份係Part1度做

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-20, 03:55 PM   #380
darkvolver
頹冗

引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
-->SE Asia:
"承蒙各位顧客的踴躍支持與預購,《FINAL FANTASY VII REMAKE》數位版將於4月3日(五)凌晨0點開放預先下載!只要預先下載,即可在4月10日(五)凌晨0點起馬上開始遊玩。"

實體我訂個時話正日有。

我都係呢個次序玩…Bio3 Remake , FFVII Remake
我應該係Bio > 仁王 > 聖劍 >FF7

舊 04-03-20, 05:42 PM   #381
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: darkvolver 查看文章
咁少?我下一隻係FF15,跟住就莎木3,太多game啦

舊 04-03-20, 05:49 PM   #382
野良猫
肥倫

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
唔好玩完7先玩15,你會啪碟的
舊 04-03-20, 05:55 PM   #383
darkvolver
頹冗

引用:
引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔好玩完7先玩15,你會啪碟的
FF7都係睇下大家comment下個gameplay先再諗入不入手。

始終SE都冇點公佈個gameplay時間,小心d好。

舊 04-03-20, 06:53 PM   #384
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
Skip bio 3
等死人喇隻FF7
Zack!!!!!!!!!!

舊 04-03-20, 06:57 PM   #385
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: シェンムー 查看文章
Skip bio 3
等死人喇隻FF7
Zack!!!!!!!!!!
Me too
Bio3唔急既,買都未買
依家玩住動森等FF7

唔望會偷跑,只係希望佢10號準時出到就好喇…
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-20, 07:19 PM   #386
aquarius
Game Master

引用:
作者: rinxlun 查看文章
唔望會偷跑,只係希望佢10號準時出到就好喇…
如果訂水貨
已經有店鋪話未必會準時到..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-20, 10:43 AM   #387
yorkyork

註冊日期: May 2010
唔通第6頁某版友真係講中左?
你可以買game了

此篇文章於 04-04-20 10:54 AM 被 yorkyork 編輯。
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-20, 12:10 PM   #388
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: aquarius 查看文章
如果訂水貨
已經有店鋪話未必會準時到..
我訂左行呀
舊 04-04-20, 12:21 PM   #389
野良猫
肥倫

引用:
作者: rinxlun 查看文章
我訂左行呀
行應該唔驚
通常會預早發定貨,尤其依家更加要早發
唔係歐版邊會偷跑咁快

我訂水日先要驚吧
舊 04-04-20, 12:45 PM   #390
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
If 既 ending 當然用來課金

舊 04-04-20, 01:07 PM   #391
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: 野良猫 查看文章
行應該唔驚
通常會預早發定貨,尤其依家更加要早發
唔係歐版邊會偷跑咁快

我訂水日先要驚吧
有D人都話行版應該10號一開舖就會有

水日應該差不多
見BIO3都係好似同日就有
舊 04-04-20, 05:03 PM   #392
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: holsety 查看文章
If 既 ending 當然用來課金
開頭就DLC ENDING再出點接落去
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-20, 09:23 PM   #393
ComeLOLoh

PSN  IDChun-li
引用:
作者: darkvolver 查看文章
引用:

我都係超多game未爆/玩…
Bio3/FFVII之後,大量game排住黎…
莎木1,2 HD, 3
Persona 5 Royal
新櫻大戰
龍茹2極, 3, 4, 5 HD, 6, 7

龍珠
...連Death Stranding我都未爆…
...
...
FFXV我排到最尾先玩…

但Bio3/FFVII我會重玩幾次先…
(時間永遠唔夠,足不出戶無問題呀我~大把Game未清)

舊 04-05-20, 01:37 AM   #394
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
我都係超多game未爆/玩…
Bio3/FFVII之後,大量game排住黎…
莎木1,2 HD, 3
新櫻大戰
龍茹2極, 3, 4, 5 HD, 6, 7

龍珠
...連Death Stranding我都未爆…
...
...
FFXV我排到最尾先玩…

但Bio3/FFVII我會重玩幾次先…
(時間永遠唔夠,足不出戶無問題呀我~大把Game未清)
大家咁話,大量game排住黎… X2
我就只爆了 新櫻花大戰,

其他排隊中 : (我自己排名單
玩緊 BIO RE2 , BIO RE3 , BIO 3 , 海賊無雙4 ,
人龍 極,極2, 3,4,5 HD , 7
WD, WD2, GTAV , RDR2 , Control ,
龍珠B , Death Stranding
莎木1,2 HD, 3
聖劍 2 , 聖劍 3
Persona 5
Persona 5 S
FF零式 , FFX , FFXII , FFXV …… ~ FFVII RE 。

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html

此篇文章於 04-05-20 09:15 PM 被 風間鈴木仁 編輯。
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-20, 07:24 PM   #395
SNAKE
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
好耐冇打機
想問只限定板連模型正價係咪冇可能買到
SNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-20, 07:40 PM   #396
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: SNAKE 查看文章
好耐冇打機
想問只限定板連模型正價係咪冇可能買到
好多地方早前都已經話無晒First Class訂
前日見到荃灣有舖話開訂,只係小量
但已經要$29XX

正價應該無可能喇
舊 04-05-20, 07:49 PM   #397
darkvolver
頹冗

所以今個星期要買game?9號應該會偷跑

舊 04-05-20, 08:31 PM   #398
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
知道勁多人已經爆晒機,真心灰.......
係度乾等.......

舊 04-05-20, 08:48 PM   #399
darkvolver
頹冗

引用:
作者: シェンムー 查看文章
知道勁多人已經爆晒機,真心灰.......
係度乾等.......
都等左禁耐.......等多陣啦...

舊 04-05-20, 10:41 PM   #400
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
單人GAME人地爆唔爆關自己乜事啫

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
[PS4] 當日的期望,今日的誓言 **Final Fantasy VII リメイク 攻略區** darkvolver 攻略及心得交流區 18 04-18-20 09:13 PM
[PS2]FINAL FANTASY X 七曜武器/其他問題討論區 草薙さん 攻略及心得交流區 160 11-06-05 05:44 PM
[FC]Final Fantasy X 移植決定 !! neo2046 電視遊戲討論版 14 07-19-05 11:29 PM
[PS2]Final Fantasy XXL 發表!! neo2046 電視遊戲討論版 27 04-06-04 08:38 AM

現在的時間是 02:45 PM

手機版 | APP版