Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 
照相館>陪診 3 - 閃電之急診
riceking 09:34 PM 06-05-07
我什麼也不知道, 信我.....

我只是一個測試員兼打雜....

My Master

完事, 正想回家之際....

喂......

我什麼也不知道....

Rice
KKH 09:52 PM 06-05-07
我都話你毒架啦 //... 唔諗住買o既都買埋!
KTN 10:21 PM 06-05-07
為甚麼是笨頭笨腳

仲不認毒
riceking 10:21 PM 06-05-07
作者: KKH:
我都話你毒架啦 //... 唔諗住買o既都買埋!
真係唔關我事...我只是一名跟班
Master話事

Rice
KIM 11:17 PM 06-05-07
作者: riceking:
真係唔關我事...我只是一名跟班
Master話事

Rice
你又話d價ok又底買, d貨又唔差~

TOPIC打錯啦~不是陪診~而係入急症室, 過程快過打針!!!
嘖HEIHEI 11:29 PM 06-05-07
有機會買頹腳時我又要找人陪診呢
KIM 11:30 PM 06-05-07
作者: 嘖HEIHEI:
有機會買頹腳時我又要找人陪診呢
咩意思?
riceking 11:31 PM 06-05-07
作者: KIM:
你又話d價ok又底買, d貨又唔差~

TOPIC打錯啦~不是陪診~而係入急症室, 過程快過打針!!!
俾意見之嘛

已改~

Rice
嘖HEIHEI 11:37 PM 06-05-07
咩意思?
我可能都係買賓佬 除非果時發瘋了才買豬嫂
windart 11:39 PM 06-05-07
賓佬腳好野黎架,簡直係我地庶民既恩物b
Hayami 11:40 PM 06-05-07
作者: 嘖HEIHEI:
我可能都係買賓佬 除非果時發瘋了才買豬嫂
d spec同豬嫂差不多
唔算頹

雞頭鴨腳
ZERO NEKO 11:41 PM 06-05-07
好羨慕~
恭喜晒
很久沒看診的頹人上
嘖HEIHEI 11:41 PM 06-05-07
所以買腳找人陪診是不錯的選擇
riceking 11:41 PM 06-05-07
作者: windart:
賓佬腳好野黎架,簡直係我地庶民既恩物b
Kim爺呢支係賓佬碳化產品, 好嘢來的.....
不過我就係衰貪慕虛榮

Rice
riceking 11:43 PM 06-05-07
作者: Hayami:
d spec同豬嫂差不多
唔算頹

雞頭鴨腳
我放過部門外機上去, 都ok穩陣不俗~

Rice
Hayami 11:49 PM 06-05-07
我放過部門外機上去, 都ok穩陣不俗~

Rice
我之前睇果時覺得benro碳腳ok 但係鋁腳覺得嘛嘛(做工差)

所以我果時去了買velbon (而且開頭都有枝velbon鋁單腳覺得唔錯)

(果次買都係搵左timmy陪我去 因為之前真係唔識瑩記
KIM 12:09 AM 06-06-07
俾意見之嘛

已改~

Rice
你的說法, 忽然想起我d客問我買基金時的時間.......

[呢隻基金如何呀?]
[買呢隻就適合XXXXX的人士!]
[咁又好似唔岩我的投資組合播~]
[以你的情況, 其實呢隻比較岩D!]
[呢隻又好似幾岩我的組合播~是麼?]
[你自己認為啦~~!]
[好! 就呢隻啦~~~]

以上純屬思想出現!!!

不過咁~~~! 如果比D無0兩可的意見, 對我呢D初手, 咪仲無奈~
咁我信大家的專業, 所以~~~~今晚我都好開心好滿意~
多謝米王的時間~

最後米王又話要走, 想請佢食飯都唔得~下次啦!
riceking 12:22 AM 06-06-07
哈哈, 我仲有一片58mm的CPL未借你, 拿不拿?

Rice
antony chan 12:23 AM 06-06-07
我認為米爺今次不係毒. 而係他道金爺自己嚐毒...\\\
[總結]綜合來說, 他也是毒[/總結]
Strider 12:36 AM 06-06-07
金爺終於都買到小小白了!
恭喜恭喜!
KIM 01:35 AM 06-06-07
攪緊個腳~~~!
是否條"咩帶"用不到在腳上, 只可以在袋上?
KTN 08:43 AM 06-06-07
袋送個條?應該係..我個條都係扣袋...無得扣腳

攪緊個腳~~~!
是否條"咩帶"用不到在腳上, 只可以在袋上?
本來我都想出...但買完又散水...我先不出...金爺下次看醫生又搵下我

我甚麼也不知道...見識過無國界醫生了沒有...我信米爺都不夠毒才怪
KIM 03:31 PM 06-06-07
作者: KTN:

我甚麼也不知道...見識過無國界醫生了沒有...我信米爺都不夠毒才怪
似乎係會潛藏在身體幾年先發出來的劇毒~
KIM 10:37 PM 06-06-07
昨晚聽米王講解 直度 的好處~
終於今晚路過伯母會~~~~~咁岩有貨~~~~! 咁岩錢包又有銀兩..........買了!!!
嘿哈兒 10:39 PM 06-06-07
昨晚聽米王講解 直度 的好處~
終於今晚路過伯母會~~~~~咁岩有貨~~~~! 咁岩錢包又有銀兩..........買了!!!
伯母會貴成舊水喎...
不過夕島真係好好用.......大手既人會好揸好多
1 2 

返回主題版面