Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 06-05-07, 09:34 PM   #1
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
陪診 3 - 閃電之急診

我什麼也不知道, 信我.....

我只是一個測試員兼打雜....

My Master

完事, 正想回家之際....

喂......

我什麼也不知道....

Rice

此篇文章於 06-05-07 11:30 PM 被 riceking 編輯。
riceking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 09:52 PM   #2
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
我都話你毒架啦 //... 唔諗住買o既都買埋!
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 10:21 PM   #3
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
為甚麼是笨頭笨腳

仲不認毒

舊 06-05-07, 10:21 PM   #4
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
作者: KKH 查看文章
我都話你毒架啦 //... 唔諗住買o既都買埋!
真係唔關我事...我只是一名跟班
Master話事

Rice

舊 06-05-07, 11:17 PM   #5
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: riceking 查看文章
真係唔關我事...我只是一名跟班
Master話事

Rice
你又話d價ok又底買, d貨又唔差~

TOPIC打錯啦~不是陪診~而係入急症室, 過程快過打針!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 11:29 PM   #6
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
有機會買頹腳時我又要找人陪診呢

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 11:30 PM   #7
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
有機會買頹腳時我又要找人陪診呢
咩意思?

舊 06-05-07, 11:31 PM   #8
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: KIM 查看文章
你又話d價ok又底買, d貨又唔差~

TOPIC打錯啦~不是陪診~而係入急症室, 過程快過打針!!!
俾意見之嘛

已改~

Rice

舊 06-05-07, 11:37 PM   #9
嘖HEIHEI
Game Master

引用:
咩意思?
我可能都係買賓佬 除非果時發瘋了才買豬嫂

舊 06-05-07, 11:39 PM   #10
windart
Moderator
海產類

3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
賓佬腳好野黎架,簡直係我地庶民既恩物b

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 11:40 PM   #11
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
我可能都係買賓佬 除非果時發瘋了才買豬嫂
d spec同豬嫂差不多
唔算頹

雞頭鴨腳

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 11:41 PM   #12
ZERO NEKO
God of Gamer

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
好羨慕~
恭喜晒
很久沒看診的頹人上

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-07, 11:41 PM   #13
嘖HEIHEI
Game Master

所以買腳找人陪診是不錯的選擇

舊 06-05-07, 11:41 PM   #14
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: windart 查看文章
賓佬腳好野黎架,簡直係我地庶民既恩物b
Kim爺呢支係賓佬碳化產品, 好嘢來的.....
不過我就係衰貪慕虛榮

Rice

舊 06-05-07, 11:43 PM   #15
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: Hayami 查看文章
d spec同豬嫂差不多
唔算頹

雞頭鴨腳
我放過部門外機上去, 都ok穩陣不俗~

Rice

舊 06-05-07, 11:49 PM   #16
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
我放過部門外機上去, 都ok穩陣不俗~

Rice
我之前睇果時覺得benro碳腳ok 但係鋁腳覺得嘛嘛(做工差)

所以我果時去了買velbon (而且開頭都有枝velbon鋁單腳覺得唔錯)

(果次買都係搵左timmy陪我去 因為之前真係唔識瑩記

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 12:09 AM   #17
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
俾意見之嘛

已改~

Rice
你的說法, 忽然想起我d客問我買基金時的時間.......

[呢隻基金如何呀?]
[買呢隻就適合XXXXX的人士!]
[咁又好似唔岩我的投資組合播~]
[以你的情況, 其實呢隻比較岩D!]
[呢隻又好似幾岩我的組合播~是麼?]
[你自己認為啦~~!]
[好! 就呢隻啦~~~]

以上純屬思想出現!!!

不過咁~~~! 如果比D無0兩可的意見, 對我呢D初手, 咪仲無奈~
咁我信大家的專業, 所以~~~~今晚我都好開心好滿意~
多謝米王的時間~

最後米王又話要走, 想請佢食飯都唔得~下次啦!

舊 06-06-07, 12:22 AM   #18
riceking
一人前のダメ人間

哈哈, 我仲有一片58mm的CPL未借你, 拿不拿?

Rice

舊 06-06-07, 12:23 AM   #19
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
我認為米爺今次不係毒. 而係他道金爺自己嚐毒...\\\
[總結]綜合來說, 他也是毒[/總結]

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 12:36 AM   #20
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
金爺終於都買到小小白了!
恭喜恭喜!

舊 06-06-07, 01:35 AM   #21
KIM
GAF足球隊金虎拾號

攪緊個腳~~~!
是否條"咩帶"用不到在腳上, 只可以在袋上?

舊 06-06-07, 08:43 AM   #22
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

袋送個條?應該係..我個條都係扣袋...無得扣腳

引用:
攪緊個腳~~~!
是否條"咩帶"用不到在腳上, 只可以在袋上?
本來我都想出...但買完又散水...我先不出...金爺下次看醫生又搵下我

我甚麼也不知道...見識過無國界醫生了沒有...我信米爺都不夠毒才怪

此篇文章於 06-06-07 08:46 AM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-07, 03:31 PM   #23
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: KTN 查看文章

我甚麼也不知道...見識過無國界醫生了沒有...我信米爺都不夠毒才怪
似乎係會潛藏在身體幾年先發出來的劇毒~

舊 06-06-07, 10:37 PM   #24
KIM
GAF足球隊金虎拾號

昨晚聽米王講解 直度 的好處~
終於今晚路過伯母會~~~~~咁岩有貨~~~~! 咁岩錢包又有銀兩..........買了!!!

舊 06-06-07, 10:39 PM   #25
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
昨晚聽米王講解 直度 的好處~
終於今晚路過伯母會~~~~~咁岩有貨~~~~! 咁岩錢包又有銀兩..........買了!!!
伯母會貴成舊水喎...
不過夕島真係好好用.......大手既人會好揸好多

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[醫生與我] 某次陪診 下集 (Part2) 時之旅 照相館 3 02-04-07 09:54 PM
[醫生與我] 某次陪診 (下集) 時之旅 照相館 11 01-30-07 07:14 PM
[醫生與我] 某次陪診 KTN 照相館 6 01-28-07 06:51 PM
[醫生與我] 陪診 - 2 riceking 照相館 9 01-01-07 08:19 PM
[醫生與他] 陪診 riceking 照相館 30 11-06-06 12:36 AM

現在的時間是 05:24 PM

手機版 | APP版