Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-17-02, 10:15 PM   #26
何英
God of Gamer
↓米奇老鼠

註冊日期: Dec 2001
咁唔問囉
唔駛勞氣

幾時到下次去日本
何英 目前離線  
舊 11-17-02, 11:04 PM   #27
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
我唔係勞氣,只係我講我心個句姐..

P.S SAMKIT..我講個個係你地基地D人黎架~
我諗你知邊個啦瓜..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線  
舊 11-18-02, 12:34 AM   #28
itcwai
Ultimate Gamer
潛艇基地九十九號

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by 風魔小次郎 :
我唔係勞氣,只係我講我心個句姐..

P.S SAMKIT..我講個個係你地基地D人黎架~
我諗你知邊個啦瓜..
路過...
我諗我知邊個了

舊 11-18-02, 06:42 PM   #29
何英
↓米奇老鼠

死啦真係唔知...
新人定舊人?
我又send唔倒pm問你地...

幾時到下次去日本
何英 目前離線  
舊 01-02-04, 10:35 PM   #30
洛杉磯市長
Junior Member
阿諾舒華辛力加我大佬

註冊日期: Aug 2003
咁多板規,去XY啦!
洛杉磯市長 目前離線  
舊 01-03-04, 02:05 AM   #31
Kojiro Fuuma
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
引用:
Originally posted by 洛杉磯市長 :
咁多板規,去XY啦!
咁唔滿意,去WC啦!

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線  
舊 03-14-04, 08:00 AM   #32
LiTtLe_PrInCeSs
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2003
本人覺得買賣版的管理制度好有問題~~

買賣或交換者的貼文條件苛刻,該貼文條件並未能完全符合使用者的需求,而且該版亦未能提供有彈性的處理態度,加上該版版主態度不友善, 敬希貴討論版正視該買賣版的運作方式,謝謝!!

http://www.gaforum.org/showthread.php?s=&threadid=73332
LiTtLe_PrInCeSs 目前離線  
舊 03-14-04, 12:13 PM   #33
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

引用:
Originally posted by LiTtLe_PrInCeSs :

買賣或交換者的貼文條件苛刻,該貼文條件並未能完全符合使用者的需求,而且該版亦未能提供有彈性的處理態度,加上該版版主態度不友善, 敬希貴討論版正視該買賣版的運作方式,謝謝!!

http://www.gaforum.org/showthread.php?s=&threadid=73332
彈你#194
自己使用前又唔睇版規
全GAF網友使用前都要守[條件苛刻]的版規
淨係你一個人可以唔洗守?
重有 我態度不友善係出晒名的
D唔守[版規]又惡人先告状重要阿芝阿佐的人
我一向都係好[不友善]對代的

舊 03-14-04, 12:37 PM   #34
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
Originally posted by LiTtLe_PrInCeSs :
-skip-
我覺得冇問題,唔止買賣版,呢個Forum本來就出名嚴,也不會因為有人不滿而改變運作方式

舊 03-14-04, 12:52 PM   #35
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

[徵求貨品一定要有價錢]0甘都叫做嚴
我真係無話可説La
等陣淨係傾價錢就去佐一百幾十Post
之後還價又還佐一百幾十Post
之後重有心得交流同賽後檢討
賣買區變埋收藏版TimLa

重有紅燈停歩 緑公仔先過
最基本的法律
好多人都紅燈就過馬路
無人捉無人罰唔代表你係0岩的
我就係個D專捉人紅燈過馬路
黒人憎又態度唔好的呀Sir

★人曰:[靚仔 紅燈過馬路 犯法喎 攞個身份証黎啦]

舊 03-14-04, 06:33 PM   #36
T.K.
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
上邊個例咁似我星期五講既?a

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 03-14-04, 06:47 PM   #37
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:

如果你去過其他冇王管的買賣Forum, 你就會知呢度好, 因果Forum內,10個買賣post,可能有9個是呃人,而且是好多賣買都好難真正成交的!

因為gaf買賣版,我先可以買到平野,賣到貴野!

KIM 目前離線  
舊 04-30-04, 07:42 PM   #38
最強幻象
Game Master

註冊日期: Jun 2002
此討論區不同於CHAT ROOM,請勿開尋人TOPIC或個別『友好』談天主題!

呢個係我最愛既RULE

舊 06-15-04, 04:41 AM   #39
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
敢問會否加入「被BAN者在被BAN期間,如發現有新ACC將永久撤銷以上ACC」這一條?
以減少以後不必要的爭議以及減少不知情人仕犯錯而無辜被永久BAN的機會?

舊 06-04-05, 12:32 AM   #40
Inquisitor
Registered User
お前らはげすだ!

註冊日期: Feb 2003
版主們,在下有一個問題,關於這兩條例,在下不太完全明白:
1)嚴禁灌水、呃POST或只POST ICON。

2)凡開TOPIC者,內容若只POST ICON,不論與否,一律列為呃POST處理。

是否代表只要任何post也不可只post icon?兩例之間不是相同嗎?另外,是否不論每個版也是受此例所管呢?包括吹水區?

因為在下不想犯上一些可以預防的錯失,因此才來這裡問個清楚、問個明白。
謝謝各位管理員。
Inquisitor 目前離線  
舊 06-04-05, 01:06 AM   #41
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
吹水區唔計post數
無得呃POST
可以只post icon....

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線  
舊 06-04-05, 01:12 AM   #42
Inquisitor
Registered User
お前らはげすだ!

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄
吹水區唔計post數
無得呃POST
可以只post icon....
是真的嗎?
謝謝君的解答。
但看來君非管理團隊,在下還是該等候他們來解答好了。

但仍然感謝君的解答。
Inquisitor 目前離線  
舊 06-04-05, 01:28 AM   #43
T.K.
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
1)嚴禁灌水、呃POST或只POST ICON。
吹水區豁免,因唔計post
2)凡開TOPIC者,內容若只POST ICON,不論與否,一律列為呃POST處理。
吹水區中講明
http://gaforum.org/showthread.php?t=85137

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 10-17-05, 09:36 PM   #44
蛇王
魏忠賢 人如其名

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 水★酋長FX
[徵求貨品一定要有價錢]0甘都叫做嚴
我真係無話可説La
等陣淨係傾價錢就去佐一百幾十Post
之後還價又還佐一百幾十Post
之後重有心得交流同賽後檢討
賣買區變埋收藏版TimLa

重有紅燈停歩 緑公仔先過
最基本的法律
好多人都紅燈就過馬路
無人捉無人罰唔代表你係0岩的
我就係個D專捉人紅燈過馬路
黒人憎又態度唔好的呀Sir

★人曰:[靚仔 紅燈過馬路 犯法喎 垠茖郊鰽黎啦]
咁 你有冇試過紅公仔過馬路呢?
蛇王 目前離線  
舊 10-17-05, 10:34 PM   #45
Abale~姬絲汀小美
◆Whip Moderator◆
經一事...長一智

引用:
作者: 蛇王
咁 你有冇試過紅公仔過馬路呢?
你好LO DK7612,我們又見面了,你己經在凍結帳號期間再度犯規了......
請你見到這貼時請給我解釋,一小時內不給我回覆的話我會把你的LO DK7612帳號終生凍結

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件

此篇文章於 10-17-05 10:54 PM 被 Abale~姬絲汀小美 編輯。
Abale~姬絲汀小美 目前離線  
舊 10-17-05, 11:24 PM   #46
蛇王
魏忠賢 人如其名

引用:
作者: Abale~姬絲汀小美
你好LO DK7612,我們又見面了,你己經在凍結帳號期間再度犯規了......
請你見到這貼時請給我解釋,一小時內不給我回覆的話我會把你的LO DK7612帳號終生凍結
是否版主就可以發表謬論呢?
蛇王 目前離線  
舊 10-17-05, 11:27 PM   #47
Abale~姬絲汀小美
經一事...長一智

引用:
是否版主就可以發表謬論呢?
你認為我發表什麼謬論? 願聞其詳?

Click---> 大陸創意毒食物------[版主按]:中國大陸各省地區各項有問題食物新聞。<---
Click--->[電玩產業]全球轟動Capcom 2007年10月10日: << 1010魔物獵人空投支票 >>事件
舊 10-17-05, 11:34 PM   #48
蛇王
魏忠賢 人如其名

引用:
作者: Abale~姬絲汀小美
你認為我發表什麼謬論? 願聞其詳?
我是指此人 - 水★酋長FX
他是否版主之一?
蛇王 目前離線  
舊 10-17-05, 11:37 PM   #49
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
水★酋長FX
Moderator

moderator 標示解釋

n.
1. 仲裁者
2. 會議主席;(電視等)節目主持人
3. 調節器;【物】減速材料
4. 【英】主考人;監考人

你認為呢?

Rabbidas 目前離線  
舊 10-17-05, 11:39 PM   #50
Abale~姬絲汀小美
經一事...長一智

引用:
我是指此人 - 水★酋長FX
他是否版主之一?
我們遲一點再談水★版主,
最主要先討論你的身份問題,你是不是LO DK7612?

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:44 AM

手機版 | APP版