Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-30-06, 01:17 AM   #1
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
[醫生與我]敗家睇症....

突然急病....由友人陪同下入院......

閃光病院...
陳生:「醫生醫生......」
黃綠醫生:「怎樣?」
陳生:「醫生......我想問....那個診金幾多....」
黃綠醫生:「宜家是...$$$$$」
陳生:「 ....加左價?上次問*****咋喎.....」
黃綠醫生:「 ?*****......?冇可能喎....」
陳生:「咁冇o野了....我另請高名吧....

轉了橙色病院...
陳生:「醫生醫生......」
醫生:「係係係....客官你咩病?」
陳生:「醫生我...果個病.....診金幾多.....?」
醫生:「哦哦.........宜家◎◎◎◎◎」
陳生:「醫生!唔該....我想要一劑......」
醫生:「哦哦....無問題.....(過了良久..)嗯...你試試....睇睇幫唔幫到你...」
陳生:「醫生...劑藥好到效...唔該晒....呀!另外想問問有冇B藥同M藥,仲有果隻藥杯...?聽講近排好缺.....
醫生:「哦哦....等我一下.....(過了良久..)客官...M藥同藥杯都冇貨...但B就仲有一粒...要埋佢?」
陳生:「醫生....要埋佢....
醫生:「多謝客官!

友人:「仲差M同杯...搵唔搵埋佢...?
陳生:「唔差在...時候無多....動作要快...

某名醫館...
陳生:「哇...好多M藥....
友人:「睇清楚...唔係你果隻....
陳生:「唔係...仲有一個.... 藥費平D添...問埋隻藥杯吧...
友人:「唔該..有冇這個藥杯?」
醫師:「有...藥費####」
陳生:「唔該要一個....要埋M藥.....
醫師:「多謝客官...(終於收得工....)」

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 01:28 AM   #2
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
恭喜~ 恭喜~

一次過!!

閃光病院好多時都海鮮價...
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 01:33 AM   #3
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
原來係AC兄睇左醫生!
恭喜恭喜啊~
終於都...失守了

舊 09-30-06, 01:40 AM   #4
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
最終都係要上~

舊 09-30-06, 01:55 AM   #5
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
我最鐘意睇人洗錢

舊 09-30-06, 02:01 AM   #6
antony chan
大合奏部隊!

Nintendo Switch ID2591-1991-9995
睇完病...看完診.....
肉赤.....

仲差支燈....不過都係算了....窮.....w

毒K>再遲就不得了...黃金周....

GGFR
好Game分享

此篇文章於 09-30-06 02:04 AM 被 antony chan 編輯。
舊 09-30-06, 02:03 AM   #7
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: antony chan
睇完病...看完診.....
肉赤.....
睇完病...看完診...肉赤...

放下心頭大石...享用毒品...自我滿足

邊係少少痛楚可以相比呢?

舊 09-30-06, 02:05 AM   #8
antony chan
大合奏部隊!

引用:
作者: Strider
睇完病...看完診...肉赤...

放下心頭大石...享用毒品...自我滿足

邊係少少痛楚可以相比呢?
往後要節衣縮食的日子可痛苦....

GGFR
好Game分享
舊 09-30-06, 02:06 AM   #9
Strider
初段

引用:
值得既值得既

但係可唔可以解下畫其實買左d乜呢?

照相館呢度d暗語實在太難明...枉我蒲左咁耐

舊 09-30-06, 02:09 AM   #10
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
其實敗了甚麼?
恭喜晒

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 02:12 AM   #11
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
就咁睇就係D200 + 18-70...
不過冇咁簡單既...

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 02:16 AM   #12
z_plus
長崎涼美

3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
弓起A.Chan兄買玩具。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 03:10 AM   #13
antony chan
大合奏部隊!

引用:
作者: Strider
但係可唔可以解下畫其實買左d乜呢?

照相館呢度d暗語實在太難明...枉我蒲左咁耐
D200 + 18-70 + M + B

M同B沒可能估不到吧?/\
己在第二個post留下伏線...
看完應該易估一點...

其實係醫館仲有小插曲....

醫師:「你的杯...要加個蓋嗎?」
陳生:「嗯.....要普通的可以了...」
醫師:「啊...好的....等一下....」
陳生:「診金多少...?」
醫師:「這個....$!^)」
陳生:「啊.....好的w (算最平了嗎.....)」
醫師:「要幫你蓋好它?」
陳生:「哎....也好.....(從橙袋拿出B藥好物), 喂...友人....幫我弄好他...明天給我....」
一眾醫師:「這......這件好物從何入手的?!最近好缺貨啊.......能入到真好運.....」
陳生:「(奸笑的指著橙袋....)/\」

GGFR
好Game分享

此篇文章於 09-30-06 03:20 AM 被 antony chan 編輯。
舊 09-30-06, 08:45 AM   #14
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

Del......

此篇文章於 09-30-06 10:27 AM 被 加賀KAGA 編輯。
加賀KAGA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-06, 08:49 AM   #15
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
有幾痛苦呀......早買早享受,有買貴冇買錯呀

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:30 PM

手機版 | APP版