Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
收藏品討論版>Choro Q
Tano 09:04 PM 01-02-06
官網

請問有冇版友有儲或買開的?

今日小弟入咗今年度第一擊 ~ QQQ PACK 2006

有儲或買開,充流吓
亍 ◣ 10:33 PM 01-02-06
我而家都係只儲R 34.....已經好想死
Tano 10:51 PM 01-02-06
作者: jaVaj ◣:
我而家都係只儲R 34.....已經好想死
數一數先,R34街車版
淨係25cm大版都有三款
RG-Q Nismo S,R,Z(舊) Tuned都有四款 再加 警車版
再儲埋落場版的話 (我明白你的心情...XD )

期待出RG-Q R34 Nismo Z-Tune Z2(要新模做 )
亍 ◣ 09:35 PM 01-26-06
....尋日路過社團見到無端端有架擺左出黎.....更係唔放過啦....chibikko vol 6..兩年前的........金屬車殼........

Tano 11:41 AM 01-28-06
....尋日路過社團見到無端端有架擺左出黎.....更係唔放過啦....chibikko vol 6..兩年前的........金屬車殼........
Chibikko香港得好少地方有得買
所以唔儲

RG-Q GTR值得儲

我儲街車版Only
年廿八大掃除時"發現"的

06年歐洲車將會一個月出一款

貴價STD
DQGUNDAM 11:07 PM 01-28-06
我只儲掃把佬
亍 ◣ 10:12 AM 04-30-06
http://www.takaratomy.co.jp/products...dex0604-2.html
深淵第一炮.....社團見有.....唔知出到幾時先到34.........
Tano 06:17 PM 05-05-06
作者: DQGUNDAM:
我只儲掃把佬

STi Ver.9 剛到手
終於係GDB啦

http://www.takaratomy.co.jp/products...dex0604-2.html
深淵第一炮.....社團見有.....唔知出到幾時先到34.........
你咩價位買?見個盒又想入,但部車隻色
社團=乜
DQGUNDAM 10:23 AM 05-06-06
作者: Tano:

STi Ver.9 剛到手
終於係GDB啦
第2架我冇
亍 ◣ 10:45 AM 05-06-06

你咩價位買?見個盒又想入,但部車隻色
社團=乜
$60唔駛,又咁大個盒...見個盒頂有6個圈,今次第一個印左個1字.....希望出6部好了/\

至於社團......當然係鴻興
Tano 10:20 PM 05-06-06
第2架我冇
警車定圓眼Ver.7?

$60唔駛,又咁大個盒...見個盒頂有6個圈,今次第一個印左個1字.....希望出6部好了/\

至於社團......當然係鴻興
在大盒先行版STD,重希望出6部?
沒位擺啦....XD
慣咗叫HH
DQGUNDAM 11:25 PM 05-06-06
警車定圓眼Ver.7?
圓眼Ver.7
Tano 11:44 PM 05-06-06
圓眼Ver.7
去各X X TEEN地買
一部$ !% 有找
DQGUNDAM 11:57 PM 05-06-06
去各X X TEEN地買
一部$ !% 有找
SORRY,即係邊度
亍 ◣ 10:35 AM 05-07-06
SORRY,即係邊度
伸橫巷showroom...你想xx......

睇伸橫巷好似想放棄q車咁....又冇新車,得番d賣剩係度減......
諗番之前個q車club好彩冇加入......唔係真係蝕左比佢.....
apc 12:29 PM 05-07-06
我買左2架24A - Mobilio , 請問有冇兄弟見到24A有別色 (街剩係見到金色 .....)
DQGUNDAM 03:34 PM 05-07-06
請問有冇網有較齊全既相片?官網都唔齊,舊既都冇

我想搵架掃把佬,跑WRC既,車身編號3X,有冇人有資料或邊度有得買

THANK YOU
亍 ◣ 05:07 PM 05-07-06
http://www.hp-q-station.com/subaru.html

都好似唔齊.....
DQGUNDAM 11:20 PM 05-07-06
http://www.hp-q-station.com/subaru.html

都好似唔齊.....
THANK YOU
YES,唔齊
伸橫巷showroom...你想xx......

睇伸橫巷好似想放棄q車咁....又冇新車,得番d賣剩係度減......
諗番之前個q車club好彩冇加入......唔係真係蝕左比佢.....
THANK YOU
但入會有時有Q車喎,係D Q車網度睇到,早3個月前入會有白色掃把佬
亍 ◣ 10:42 PM 05-18-06
唔係Q車...不過係撻他拿......盒旦SKYLINE.....都係要左R34算
精密得佢丫...車頭個logo都依然清楚.....

DQGUNDAM 12:45 AM 05-19-06
SKIP
幾靚喎

大家用咩裝D車仔?
我想搵D 幾格X幾格既架裝D Q車
亍 ◣ 10:36 PM 05-19-06
$1個透明膠盒...一盒一架.....chibi可以入兩架......
DQGUNDAM 12:45 AM 05-20-06
$1個透明膠盒...一盒一架.....chibi可以入兩架......
有冇相睇睇?
亍 ◣ 10:07 AM 05-20-06

索羅 02:22 PM 05-21-06
我只是得依d N年前買的!!

1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面