Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
Sar8 11:10 AM 05-03-19
速龍今日又完美展現泡泡龍精神
okabe 12:29 PM 05-03-19
泡泡龍兄弟不是浪得虛名
成班友都係到睇可愛單挑爆SEED
Penny仔 08:19 AM 05-04-19
Williams教suns
咁阿lue sir要教lakers了
由手機版發出
6eo 09:11 AM 05-04-19
作者: Penny仔:
Williams教suns
咁阿lue sir要教lakers了
由手機版發出
Los Angeles Cavalier
半人馬-RigiL- 10:25 AM 05-04-19
字母哥真係屈機喎。。
由手機版發出
不是藍星人 02:13 PM 05-04-19
終於完場......
Penny仔 02:20 PM 05-04-19
Hood 滿血打對面殘血.....
Jokic 唔炒罰應該有5OT 睇
Sar8 02:35 PM 05-04-19
打到4OT先輸都幾係野...
6eo 10:57 PM 05-04-19
Hood 滿血打對面殘血.....
Jokic 唔炒罰應該有5OT 睇

可惜應該太攰炒罰
打左65分鐘, 好痴線
DC 97 08:34 AM 05-05-19
而家徐嘉諾講波都幾難頂下
體通天下會去埋CCTVB SUPER頻道
Penny仔 11:14 AM 05-05-19
我求下你唔好再入樽啦
上次pk之後佢已經好多呢d波,成日走去dunk
個腦真係裝屎....
由手機版發出
6eo 11:45 AM 05-05-19
咖哩真係打到PAT屎咁
AI仲打得好過佢同K湯

成場靠KD carry到尾
Penny仔 12:00 PM 05-05-19
冇記錯仲有2個play 拎左個波去單打
今日應該比KD......
Sar8 04:28 PM 05-05-19
AI,KD:其實係咪得我想贏
Penny仔 06:48 PM 05-05-19
Mda今場第4節一開波排錯陣,一野比kd反cup
Tucker坐係bench度換都唔換唔切
點知curry打得咁差
由手機版發出
Sar8 10:27 AM 05-07-19
比火箭射到一面都係
Penny仔 11:49 AM 05-07-19
好難打, 勇士人手仲短缺過火箭
Curry 傷右手指, 佢射波抽起果下有影響啦
明顯唔準
Sar8 11:53 AM 05-07-19
成個下半場唔係打快,而係打急...
而且勇士打得好「淋」
就算返主場都係唔樂觀
Penny仔 12:06 PM 05-07-19
輸籃板,比人衝入黎搶好多
勇士難聽d講而家打6個人....
由手機版發出
Sar8 12:10 PM 05-07-19
有時睇到火箭咁易跳入來就搶左個off rebound真係吐血
Penny仔 12:25 PM 05-07-19
後場唔夠人,連livingston都廢埋武功
上季你都仲可以擺個nick young試下

而家bogut唔可以用,bell又個腦殘左情況下
勇士個bench真係....

MDA 個陣仲deep過對手,有生之年終於見識到
由手機版發出
6eo 03:08 PM 05-07-19

由手機版發出
係...

成場都完全係火箭個節奏, 加上勇D外圍又唔準就再死快D
勇進攻解決唔到箭針對性既all switch, 迫住單打但有把握既只有KD

防守一唔係出緊死亡5小就比人重點針對黎單打,
勇成個bench根本無人用... 連Mckinnie都要出咁耐就知

上一場咁樣輸偷唔到一場都估到勇後患無窮
6eo 11:33 AM 05-08-19
湖真係搵番Lue...
LBJ對Lue係真愛
Shadow 神 01:14 AM 05-09-19

由手機版發出
今年 gsw 應該過唔到 rockets 呢關啦???
除非正選個幾支炮真係準到每人拎 3, 40 分 ...
Penny仔 09:39 AM 05-09-19
作者: iamleoluk:
湖真係搵番Lue...
LBJ對Lue係真愛
Lue sir唔教, Lakers 呢隊波垃圾黎
雖然話冇關係, 但插隻Jason Kidd落黎做助教, 咁真係唔教好過
要麻煩友的話, 我不如簽Mack Jackson啦

拜託, 搵個識波既做GM先啦
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面