Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
okabe 10:12 AM 06-08-19
泡泡龍今日d 外投差到,無俾拉開已經執到
羅姆 10:13 AM 06-08-19
龍打得差都拉吾開,睇睇下半場會否調查下
阿聰 10:16 AM 06-08-19
速龍今日真係算好彩,平日的話已經輸緊20分以上。

Sent from my iPhone using Gaforum
搖搖 10:17 AM 06-08-19
兩邊3分都食左屎

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Sar8 10:30 AM 06-08-19
好似勇士得KLAY同LOONEY係醒咁
其他人好似未訓醒
Sar8 10:48 AM 06-08-19
呢個series真係睇到吾王同Curry既差距
Penny仔 10:52 AM 06-08-19
睇黎真係收得工........
6eo 10:55 AM 06-08-19
勇係到打乜....
無左一唔順就35號戰術就亂哂龍
Sar8 11:03 AM 06-08-19
已關,成隊勇士唔知打乜,打到咁不如輸比拓荒者等人上好過
Green就真係唔洗諗頂薪...作為失去KD後既三當家居然打出咁既表現

個主場冇聲冇氣我諗當地球迷都知咩事
搖搖 11:13 AM 06-08-19
第三節真係唔知打乜(ry野...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
羅姆 11:20 AM 06-08-19
皮已收
星期二等新皇者誕生
魚伕 11:44 AM 06-08-19
表弟上半場打得差, 幾個TO,搞到拉唔開速龍。

到下半就輪到GREEN。

不過不得不讚速龍,全隊都打得好好,尤其LEONARD
okabe 11:50 AM 06-08-19
作者: 魚伕:
表弟上半場打得差, 幾個TO,搞到拉唔開速龍。

到下半就輪到GREEN。

不過不得不讚速龍,全隊都打得好好,尤其LEONARD
有段時間係靠佢頂住無俾勇拉開
需要佢時真係企到出來
半人馬-RigiL- 11:55 AM 06-08-19
表弟無料到,成個計劃亂晒,人地可以專心繼續守死咖喱。
由手機版發出
Penny仔 12:04 PM 06-08-19
第4節已經唔敢用表弟
今日一出黎果幾下TO太誇張...
我覺得如果佢內線單對單都牛唔到入去, 基本上好難再用
拉個空間出黎又唔打, 結果交個波出黎spacing咪仲窄

而家比人迫去涯邊,問題係班波睇落冇力了
其實側翼有多隻射手就好, 而家勇士擺唔到5小陣
2隻射手比人追到hihi
Penny仔 12:10 PM 06-08-19
作者: Sar8:
已關,成隊勇士唔知打乜,打到咁不如輸比拓荒者等人上好過
Green就真係唔洗諗頂薪...作為失去KD後既三當家居然打出咁既表現

個主場冇聲冇氣我諗當地球迷都知咩事
我覺得拉開之後佢開始急, 防守開始冇左耐性...

而家個陣冇得變, 浪花之後已經冇人係射得準
Sar8 12:26 PM 06-08-19
作者: Penny仔:
我覺得拉開之後佢開始急, 防守開始冇左耐性...

而家個陣冇得變, 浪花之後已經冇人係射得準
打進攻得兩人攻,其他人明顯放你,而勇士自己都冇信心打得入,見到好多都係分返出來,冇左距離spacing差左顏色地帶即刻又打唔入,你放阿cook佢又打少個防守,個陣真係搞唔店,而家已經死局,下場封王後勇基本上要再執過隊人,阿Green真係哂左呢幾年可以慢慢練進攻既機會..

表弟培養左半季,本來望佢穩定比到10分都好,但傷完又傷之後而家脅場後搞到個位置好尷尬,得分又唔係好得,防守又唔夠Looney好,我真係鄧佢之後份約擔心,仲諗住打返個身價,我驚你中產都冇人肯要
Penny仔 12:40 PM 06-08-19
作者: Sar8:
打進攻得兩人攻,其他人明顯放你,而勇士自己都冇信心打得入,見到好多都係分返出來,冇左距離spacing差左顏色地帶即刻又打唔入,你放阿cook佢又打少個防守,個陣真係搞唔店,而家已經死局,下場封王後勇基本上要再執過隊人,阿Green真係哂左呢幾年可以慢慢練進攻既機會..

表弟培養左半季,本來望佢穩定比到10分都好,但傷完又傷之後而家脅場後搞到個位置好尷尬,得分又唔係好得,防守又唔夠Looney好,我真係鄧佢之後份約擔心,仲諗住打返個身價,我驚你中產都冇人肯要
呢個年代要佈置多幾個射手先OK
不過因為射手戰術地位提高左, 所以勇士出老底搵唔到人
有點懷念力羊了

我知表弟冇態, 問題係有D波點都係要打, 唔入都好過交出去
而家此消彼長, 反而比ibaka拎到信心同狀態

而家唯有打得一場得一場啦
上次對雷輸1-3, 果陣形勢差都咬得返上去
okabe 03:05 PM 06-08-19
表弟唔好話中產,底薪都要考慮
好似rose 咁每季傷下打下,不停轉隊
浪費左好多日子
jason 仔 06:49 PM 06-08-19
真係難怪馬刺粉咁怨恨可愛,一出返尼就總冠軍加fmvp

好幾場唔係佢老早收工,果然有料到
阿聰 07:59 PM 06-08-19
作者: jason 仔:
真係難怪馬刺粉咁怨恨可愛,一出返尼就總冠軍加fmvp

好幾場唔係佢老早收工,果然有料到
2014年FINALS後我就鍾意可愛……佢真係唔聲唔聲就控制住場比賽,
同埋今場GAME 4就好似速龍整個季後賽嘅縮影:可愛係適當時候跳出嚟,
隊友掂,就為隊友製造機會,自己可以減少出手;隊友一唔掂,馬上自己CARRY場比賽,
今早場波,好彩第一節係咁攞分,咬住勇士,先有第二、三節可以追分到反超前。
搖搖 06:03 AM 06-11-19
Tony Parker 退休

搖搖 07:35 AM 06-11-19
KD復出打正選
okabe 08:10 AM 06-11-19
今日唔出可能唔駛再出,隨時係勇士最後一場
等睇KD救世
搖搖 09:46 AM 06-11-19
KD又傷...

第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面