Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 44
Shadow 神 04:12 PM 05-18-19
作者: iamleoluk:

救命, 呢集真係笑死
太多笑位
AD 自己讀出黎 trade 去 lakers 又係笑死我

連 post credit 都好正
Sar8 10:58 AM 05-19-19
今日呢個...係LBJ來架下話
Penny仔 11:00 AM 05-19-19
Leborn Green.....d推進好癲

Btw, 大佬打細佬次次都出事,似乎已成定律
由手機版發出
Sar8 11:15 AM 05-19-19
4菜1湯居然可以贏分
Penny仔 11:20 AM 05-19-19
Ai應該傷喎,第三節打左一陣就冇上
由手機版發出
Penny仔 11:34 AM 05-19-19
Klay專幫大哥執屎是常識吧
由手機版發出
Sar8 11:41 AM 05-19-19
壓到拓荒者下半場得30分

勇真係望早D打完可以休息多陣好過
Klay下下咁正選又上後備又上唔係路(最怕佢都傷埋)
Penny仔 11:59 AM 05-19-19
拓處理夾擊都係慢...
Lillard 同CJ甩波都係慢, 同埋甩波之後又冇類似Green球員
今日Leonard已經打得好好
但第4節Lillard硬打幾球唔入,反而比4菜1湯拉開埋
佢同CJ 射左好多Bad shoot
我諗拓同勇士最大分野係呢個位
當然仲有防守能力...

btw, Klay同Green應該上圈練得多
Lillard 3分Draw foul好幾次都比佢地閃開左.....
Sar8 12:03 PM 05-19-19
同埋D罰球點解可以炒得咁勁...罰球比勇多10球,但你入球數同勇係一樣
你去搏foul上罰球線然後你又射失真係睇唔透

明明呢個係你主場打得仲頹過勇
Penny仔 12:13 PM 05-19-19
作者: Sar8:
同埋D罰球點解可以炒得咁勁...罰球比勇多10球,但你入球數同勇係一樣
你去搏foul上罰球線然後你又射失真係睇唔透

明明呢個係你主場打得仲頹過勇
仲有唔係好信Collins同Leonard呢2個點
下半場都係浪射兄弟回收出手權去攻
我諗比佢2個打多幾球先啦,反正空左
阿bell炒樽咪又係繼續比人餵....
DevilElvis 03:24 PM 05-19-19
拓荒者第三、四節無晒節奏,都係無冠軍能耐
Greenhead 09:05 PM 05-19-19
只望 Raptors 可以威返場

不過,字母哥猛到爆,真心覺得好難有得輸。
Sar8 12:46 AM 05-20-19
作者: Penny仔:
仲有唔係好信Collins同Leonard呢2個點
下半場都係浪射兄弟回收出手權去攻
我諗比佢2個打多幾球先啦,反正空左
阿bell炒樽咪又係繼續比人餵....
Green同bell講no one is perfect

(你隊中大將玩到冇左總冠,你炒個樽都唔夠佢成個冼低咁__)

作者: DevilElvis:
拓荒者第三、四節無晒節奏,都係無冠軍能耐
一緊迫就唔識打波
Penny仔 09:31 AM 05-20-19
阿琴炒2罰, Bucks 迫到加時...
Sar8 09:49 AM 05-20-19
公鹿讓你兩球TO你都贏唔到
Penny仔 10:01 AM 05-20-19
可愛生命籃球....
okabe 10:02 AM 05-20-19
作者: Greenhead:
只望 Raptors 可以威返場

不過,字母哥猛到爆,真心覺得好難有得輸。
發功成功,字母哥今日遊魂咁
罰球又炒,帶波甩手,判若兩人
Sar8 10:02 AM 05-20-19
可愛:我下年都要組團,起碼個教練要似樣...
Sar8 10:05 AM 05-20-19
作者: okabe:
發功成功,字母哥今日遊魂咁
罰球又炒,帶波甩手,判若兩人
其實字母罽球都係麻麻地,可能hack佢關鍵時刻都有D用
Sar8 10:08 AM 05-20-19
鹿打到pat屎咁終於偷到一場(其實第一場應該就要偷到...)
搖搖 10:11 AM 05-20-19
VV打到咁豪神都係無機會出

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 10:12 AM 05-20-19
作者: 搖搖:
VV打到咁豪神都係無機會出

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
VanVleet呢D真係百X不成才.......
Penny仔 10:18 AM 05-20-19
可愛同阿琴打成5Xmin
Gasol都4Xmin

後日果場唔知點算
不過總算贏到...之後既事之後再算
Sar8 10:23 AM 05-20-19
聽日阿拓最好醒醒定定
Sar8 10:31 AM 05-20-19
OT2可愛有個挫樽見佢chur下chur下唔知係咪舊患
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22  ... 最後

返回主題版面