Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118 518 1018  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
小嘉 10:49 PM 08-03-15
1人公司
發左成日E MAIL
關SERVER 收工啦
傑斯特 11:05 PM 08-03-15
抽野機率係低
但起碼叫俾你刷丫(名又可以隨便改)
為左賣acc賺錢而搞鬼個營運
有必要咩?

D蝗為左賺錢開bot咁搞法
再咁落去想正常刷都難
海野藻屑 11:07 PM 08-03-15
辛辛苦苦磨左10分鍾打贏左一版 但個伺服依家臨時維護 我F...
蛋撻王子 11:08 PM 08-03-15
http://typemoon.com/news/2015/hfdfot-1

緊急メンテナンス実施のお知らせ

下記の期間、「Fate/Grand Order」の緊急メンテナンスを
実施いたします。

■障害内容
クエストのサポート選択画面で通信に失敗する

メンテナンス中は、「Fate/Grand Order」をプレイすることができません。
公式Twitter、公式サイトの閲覧は可能です。

■日時
2015年8月4日(火) 00:05~

ご利用のお客様には、ご迷惑をおかけいたしますことを
深くお詫び申し上げます。

無結束時間
可惜無清AP呀頭先~~~~~~~~~
ko121314 11:08 PM 08-03-15
神奇的事情
11:00諗住試下入唔入到, 見入到去就手痕1抽
5星禮裝
不過我都係要人......
T.K. 11:08 PM 08-03-15
重新開去返最後一t,有咩問題?
T.K. 11:09 PM 08-03-15
作者: ko121314:
神奇的事情
11:00諗住試下入唔入到, 見入到去就手痕1抽
5星禮裝
不過我都係要人......
四星士郎突一
鈴蘭 11:11 PM 08-03-15
作者: 傑斯特:
抽野機率係低
但起碼叫俾你刷丫(名又可以隨便改)
為左賣acc賺錢而搞鬼個營運
有必要咩?

D蝗為左賺錢開bot咁搞法
再咁落去想正常刷都難
點解唔調轉諗
其實手機game刷首抽基本上已經係必然既事
仲要你隻game set到無5星其實差唔多同食屎一樣
反過黎指番人刷首抽?會唔會太唔公道
根本你唔想人刷首抽既話 其實一開頭就派5星 或者第一次課金抽十年可以揀一隻5星
我已經可以保證少好多人洗,堆account亦都已經無果個價值
一切都只係運營連土台都未起已經諗想cap水引黎既反彈,係抵佢死
海野藻屑 11:12 PM 08-03-15
其實10點半果時已經試左1次
入返Game要重頭打過
T.K. 11:14 PM 08-03-15
cc唔抽都過到一章,呢隻洗又M,唔洗就去一樣M
鐵之侍 11:15 PM 08-03-15
提早維修

還打算擦一擦經驗卡的
傑斯特 11:17 PM 08-03-15
作者: 鈴蘭:
點解唔調轉諗
根本你唔想人刷首抽既話 其實一開頭就派5星 或者第一次課金抽十年可以揀一隻5星
我已經可以保證少好多人洗,堆account亦都已經無果個價值
一切都只係運營連土台都未起已經諗想cap水引黎既反彈,係抵佢死
個個都刷架啦
我都刷緊啦

我講既係
開bot刷 + google退款 + 賣
要用google退款搞鬼人係好無良
仲要一早知道退到而不斷loop個動作
ko121314 11:20 PM 08-03-15
作者: 鈴蘭:
點解唔調轉諗
其實我唔明營運點諗
蝕1隻高星寵比你, 可以避免人刷首抽, 共實係maintenance角度上睇真係好化算
日日比人咁樣ddos個server刷野, 最終都係加重自己皮費
而且先易後難咁先容易吸引人課金
而家連局都開唔到, 根本就係連課金機會都唔比我
鈴蘭 11:22 PM 08-03-15
作者: 傑斯特:
個個都刷架啦
我都刷緊啦

我講既係
開bot刷 + google退款 + 賣
要用google退款搞鬼人係好無良
仲要一早知道退到而不斷loop個動作
搞bot果班就梗係唔理你 淨係諗錢架咋嘛
講到尾都係運營條數計得太差...
鈴蘭 11:23 PM 08-03-15
作者: ko121314:
其實我唔明營運點諗
蝕1隻高星寵比你, 可以避免人刷首抽, 共實係maintenance角度上睇真係好化算
日日比人咁樣ddos個server刷野, 最終都係加重自己皮費
而且先易後難咁先容易吸引人課金
而家連局都開唔到, 根本就係連課金機會都唔比我
根本我就好懷疑班友唔止係開發新手
分分鐘都唔知有無自己做過其他手機game player既...

講真由首抽階段已經想cap水就已經錯晒 做臭自己個名
T.K. 11:23 PM 08-03-15
你唔掂就暫停營運
人地咁做你唔止血,俾人狂咪似係死蠢多
你唔貪心,洗三、四十次出隻可以用既野,人地無利可圖就唔搞你
又貪又死蠢,呢種豬精好難可憐

四星打第二章都吃力,好野黎架
T.K. 11:29 PM 08-03-15
六千羊有貞德!!機會黎勒!主人!!
小嘉 11:35 PM 08-03-15
我死死地氣用能登算啦
個個都J德,亞瑟王
我別樹一格玩對抗

隻GAME序章我深感無5星係幾難打...
ouki 11:40 PM 08-03-15
作者: 小嘉:
我死死地氣用能登算啦
個個都J德,亞瑟王
我別樹一格玩對抗

我反而係幸運E CARRY
朔望~ 11:44 PM 08-03-15
作者: 小嘉:
我死死地氣用能登算啦
個個都J德,亞瑟王
我別樹一格玩對抗

我懂呀主人!
朔望~ 11:44 PM 08-03-15
所以講營運手法GBF真係好高章
newb 11:45 PM 08-03-15
作者: ouki:
我反而係幸運E CARRY
四星起手,序章幸運E(Caster版其實幸運D) 助拳

一次都未輸過,係最後打黑Saber危危地
ouki 11:46 PM 08-03-15
見人話第一章找張三木可以CARRY=。=。。。。
鈴蘭 11:49 PM 08-03-15
我已經唔係求J德、青Neet同能登
你比隻威巴哥我又好,串刺公又好啦,我想開局咋大佬sosad
小嘉 11:49 PM 08-03-15
咁你地曜日點算/高難度點算
助拳無一世,靠自己最實際
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28 68 118 518 1018  ... 最後

返回主題版面