Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後
收藏品討論版>扭蛋食玩 情報/精華區 2
J+1 12:58 PM 01-13-15
10算
盒旦都唔駛10扭旦你同我10
由手機版發出
Rance 01:30 PM 01-13-15
香港收幾錢同d扭蛋質素有咩關係呢其實?
凍檸茶 09:55 PM 01-15-15
作者: martinnitram:
無提匯價即係當日圓人仔無跌過?
笨大你快快手 1 月出埋隻 SD Gundam Next SP04, 買埋隻 banshee 同京保梵就脫坑去食個 M 記餐算

OT: 批價原來係 66 折, 之前聽過以為係半價入貨
>>OT: 批價原來係 66 折, 之前聽過以為係半價入貨
我都係聽人咁講
knight-philip 01:06 AM 01-16-15
作者: J+1:
10算
由手機版發出
當各種點數卡都由11算回落變成6~8算的時候...
martinnitram 10:31 PM 01-21-15
咸蛋超人 66 mm 零食已見, 搵唔到巴魯坦星人...

http://www.bandai.co.jp/candy/produc...912534000.html
martinnitram 10:33 PM 01-21-15
10算
由手機版發出
又其實零食物語都係賣 10 算
亍 ◣ 10:36 PM 01-21-15
話時話咸蛋海外版權講掂數??近排好似見多左咸蛋玩具出現???
魔法小王子 11:19 PM 01-21-15
作者: 亍 ◣:
話時話咸蛋海外版權講掂數??近排好似見多左咸蛋玩具出現???
係呀,搞掂左
亞比斯 11:29 PM 01-24-15

http://www.bandai.co.jp/candy/produc...912534000.html
路過見到零食有賣66龍珠

另外SD gundam 擦子膠亦有售
亍 ◣ 12:13 AM 01-25-15
作者: 魔法小王子:
係呀,搞掂左
大概係點???好想知幾年前伊面o個套泰國(?)版咸旦有冇得復活?
亍 ◣ 11:02 PM 01-29-15

martinnitram 02:31 PM 01-31-15
好想中草泥馬....

由手機版發出
其實呢隻幾錢扭? 官網 facebook 話 $15 但周圍都見 $24
martinnitram 02:32 PM 01-31-15
作者: Rance:

哦,哈
FYI: 步已偷, 價已加
見到有o的八達 do Next 蛋機已經由 $16 改o左做 $20 (不論新舊蛋)
Dangerous-boy 06:27 PM 01-31-15
FW GUNDAM CONVERGE OPERATION REVIVE ASIA

Final Mission

經過上次投票後,最強機體10強已經誕生了!

最終決戰即將開始!各位粉絲歡迎於2月6日至8日親臨灣仔會展C3日本動玩博覽2015會場內的高達FW GUNDAM CONVERGE OPERATION REVIVE ASIA攤位參加決戰投票!

請在最後10強入圍機體選出您最想復刻REVIVE的5種機體。
我們會根據最終投票結果,決定5款復刻機體。

沒有時間前往會場投票?不要緊,您也一樣可以到我們的PREMIUM BANDAI HONG KONG網站投票!投票時間與C3同步進行!
注意,點算票數時,C3日本動玩博覽2015的得票分數將會是網上投票的3倍。

想知道更多資訊,請密切留意我們的更新!

更多詳情 ―――■□
http://p-bandai.hk/mail_pt/contents/revive/00101215/?utm_source=mailmagazine%20Converge&utm_medium=text&utm_content=FW%20GUNDAM%20CONVERGE%20OPERATION%20REVIVE%20ASIA%20%E2%80%93%20Final%20Mission&utm_campaign=20150130

◆◇━━━ 最後10強入圍機體 ━━━◇◆
※排名不分先後

【No. 1】高達
【No. 44】百式
【No. 47】Z高達
【No. 60】獨角獸高達 (獨角獸模式)
【No. 61】獨角獸高達2號機 報喪女妖(毀滅模式)
【No. 62】獨角獸高達2號機 報喪女妖(命運女神)
【No. 83】飛翼高達零式(EW)
【No. 89】00高達
【No. 90】0強化模組
【No. 91】量子型00
呂鳳仙 02:35 AM 02-01-15

官圖無限美
(留心66mm背脊係唔上色……吉田個背脊會全灰色的)

柚原このみ 03:05 AM 02-01-15
零食唔見曬巴魯坦同悟飯
斯羅 11:15 AM 02-01-15
套咸超送個stand無龍珠個款咁好用
martinnitram 11:48 AM 02-01-15
作者: 呂鳳仙:
官圖無限美
(留心66mm背脊係唔上色……吉田個背脊會全灰色的)

咸蛋超人好似羅斯威爾外星人
凍檸茶 02:12 PM 02-06-15
一箱得2隻巴魯坦
由手機版發出
clanyuen1 02:52 PM 02-06-15

410¥一隻
martinnitram 03:58 PM 02-12-15
作者: 凍檸茶:
一箱得2隻巴魯坦
由手機版發出
話時話 66mm 隻龍珠, 悟飯又係特別少?
martinnitram 03:58 PM 02-12-15
似乎會有 part 2

似乎可以量產 (唔上色都要 200 yen...)

Gundam MK-2 11:59 AM 02-16-15
請問有無人見到邊度仲有呢款食玩?

http://www.f-toys.net/index.php?m=fp...product_id=281

發覺自己想買果陣已經搵唔到
連丫烏都無
求各路英雄幫下眼周圍留意下
普通人一個 08:21 PM 02-16-15
作者: Gundam MK-2:
請問有無人見到邊度仲有呢款食玩?

http://www.f-toys.net/index.php?m=fp...product_id=281

發覺自己想買果陣已經搵唔到
連丫烏都無
求各路英雄幫下眼周圍留意下
幾靚喎,出面街已經無地方有???
Gundam MK-2 10:14 PM 02-16-15
作者: 普通人一個:
幾靚喎,出面街已經無地方有???
搵極都無(成套)
只偶爾見到某區玩具鋪有(但未拆盒,唔擔保1set)
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36 76  ... 最後

返回主題版面