Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 10-06-19, 11:19 AM   #726
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
大陸人最鐘意住係美國(如果可以)玩住IPAD,飲住可樂,睇住NBA咁支持自己國家

舊 10-07-19, 02:11 PM   #727
Penny仔
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
下一隊到塞軍被消失嗎?
由手機版發出
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-19, 07:23 PM   #728
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
阿銀唔出聲可能無煲到咁大
而家即係話你知個聯盟要錢唔要面

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 10-07-19, 08:41 PM   #729
Penny仔

所以佢地唔清楚中國人本質....
口裡說不, 身體最誠實
你惡過佢, 佢地就變死狗

反而你擺出姿態退讓, 佢地會更加放肆
今日要你火箭表忠, 聽日就到湖人, 後日就到勇士.....
舊 10-08-19, 05:30 AM   #730
搖搖
永遠的毛毛王子↓

阿銀補多個聲明支持言論自由
班小粉紅開始癲左拎911出黎講

睇CBA啦

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum

舊 10-08-19, 08:20 AM   #731
Penny仔

中國式道歉, 係要你承認一個中國
都9唔搭8咁點道歉姐?
舊 10-08-19, 12:28 PM   #732
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
阿銀真係肉酸到...
連D議員都睇唔過眼出聲
等睇NBA成為敏感辭

#Stand with Morey
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-19, 03:07 PM   #733
Sar8
The One

南方公園:呢D咪叫道歉囉

舊 10-08-19, 03:42 PM   #734
6eo
美波様!

阿銀咁中性既回應都唔得, 今次真係等食花生

央視
舊 10-08-19, 07:22 PM   #735
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
講到咁口硬,都係停播季前賽
有吉屎d以後停播啦

舊 10-09-19, 03:37 PM   #736
HEAD_HUNTER
Ultimate Gamer
月圓下之銀狼

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: POISON 查看文章
講到咁口硬,都係停播季前賽
有吉屎d以後停播啦
再有啲吉士,國內禁售NBA球衣球鞋阿笨,
記得到時優先執埋間「喬登」

我的雜談小屋
dream304.mysinablog.com
HEAD_HUNTER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-19, 04:01 PM   #737
Sar8
The One

中國係迫你美國球星站邊,當錢同你生活既地方價值掛勾時,你簡企邊個位

平時最多野講果兩個superstar到時實比人質
今日76人已經為趕走左對大叫Free Hong Kong既夫婦走
Macro Rubio都笑你成班偽君子,來緊NBA政治表態可能好睇過場比賽

此篇文章於 10-09-19 04:05 PM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-19, 05:12 PM   #738
Penny仔

平時出聲唔會跌錢
但你講中國就會,
你自己唔介意跌錢,但贊助商影響好大
所以球星沈默我諒解,總好過harden咁白痴

可以跪的話阿銀都跪左
問題係中國直頭要你跪低再食泥,然後再踩住你個頭
由手機版發出
舊 10-09-19, 06:02 PM   #739
6eo
美波様!

依家美國個邊硬起黎
但中國好似又轉緊風縮

不過今次咁一搞, 仲要最近又有 southpark, blizzard幾個戰場
令好多美國人認清左件事既嚴重性, 應該唔會咁簡單就完
舊 10-09-19, 10:41 PM   #740
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
harden轉頭就一個假動作,又傷害返13億人
NBA咁耐都未知中國市場其實係你跪低無用,當佢地係M踩住賺佢錢佢地先開心架

舊 10-09-19, 10:43 PM   #741
Sar8
The One

最後都係CRM
你要錢定係要返個reputation,要知道當你出左錯,即刻就會有人乘虛而入

中國人最仆街既地方係佢好鐘意得寸進尺
佢唔係要你道歉咁簡單,難聽D講句佢想你死,其實明明只要講其他人唔好說三道四呢D公式廢話已經完左架啦,但佢就係要用經濟威脅你謀殺一個人,再加埋咁多領域都有入侵既跡象,D美國佬先開始醒

阿鬍鬚佬都已經拍返埋銀仔果度

引用:
作者: POISON 查看文章
harden轉頭就一個假動作,又傷害返13億人
NBA咁耐都未知中國市場其實係你跪低無用,當佢地係M踩住賺佢錢佢地先開心架
中國個態不嬲都係見高就拜見低就踩就梗架啦
係啊係杯葛左NBA,但仲有成班FANS去接LBJ機,比人影到個反應我以為係捉黃腳雞

舊 10-10-19, 12:22 PM   #742
Penny仔

侵侵呢鋪抽到水都乾

不過老實,人權呢樣野同歷史冇關
Kerr 同 Curry 好難咁樣耍走件事
由手機版發出
舊 10-10-19, 02:10 PM   #743
Sar8
The One

侵侵而家心諗真係忍你班友已經好耐

舊 10-10-19, 07:45 PM   #744
Penny仔

口裡說不
波照開,咪一樣滿座

人臉識別,全部扣20分
由手機版發出
舊 10-10-19, 07:58 PM   #745
Penny仔

講返場波,lakers進攻威脅性幾大
Ad/lbj切,howard 執雞

係防守未知
由手機版發出
舊 10-15-19, 10:45 AM   #746
Penny仔

最後咪又係要播......
由手機版發出
舊 10-15-19, 11:33 AM   #747
Sar8
The One

大陸只係想NBA跪低
但反而激發起更多人後已經冷處理

所以NBA單野其實好快就完...

但LBJ好似又出左來助攻

舊 10-15-19, 11:42 AM   #748
Penny仔

你以為阿朕唔出聲,
結果最後跪得仲衰過基石

基石其實只係見人講人話,見鬼講鬼話
但阿朕就.....

我唔知點解佢地覺得kerr個解釋係work
喂你而家講緊普世價值,但原來個價值係要睇地點,人物,歷史仲要睇埋自己銀包
咁你以後真係唔好講野咁大聲

而家咪印證左侵侵當年冇罵錯你地
由手機版發出
舊 10-15-19, 11:53 AM   #749
Sar8
The One

引用:
作者: Penny仔 查看文章
你以為阿朕唔出聲,
結果最後跪得仲衰過基石

基石其實只係見人講人話,見鬼講鬼話
但阿朕就.....

我唔知點解佢地覺得kerr個解釋係work
喂你而家講緊普世價值,但原來個價值係要睇地點,人物,歷史仲要睇埋自己銀包
咁你以後真係唔好講野咁大聲

而家咪印證左侵侵當年冇罵錯你地
由手機版發出
唔好話鬼佬

其實我圍內D黃絲谷都係咁諗,仲話我地迫NBA表態
但佢地居然連捍衛言論,免於被中國用經濟威脅的自由,都掛上等同於「覺得幫緊香港」既時侯

我真係已經冇野講

舊 10-15-19, 11:53 AM   #750
搖搖
永遠的毛毛王子↓

仲衰過唔出聲

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
NBA 討論區 VOL. 43 阿聰 體育版 1007 04-01-19 11:48 AM
NBA 討論區 VOL. 42 - 2017 NBA WORLD CHAMPION - GOLDEN STATE WARRIORS 阿聰 體育版 996 05-14-18 07:18 AM
NBA 討論區 VOL. 37 - 轉會市場開啟 阿聰 體育版 1018 04-16-15 01:39 PM
NBA 討論區 VOL. 34 - CLOSED 阿聰 體育版 1000 06-14-13 08:04 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM

現在的時間是 08:07 PM

手機版 | APP版