Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
電視遊戲討論版>雷電 Raiden V (發售中)
ahleung 10:29 AM 06-21-14
好似無人開?

未知係咪獨佔.

http://gnn.gamer.com.tw/4/98994.html
遊戲名稱:雷電(暫稱)
遊戲原名:雷電(仮)
遊戲類型:空戰射擊
對應平台:Xbox One
發售日期:2015 年
建議售價:未定
語言版本:日文
遊玩人數:未定
年齡分級:CERO 審查預定
開發廠商:MOSS
發行廠商:MOSS
代理經銷:未定
官方網站:https://twitter.com/moss_raiden
ahleung 11:13 AM 02-27-16
輕輕一推, 發售中.
八仙果 11:29 AM 02-27-16
買了,一開GAME,個心真係離一離。

一格放兩張碟,只用一張紙隔開,
這是甚麼設計?

tao 01:05 PM 02-27-16
作者: 八仙果:
買了,一開GAME,個心真係離一離。

一格放兩張碟,只用一張紙隔開,
這是甚麼設計?

唉...我諗起之前XB360隻雷電IV都好靚.
而家搞成咁..
高級嘍囉 01:16 PM 02-27-16
有冇得用一個手掣玩哂Player1 & Player2?
C.Ryo 01:32 PM 02-27-16
宜家美版Blu-ray3碟裝都開始一邊放兩隻碟,仲要中間紙都冇張

今集雷電好玩嗎?
yaya 02:09 PM 02-27-16
估係因為出貨量唔多啩?!

同埋張「紙」係咪CD套嗰種不織布咁上下?

如果只係普通紙質, 咁就真係

題外話, Raiden IV 同 Fighters Aces, 點解唔做BC呢?

希望唔好俾我估中... 正正係因為要遲d出Xbox One combo pack或Raiden 30th Anniversary Collection...
DC 97 02:22 PM 02-27-16
點解有2隻DISC?
八仙果 02:56 PM 02-27-16
作者: tao:
唉...我諗起之前XB360隻雷電IV都好靚.
而家搞成咁..
360 啲包裝都正常,
多碟都唔會好似呢個咁,兩隻疊埋。

作者: 高級嘍囉:
有冇得用一個手掣玩哂Player1 & Player2?
昨晚一開已經有 3.4GB 更新,
只玩了一局,唔多覺有。
http://raiden.mossjp.co.jp/raiden5/x...system_01.html

作者: C.Ryo:
宜家美版Blu-ray3碟裝都開始一邊放兩隻碟,仲要中間紙都冇張

今集雷電好玩嗎?
昨晚一開已經有 3.4GB 更新,
只玩了一局,感覺怪怪,
可能一版「斷吓斷吓」才打 Boss。

作者: yaya:
估係因為出貨量唔多啩?!

同埋張「紙」係咪CD套嗰種不織布咁上下?

如果只係普通紙質, 咁就真係

題外話, Raiden IV 同 Fighters Aces, 點解唔做BC呢?

希望唔好俾我估中... 正正係因為要遲d出Xbox One combo pack或Raiden 30th Anniversary Collection...
普通白紙一張。

作者: DC 97:
點解有2隻DISC?
game & soundtrack
yaya 03:09 PM 02-27-16
作者: 八仙果:
普通白紙一張。
感同身受
mrk 12:04 PM 02-28-16
請問呢隻彈幕game重對唔對應街機格掣玩嗎??(你地偏向用手掣玩多,定格掣玩多)
定轉左家用機化後,D基本掣加多左幾個,而搞到街機格掣已經唔適合玩呢??
八仙果 12:25 PM 02-28-16
作者: mrk:
請問呢隻彈幕game重對唔對應街機格掣玩嗎??(你地偏向用手掣玩多,定格掣玩多)
定轉左家用機化後,D基本掣加多左幾個,而搞到街機格掣已經唔適合玩呢??
雷電唔算彈幕 game
我用開街機掣,不過我冇買 XBOX ONE 版,
也想因此而買一支。

作者: yaya:
感同身受
現在個 GAME 暫時放在主機內,
可能買返個CD套入返隻 GAME / sound track。
ahleung 07:44 AM 03-04-16
香港賣場係咪無呢隻?
IDGAF 11:20 PM 10-19-16
香港賣場今個星期金會員優惠價HK$74.75,
無某點打過飛行射擊遊戲,呢隻入得過嗎?

https://www.microsoft.com/zh-hk/stor...v/bxc1k12nqftf

雷電Ⅴ

MOSS Co., Ltd.

價格
HK$299.00
HK$74.75 搭配 Xbox Live 金會員

返回主題版面