Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-13-16, 04:25 PM   #2001
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
隻雪霸好得+1
冇其他聖戰士系列腳軟企唔穩問題
D花紋好讚
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-16, 08:17 PM   #2002
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
聖戰士都冇幾多隻剩 應該好快出晒
我估佢會出埋バストール一隻
ボゾン應該會出多隻異色
ライネック普通+hyper化
反而重戰機就冇晒聲氣
ヌーベル有晒模都仲未有消息
仲有A.Taul/A.Taul V 原型奧津 Gayrahm
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-16, 10:04 PM   #2003
真!DC
Banned User
奉行我道

ボゾン估唔到會出仲要一般發售
似乎聖戰士系列都幾賣得?
我等緊佢出ライネック同バストール
之外仲有一兩隻卒唔知會不會出
由手機版發出
舊 08-14-16, 10:31 PM   #2004
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
引用:
作者: 真!DC 查看文章
ボゾン估唔到會出仲要一般發售
似乎聖戰士系列都幾賣得?
我等緊佢出ライネック同バストール
之外仲有一兩隻卒唔知會不會出
由手機版發出
我諗仲有一兩隻卒應該指ダーナ・オシー? 呢隻唔SEARCH都醒唔起
岩岩SEARCH完仲記起有黑騎士OVA個部 原作最後個部ガラバ
SIDE AB都仲可以玩多排
日本唔知賣唔賣得 香港通販我見大部份都插
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-16, 10:36 PM   #2005
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
日本第一水幾好賣既
翼霸、昆霸

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-16, 10:44 PM   #2006
真!DC
Banned User
奉行我道

ガラバ咁大隻又唔係人型應該唔出多
仲有隻ゲド

舊 08-14-16, 10:47 PM   #2007
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
日本第一水幾好賣既
翼霸、昆霸
翼霸響香港蟹咗

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-16, 11:55 PM   #2008
T.K.
很黃很暴力

昆霸未一樣

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-15-16, 12:01 AM   #2009
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: T.K. 查看文章
昆霸未一樣
清晒貨啦

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 08-17-16, 10:24 AM   #2010
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
想問有無人仲見到邊度有老虎連凸點?

舊 08-17-16, 10:48 AM   #2011
斯羅
God of Gamer
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
想問有無人仲見到邊度有老虎連凸點?
前日信和一扭仲有, $368定388
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-16, 01:43 PM   #2012
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
樓上ths

同樣有凸點,點解老虎貴過雷射炮咁X多架

舊 08-17-16, 02:09 PM   #2013
真!DC
Banned User
奉行我道

雷射大炮本身都平五百日圓再加上人氣程度
由手機版發出
舊 08-18-16, 10:53 AM   #2014
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
有冇大大知道邊度會搵到 RX104 MARKING PLUS VER?

舊 08-18-16, 04:44 PM   #2015
T.K.
很黃很暴力

皆旺?不過必食炒價

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-18-16, 05:39 PM   #2016
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

http://p-bandai.jp/item/item-1000105841/

ROBOT魂 MS-07C-5 グフ試作実験機 ver. A.N.I.M.E.

販売価格:6,480円(税込)
お届け日:2017年2月発送予定

笨大玩很大

舊 08-18-16, 05:42 PM   #2017
真!DC
Banned User
奉行我道

出d咁冷門野?a
由手機版發出
舊 08-19-16, 01:57 PM   #2018
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
https://p-bandai.jp/enquete/1000003703/

呢個問卷問希望出既作品居然有得填五星物語, 如果robot魂真係出就好了, 我順便填埋og系列
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 02:25 PM   #2019
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: ryvius123 查看文章
https://p-bandai.jp/enquete/1000003703/

呢個問卷問希望出既作品居然有得填五星物語, 如果robot魂真係出就好了, 我順便填埋og系列
我填左想出G-セルフ パーフェクトパック...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-16, 02:57 PM   #2020
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
http://p-bandai.jp/item/item-1000105841/

ROBOT魂 MS-07C-5 グフ試作実験機 ver. A.N.I.M.E.

販売価格:6,480円(税込)
お届け日:2017年2月発送予定

笨大玩很大
叫佢老魔定大虎好呢?

舊 08-22-16, 05:59 PM   #2021
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
[バイファム] 「電撃ロボラボPLUS」第21回・カラー公開!トゥランファムバリエーションについての考察
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-16, 06:37 PM   #2022
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
ROBOT SPIRITS 〈SIDE MS〉 MS-07C-5 GOUF TEST PROTOTYPE ver. A.N.I.M.E.
價格: HK$ 460.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1100004817/

[ROBOT魂 ver. A.N.I.M.E.] 機動戦士ガンダムMSVシリーズより、「MS-07C-5 グフ試作実験機」が登場!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 10:20 AM   #2023
ゆり

註冊日期: Nov 2004
隻迪傑偷左zeta支炮

此篇文章於 08-24-16 10:26 AM 被 ゆり 編輯。
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 10:28 AM   #2024
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://www.taghobby.com/?p=132687

舊 08-24-16, 10:49 AM   #2025
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

即係叫大家買定等Z
然後Z又出係Metal蘿蔔暈條line

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 03:55 AM

手機版 | APP版