Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-17-13, 11:04 PM   #501
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
老闆就咁睇 人用既應該勁到甩肺
照碑文同飛時間Counter實在太勁...根本等於你唔用得飛道具,佢一當你就比佢入抽Full Combo
森川又配到勁型 完全唔知原作果個なんだかわからんがくらえ!咁へたれ:XDXD

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-13, 02:26 AM   #502
婠婠
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
迪普羅就咁睇真係勁到甩肺
不過估唔到森川配得比宮本仲好

雖然老闆係膽(略)鬼
不過一直覺得佢認真戰鬥果陣種霸氣好多角色都比唔上

段片介紹老闆果陣都唔知係意外定故意wwwwwwww
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-13, 04:53 PM   #503
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

神父 速水獎
白蛇 桐本琢也

速水神父都可以接受bbbbbb

神父初期係白蛇 用特殊技「14の言葉」成功之後就會進化做C-Moon 應該要做複數回先得,會有綠色嬰兒專用ゲージ
C-Moon超必打中人就會變MIH
一變MIH就好似侍魂開無境咁

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 07-18-13 04:57 PM 被 鈴蘭 編輯。
舊 07-18-13, 09:52 PM   #504
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
結果是時臣神父……覺得速水的聲比較適合大統領就是了
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-13, 09:45 AM   #505
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 07-19-13, 05:29 PM   #506
Jojoagogo
Junior Member

註冊日期: Feb 2013
E,F 組
http://youtu.be/oP8DwmMKs3o

咁人多有當身技,得老闆可以counter飛道具?擺明over power

米斯達個ai 勁廢,只見不停上彈, 射地下同膝撞

16人嘅tournament A至F 出左 12人
加Jonathan, Dio, 仗助 3 個種子

咁仲爭一個人先16人, 唔通係神父?

此篇文章於 07-20-13 12:41 AM 被 Jojoagogo 編輯。
Jojoagogo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-13, 12:29 PM   #507
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: Jojoagogo 查看文章
E,F 組
http://youtu.be/oP8DwmMKs3o

咁人多有當身技,得老闆可以counter飛道具?擺明over power

米斯達個ai 勁廢,只見不停上彈, 射地下同膝撞

16人嘅tournament A至F 出左 12人
加Jonathan, Dio, 仗助 3 個種子

咁仲爭一個人先16人, 唔通係神父?

有好人就一定有壞人架啦…總統都未公布…

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-13, 01:53 PM   #508
hyakki
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: nakakula 查看文章
有好人就一定有壞人架啦…總統都未公布…
你肯定大總統是壞人?
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-13, 02:15 PM   #509
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

一早都傳緊 會有G組
迪奧+神父+川尻+總統

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-21-13, 04:13 PM   #510
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: hyakki 查看文章
你肯定大總統是壞人?
我堅定所有dio 大人都係好人 … 只係佢既背景歪曲左佢既命運啫…

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-13, 01:16 AM   #511
hyakki

http://mirror.bandaigames.channel.or.../lg/index.html

G組只有普奇跟DIO...
新人物呢!!!?
大總統呢!?林可呢!?恐龍DIO呢!?
而且都重有一個月左右啦...
有D驚佢咁就當出齊喔...

不會吧!

まだ新キャラはたくさんいると100%信じてる
だがあと1%信じたい!!!
舊 07-25-13, 06:40 PM   #512
Jojoagogo

最驚佢唔夠半年好似naruto咁出full boost...... =="
舊 07-31-13, 04:42 PM   #513
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 07-31-13, 04:58 PM   #514
hyakki

引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

超高興,咁多次新參戰公布中最高興既一次都說唔定(可以期待下次pv了,全boss列陣)
我已經101%相信會有更多人物參戰了!!!
舊 07-31-13, 05:03 PM   #515
Jojoagogo

點解唔放總統同川尻落G組?
4大last boss, 肯定有睇頭好多
舊 07-31-13, 05:06 PM   #516
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

都話左會有川尻吉良架啦
2ch入面一路係咁話無果班傻仔哭哭喔

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-31-13, 05:09 PM   #517
Metatron
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
姐係貓草版同碎心版啦///

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 05:13 PM   #518
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
川尻西瓜頭果然係default樣w
由手機版發出
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 05:16 PM   #519
dust11

註冊日期: Aug 2010
我覺得吉良吉影靚仔啲
到時應該都係玩佢先

唔知有冇恐龍DIO
SBR依家得兩個主角+LAST BOSS
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 05:16 PM   #520
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: Suda 查看文章
川尻西瓜頭果然係default樣w
由手機版發出
無計,有空氣彈果時已經係西瓜頭
但我諗應該會有得比你換衫做「「「 <-呢個頭

第三炸彈究竟會點set
斷估唔會係純Damage技.......

總統究竟邊個配音呢
我が心と行動に 一点の曇りなし …………! 全てが『正義』だ!

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-31-13, 05:27 PM   #521
hyakki

引用:
作者: dust11 查看文章
我覺得吉良吉影靚仔啲
到時應該都係玩佢先

唔知有冇恐龍DIO
SBR依家得兩個主角+LAST BOSS
第六部都係
應該趕住下個pv(8月7號)搞歷代boss編年史所以公布左吉良同大總統先
舊 07-31-13, 05:31 PM   #522
dust11

註冊日期: Aug 2010
第六部我想佢加仔

不過望下狐忍嗰邊睇黎要DLC/續集見
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-13, 05:57 PM   #523
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

未必架,你睇番佢一路以黎D發表次序都錯錯地...........
聽講決定公佈邊隻角色唔係CC社話事.......

講真 我諗唔會無阿拿蘇爾

ペルソナ5

隨時更新
舊 07-31-13, 06:24 PM   #524
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
大統領啊!!不會沒有迪阿哥吧?

這樣出多一個吉良好像有點搵笨(雖然招式是有所不同啦)
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-13, 03:21 PM   #525
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

總統+迪奧參戰G Group
星期五抽選會會有PV

唔知會唔會PV又彈多一件出黎呢 好似定助咁

ペルソナ5

隨時更新

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:34 PM

手機版 | APP版