Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
星仔~* 02:25 AM 01-25-14
要聽日試下先知 個VS MOBILE唔比我入因為
seed0.0 02:26 AM 01-25-14
" target="_blank">
seed0.0 02:29 AM 01-25-14
http://v.youku.com/v_show/id_XNjY1ODg5NjU2.html
強化人間ですの~★ 01:58 PM 01-25-14

dust11 03:23 PM 01-25-14
到時可以去睇下
GN00508771 03:26 PM 01-25-14
咁全線GZ都入呢個消息應該錯不了
森羅 03:36 PM 01-25-14
咪又係個set機
星仔~* 04:08 PM 01-25-14
安安心心等3月
凌龍 07:03 PM 01-25-14
今日打到一舖已經算好彩
Thaws 07:50 PM 01-25-14
尋日摸完, 用水先案內人

射: 正常到爆廠o既br, reload 2-3秒?
叉射: 入魂, 武裝性能變化, 格鬥變化未確定
sub: nu式翻身飛彈, 高速高誘導, 平時2粒入魂4粒
特射: x2 咁上下粗水喉, 槍口補正一般, 威力TG3 級數? (220-30上落), 入魂槍口補正不變, 但變粗 (脫皮zz頭炮咁上下)
特格: 變形特殊移動+召喚, 回中上下左右對杆對應, 2-3身位高速移動-> 變形解除
↳派生射: 定點3連br
↳派生格: 專用多段cut耐性0格鬥
↳派生sub: 同正常sub一樣
↳派生特射:金魚式有慣性水喉
↳派生特格: グラハムスペシャル
    ↳派生格: impulse後格( 但好似只係急降2個身位?

n格: 突進慢, 性能未考究
橫格: 判定強, 同死神橫格相殺級數
前: 未考究
bd: 同武士道一樣3段, 受身不能?
後: 未考究

cancel route
a-> ab, ac, bc
ab -> bc
ac -> 未確認

咪淨係打, 快快手放料
石原夏織 01:53 AM 01-26-14
輸晒唔識打
森羅 06:58 PM 01-26-14
zz+查理贏左w0+報喪之後全場歡呼
terrycat 07:13 PM 01-26-14
F91+AGE2 5連勝 ORZ F91 終於出人頭地勁左好多
魔王-將 09:48 PM 01-26-14
FB廚果D依舊廚到出汁
mario0606 11:36 PM 01-26-14
作者: terrycat:
F91+AGE2 5連勝 ORZ F91 終於出人頭地勁左好多
無用過,睇落主要改變係Ass變左可RELOAD
唔知有無其他改動
GN00508771 11:36 PM 01-26-14
有冇ASS CAN做自由落下先....
星仔~* 11:58 PM 01-26-14
勉強用type f part fd部艾比安 3win

用左鋪age2 唔知自己做乜

暫時覺得 s drive好用
waitwait 02:07 AM 01-27-14
F91好悶但速度可跟3000匹敵
mario0606 02:58 AM 01-27-14
露娜渣感覺支主射好似比無印好用
terrycat 03:54 AM 01-27-14
作者: mario0606:
無用過,睇落主要改變係Ass變左可RELOAD
唔知有無其他改動
係..
同埋MEPE 後 AB 炮 係可單發 發生時間極快,無硬直(好似係),有兩顆 同埋大麻痺
CC格快左好多,容易再駁招 (實唔實用另計)
ASS CAN 依家野我打完先知..冇試過
不過F91 係FB 就 同EXVS 一Q 樣.
mario0606 04:02 AM 01-27-14
係..
同埋MEPE 後 AB 炮 係可單發 發生時間極快,無硬直(好似係),有兩顆 同埋大麻痺
CC格快左好多,容易再駁招 (實唔實用另計)
ASS CAN 依家野我打完先知..冇試過
不過F91 係FB 就 同EXVS 一Q 樣.
FB隻F91好用左好多啦....
MEPE支AB炮係FB已有既要素黎,
外加原本個AB係MEPE發動中威力140>170
同埋FB度MEPE中部機會快好多(睇片見隻機直頭快到有D唔自然)
簡單D講,MEPE係FB度變左另類時限強化既野
另外,仲多左招覺醒技爆發力略有改善
雙CS wiki寫有強化,但睇片唔係好覺眼
不過見人可以格CS>後虹>A黎迎擊
整體而言,我覺得算係強化
terrycat 04:10 AM 01-27-14
作者: mario0606:
FB隻F91好用左好多啦....
MEPE支AB炮係FB已有既要素黎,
外加原本個AB係MEPE發動中威力140>170
同埋FB度MEPE中部機會快好多(睇片見隻機直頭快到有D唔自然)
簡單D講,MEPE係FB度變左另類時限強化既野
另外,仲多左招覺醒技爆發力略有改善
雙CS wiki寫有強化,但睇片唔係好覺眼
不過見人可以格CS>後虹>A黎迎擊
整體而言,我覺得算係強化
點解上次C3 我試唔到ORZ
不過唔緊要,,,勁唔勁都係會係我主力機
BTW 知唔知邊度有GUNDAM GROUP 可以多D人一齊打機
mario0606 04:11 AM 01-27-14
點解上次C3 我試唔到ORZ
不過唔緊要,,,勁唔勁都係會係我主力機
BTW 知唔知邊度有GUNDAM GROUP 可以多D人一齊打機
因為F91 FB初期係一部廢機,上修左之後先變返上中位機
HakiK 10:20 AM 01-27-14
作者: 星仔~*:
勉強用type f part fd部艾比安 3win

用左鋪age2 唔知自己做乜

暫時覺得 s drive好用
對比f drive,s drive差太遠,只要部機稍為有d叫係格既格,
開f drive機動力上升,格性能上升,部部都格到變我係高達,

去左2日都狂用age-2,頭2次玩真係會唔知做乜,用熟左個bc同開f drive入格之後,
部機個人覺得至少係freedom之上,係招覺醒技實在打太耐...又can唔走,無乜作用

拍你f91果部係雪崩喎,
仲有你明明係4.5連勝(指)
地雷D 10:25 AM 01-27-14
PART基O試左V2 2場不錯, A MODE好像弱了!?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後

返回主題版面