Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-08-05, 01:34 AM   #676
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: lolifox
但d lable 不是搣出黎之後就廢了嗎~~~~
安全標貼...可以
雷射標貼...就唔知... a

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 01:37 AM   #677
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: tenchi
射手座,是否GLOD SAJITARAS AIORIS
?
如果係,你好彩了~
我係幫"長安"小姐買時keep了單
別再這樣叫我 我有些想死

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 01:44 AM   #678
lolifox
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: tenchi
如果我不借就不會講XDDD
我星期一至五返polyu
你幾點ok?
大大不如俾個時間範圍我~~~~ ~~~~
我毒緊書~~d上堂時間成日轉~~~~而且part time幫學生補習~~~
你俾個時間範圍我~~~~約左你~~~~就唔約學生時間麻~~~~

舊 10-08-05, 02:23 AM   #679
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Kaiser
別再這樣叫我 我有些想死
倒是偶不巧...
帶頭稱妳"長安小姐"...
那...
改稱"長安卡薩小姐"吧~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 09:45 AM   #680
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Kaiser
沒錯

fix 26 真是排通宵都唔會有
要前一晚去排先有= =|||

未去之前都諗住佢少極都有廿盒瓜...去到得6盒...呆左

此篇文章於 10-08-05 09:51 AM 被 91 編輯。
91 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-05, 04:28 PM   #681
lolifox
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
唔該晒Busconcamp大大的幫忙~

亦謝謝tenchi大大的協助~~~~

張單到手了~~~~ 星期一打電話去~~~

論壇跳轉

現在的時間是 03:31 PM

手機版 | APP版