Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 07-04-12, 07:18 PM   #301
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
咩效果?
1代果陣係4士氣弱少少0既誘惑, 但要斬己方一條女

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 07:33 PM   #302
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
係咪有個計係淨係女定男先有用?

漢有咩deck可以穩定考試?好似冇....兩張ic都入輪但係冇咩deck....陰陽好似最穩陣?

舊 07-04-12, 07:38 PM   #303
flyingdog
Junior Member

註冊日期: Jun 2012
引用:
作者: Norm 查看文章

漢有咩deck可以穩定考試?好似冇....兩張ic都入輪但係冇咩deck....陰陽好似最穩陣?
張奐,決號,劉備,獻帝,貂蟬
flyingdog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 07:54 PM   #304
flyingdog
Junior Member

孫尚香14武起到電
flyingdog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 07:58 PM   #305
DavidH
Insane Gamer
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: 小備兵 查看文章
Steve, 請問有無見到我張ic!
輪到大大唔見IC?

不過您有演武就唔駛驚

舊 07-04-12, 08:04 PM   #306
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:

好多都吾差啦
神術大進軍
決號漢號
聖帝憂國
天帝逆境
馬單有決神號
起壇有知昇知昇皇帝

好多都抽得, 不過吾係死推廚deck 之麻

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 08:27 PM   #307
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: DavidH 查看文章
輪到大大唔見IC?

不過您有演武就唔駛驚
這就是我只愛到一間機鋪打機既原因
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 08:34 PM   #308
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:

NORM~
係唔係玩wccf ga
等緊你 ar~ >.<"""
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 08:44 PM   #309
Norm
=_="""""

引用:
作者: 鬼東東 查看文章
NORM~
係唔係玩wccf ga
等緊你 ar~ >.<"""
你去邊度打?有冇識人有舒米高同irwin?加埋cantona打曼聯...

舊 07-04-12, 08:48 PM   #310
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
堅輸升証中金
rip緊片

舊 07-04-12, 08:56 PM   #311
鬼東東
Crazy Gamer

引用:
你去邊度打?有冇識人有舒米高同irwin?加埋cantona打曼聯...
你可以去金chicken or 現時 個邊lo ~
玩住以前個d, btw,中了 nani
我係apm打
可以出mksg ge........
舊 07-04-12, 09:28 PM   #312
Norm
=_="""""

引用:
作者: 鬼東東 查看文章
你可以去金chicken or 現時 個邊lo ~
玩住以前個d, btw,中了 nani
我係apm打
可以出mksg ge........
金雞你指2112?fd嚟的....或者八月尾到日本再睇下咩價位,而家仲有冇紙仔玩?

舊 07-04-12, 09:41 PM   #313
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
金雞你指2112?fd嚟的....或者八月尾到日本再睇下咩價位,而家仲有冇紙仔玩?
去日本想你幫我買卡添

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 10:33 PM   #314
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
http://www.youtube.com/watch?v=Ooth5...ature=youtu.be

今日呢場以外輸哂

舊 07-04-12, 10:45 PM   #315
xephon
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
大水計好似大力左,如果想整副大水計deck應該可以點?

我惗左一副:
大水計、張郃、丁夫人、局散、礎
xephon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 10:57 PM   #316
鬼哥是god

引用:
Steve, 請問有無見到我張ic!
引用:
這就是我只愛到一間機鋪打機既原因

等3日吧

引用:
作者: maxwaver 查看文章
太勁了,..我走時見你52証..贏1鋪升2個
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 11:16 PM   #317
鬼東東
Crazy Gamer

引用:
如果你buy card, 我都有個card list 想要 wwwwww
仲有 "code " 的.. wwwwwwwwwww
舊 07-04-12, 11:19 PM   #318
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
激勵係慢左
谷利亦細力左
冇得無腦轉
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 11:20 PM   #319
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: xephon 查看文章
大水計好似大力左,如果想整副大水計deck應該可以點?

我惗左一副:
大水計、張郃、丁夫人、局散、礎
87321 好似好難用咁
仲要礎之後係兩支加速槍同弓

推介混群打大水WARA
或者之前sun.s個副魏單雙水
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-12, 11:24 PM   #320
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
15士氣同18士氣combo 係唔同d

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 12:05 AM   #321
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
87321 好似好難用咁
仲要礎之後係兩支加速槍同弓

推介混群打大水WARA
或者之前sun.s個副魏單雙水
Nico 見過遠弓麻矢, 大水, 暴勇的癲佬

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 12:06 AM   #322
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章

等3日吧

太勁了,..我走時見你52証..贏1鋪升2個
點樣可以證爭贏2個證返來?
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 12:35 AM   #323
kawaiibaba

註冊日期: Feb 2012
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120704224715

各大大求救
今日對左呢套野2次, 2次都毫無還手之力
諗住打開幕, 佢6隻又守到
中段比佢開COMBO, 何晏32武麻痺20幾30C
埋城又到王悅開2次輪21武
郁都郁唔到

此篇文章於 07-05-12 01:01 AM 被 kawaiibaba 編輯。
kawaiibaba 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-12, 12:37 AM   #324
鬼東東
Crazy Gamer

引用:
作者: kawaiibaba 查看文章
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120704224715

各大大求救
埋城又到王悅輪2次輪21武
郁都郁唔到

大大,係唔係錯link?
舊 07-05-12, 12:38 AM   #325
鬼哥是god

引用:
作者: kawaiibaba 查看文章

各大大求救
埋城又到王悅輪2次輪21武
郁都郁唔到
係小隊選自己那裡post. 依家睇唔到條link
鬼哥是god 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 06:10 PM

手機版 | APP版