Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-01-04, 01:28 AM   #1
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
sTEEL bALL RuN

見到日版都出左3,4 期,
有冇人知套野會唔會出港版?

睇左連載既, 又對本野有冇咩評價?值得買ma?

Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-04, 02:54 AM   #2
臥底
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDmulticrayon
我都想佢出港版
荒木大師的作品 都係必買的
臥底 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-04, 05:37 PM   #3
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
值得一睇. 越睇越好睇... 不過其實又係玩替身.
wing 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-04, 05:55 PM   #4
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
好正,不過唔知點解jojohot做到20就唔做
Stage 1證明左荒木就算唔玩替身一樣可以搞到本野好好睇

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-04, 06:25 PM   #5
Cube

有人回,太好la

希望快d出hk 版 la...
更希望唔好爛尾.
舊 12-02-04, 06:30 PM   #6
Cube

引用:
作者: wing
值得一睇. 越睇越好睇... 不過其實又係玩替身.
我鍾意佢玩替身多d.

其實我覺得替身就好似叮噹入面d 百寳, 之不過係d 百寳每人只限攞一件

btw, 我都好like 叮噹ga.
舊 12-02-04, 06:58 PM   #7
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
荒木最近出左既 同已經完左既漫畫到家下都未有hk 版 ,可能又係出版社有問題先會咁 。

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-04, 11:08 PM   #8
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Cube
我鍾意佢玩替身多d.

其實我覺得替身就好似叮噹入面d 百, 之不過係d 百悃C人只限咫@件

btw, 我都好like 叮噹ga.
我都鍾意睇替身, 真係幾有智慧咁打, 好睇過龍珠式好多. 不過荒木都有d乾塘, 今次牛仔同果家人的替身都同以前d替身差唔多
wing 目前線上   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[全機種]ATARI龍珠新作Dragon Ball Z: Sagas預定05年發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 51 04-01-05 11:13 PM
[GBA]ATARI龍珠新作Dragon Ball GT(暫稱)預定05年發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 0 11-06-04 04:28 PM
[GBA]ATARI龍珠新作Dragon Ball GT: Transformation預定05年發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 0 11-06-04 04:24 PM

現在的時間是 07:17 PM

手機版 | APP版