Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-14-13, 07:44 PM   #51
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: 尼路 查看文章
但這不是隨機嗎……靠運?
有野生的,但唔知係邊

另,上面有貼FC出黎既都ADD左
0533 4943 9848

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 07:47 PM   #52
B..
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code3497 0569 5211
引用:
但這不是隨機嗎……靠運?
第八個聖章個城下方迷之森行到最盡叫番館主番去道館果個地方有百變怪

Ggen: hkbinbin
Full Bokko: 222223SEW2
B.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 07:51 PM   #53
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: B.. 查看文章
第八個聖章個城下方迷之森行到最盡叫番館主番去道館果個地方有百變怪
3q,唔怕問多句,爆石係邊度拿?爆左機都未有……
fc 0576 4652 2016

舊 10-14-13, 07:57 PM   #54
B..
Game Master

引用:
3q,唔怕問多句,爆石係邊度拿?爆左機都未有……
fc 0576 4652 2016
FROM HKPNVE攻略
コウジンタウン
→可向PC下方男子以1個PM球換取1個潛水球
→PC左側水族館門前女子送 招式機器94 いわくだき(碎岩) (冒險工具)

舊 10-14-13, 08:25 PM   #55
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
作者: catho7 查看文章
有野生的,但唔知係邊

另,上面有貼FC出黎既都ADD左
0533 4943 9848
已add...3995-7221-3180

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 08:38 PM   #56
hanshimsv006

註冊日期: Feb 2008
3DS Friend Code4313 0406 7096
不如頭post開個google doc比人加fan code la

今個post既我都 add哂啦
hanshimsv006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 09:01 PM   #57
B..
Game Master

成個POST既ADD哂+1
己爆機有三隻寵~
Bin 3497 0569 5211

舊 10-14-13, 09:13 PM   #58
terrycat
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
想用火主換冰龍 有冇人有
terrycat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 09:19 PM   #59

引用:
作者: terrycat 查看文章
想用火主換冰龍 有冇人有
係咪sail fossil 個隻?

我同你換吧

playing pokemon x
舊 10-14-13, 09:26 PM   #60
terrycat

已ADD
1478 4135 2459

另外女火主派晒..要公既自動TRADE 我就可以
GAME ID TERRY
舊 10-14-13, 09:29 PM   #61
terrycat

引用:
作者: hanshimsv006 查看文章
係咪sail fossil 個隻?

我同你換吧
多謝晒你SUMMER 兄... 你係某區紅晒啦
舊 10-14-13, 09:45 PM   #62
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
請刪. sorry, 錯區

舊 10-14-13, 10:06 PM   #63
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
wing
2423 3179 1583
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 11:05 PM   #64

引用:
作者: terrycat 查看文章
多謝晒你SUMMER 兄... 你係某區紅晒啦
我唔係summer wor

playing pokemon x
舊 10-14-13, 11:07 PM   #65
關刀刃
Junior Member

註冊日期: Apr 2003
漆黑之牙
尼路
風萌翔
我add你們
my:2406-5095-4510

Alphaaldo
catho7
已add返
關刀刃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 11:08 PM   #66
haluforever

註冊日期: Jul 2007
Nintendo Switch ID0208-7629-1209
PSN  IDHalu6_6
引用:
作者: 關刀刃 查看文章
漆黑之牙
尼路
風萌翔
我add你們
my:2406-5095-4510

Alphaaldo
catho7
已add返
還有我呢,
haluforever 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 11:11 PM   #67
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
刷左成晚都未出電珠
有無咁難呀大佬

舊 10-14-13, 11:13 PM   #68
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
原來下畫面一直都有super train
玩小遊戲努力值使唔使咁易練
有四隻行到就滿先發現有呢回事
owata\(^o^)/

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count

此篇文章於 10-14-13 11:18 PM 被 強化人間ですの~★ 編輯。
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 11:14 PM   #69
關刀刃
Junior Member

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: haluforever 查看文章
還有我呢,
B..
已add

原來add左你,之前copy漏左你個名
關刀刃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 11:17 PM   #70
haluforever

Nintendo Switch ID0208-7629-1209
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
原來下畫面一直都有PSS
我到而家都未攪清努力值係咩,我都係今集先玩
舊 10-14-13, 11:18 PM   #71
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
原來下畫面一直都有PSS
我都係剛剛先知……真係方便到全完唔為意……

舊 10-14-13, 11:20 PM   #72
haluforever

引用:
作者: 關刀刃 查看文章
B..
已add

原來add左你,之前copy漏左你個名
我己add你,但不見
舊 10-14-13, 11:22 PM   #73
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
刷左成晚都未出電珠
有無咁難呀大佬
先頭放死左既超
先發放複眼特性怪試下

另,我轉頭ADD番上面D人

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-13, 11:22 PM   #74
haluforever

捉伊貝中,但仲未見女性
舊 10-14-13, 11:23 PM   #75
rictws

註冊日期: Jan 2013
Wii U IDrictws
PSN  IDric_tws
引用:
原來下畫面一直都有super train
但射完波啲能力好似都冇加
rictws 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]美科學家將致癌因子命名為POKEMON!Pokemon公司提出抗議 neo2046 手提遊戲機討論版 13 12-27-05 08:03 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 09:17 PM

手機版 | APP版