Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-24-08, 12:11 AM   #76
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
測試完畢

想知道幾樣野
1. 有冇拖慢?
2. 我有冇突然間彈出黎?
3. 不知情的情況下死了?
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 12:12 AM   #77
KUTAR#

引用:
作者: wongja0708 查看文章
搞乜鬼幾場HK 斷晒線
同日本人玩左兩場
d 信心番晒黎

REMARK : 好少有, 容我SHOWOFF 一下 WAKAKAKAKA
又話唔開
舊 02-24-08, 12:12 AM   #78
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
又話唔開
我都想問佢gabbb

舊 02-24-08, 12:12 AM   #79
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
引用:
測試完畢

想知道幾樣野
1. 有冇拖慢?
2. 我有冇突然間彈出黎?
3. 不知情的情況下死了?
1. 沒有
2. 冇
3. 好清楚點死 v
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 12:14 AM   #80
KUTAR#

引用:
作者: hgckelvin 查看文章
我都想問佢gabbb
愛是不甘寂寞的,Wong大到最後還是忍不了手 a
施出了魔爪,對又是新歡也是舊愛的它脫個清光,把玩一番

此篇文章於 02-24-08 01:01 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-24-08, 12:16 AM   #81
KUTAR#

引用:
作者: nefrezx 查看文章
1. 沒有
2. 冇
3. 好清楚點死 v
good bbb
要你打左場悶到爆的對戰,辛苦你了 \

咁開始時,我用咪講野,清楚嗎?
2,3的問題我發現同日本仔打,
如果connection唔好
會好經常出現……

此篇文章於 02-24-08 12:19 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-24-08, 12:16 AM   #82
川上双葉
みるをみる

睇黎用player match好似會好d

舊 02-24-08, 12:16 AM   #83
the0746
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDpanda_kk
Wong大勁呀~~殺哂日本仔
the0746 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 12:18 AM   #84
KUTAR#

引用:
睇黎用player match好似會好d
好明顯係……
ranking太多人玩

而且要player match先開到私家房
舊 02-24-08, 12:18 AM   #85
nefrezx

引用:
咁開始時,我用咪講野,清楚嗎?
清楚, 只係細聲左少少!
舊 02-24-08, 12:18 AM   #86
the0746

KUTAR~你開左PLAYER MATCH~?
係GE INVITE ME~
舊 02-24-08, 12:19 AM   #87
KUTAR#

引用:
作者: the0746 查看文章
KUTAR~你開左PLAYER MATCH~?
係GE INVITE ME~

不過計理nefrezx,得三個人……
而且係測試netwonk,唔係正式打
會好悶的,都係唔好啦

此篇文章於 02-24-08 12:27 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-24-08, 12:26 AM   #88
KUTAR#

未add我的版友就add我啦
遲下開function啦喂
舊 02-24-08, 12:28 AM   #89
wongja0708

註冊日期: Dec 2004
引用:
又話唔開
引用:
我都想問佢gabbb
諗住同自己友煞殺下. 點知......

引用:
作者: the0746 查看文章
Wong大勁呀~~殺哂日本仔
佢地玩SNIPER 戰
好鬼搞笑
我企係個無得再揚既位係咁隊佢地 XD

wongja0708 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 12:32 AM   #90
KUTAR#

斷線! a
算了,聽日再試

真係好似panda話,應該係server太多人
我諗過幾日會好D
今日online的表現真的令人很"lost"
=============================

一係咁,聽晚11點
我會在player match開房
試下攪function,希望唔會lag啦

此篇文章於 02-24-08 12:40 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-24-08, 12:45 AM   #91
the0746

火都黎= =~
個SERVER係咁踢人~
夜D先再入~
舊 02-24-08, 01:00 AM   #92
KUTAR#

三個人又有冇問題呢,nefrezx?

係喎,快D買咪啦,冇咪真係唔過癮
舊 02-24-08, 01:05 AM   #93
nefrezx

引用:
三個人又有冇問題呢,nefrezx?

係喎,快D買咪啦,冇咪真係唔過癮
冇問題!

其實我有咪(即係LKC大之前講果個, 上年買機個陣**送的 )
聽日搵返出黎試下先
舊 02-24-08, 01:08 AM   #94
KUTAR#

引用:
作者: nefrezx 查看文章
其實我有咪(即係LKC大之前講果個, 上年買機個陣**送的 )
聽日搵返出黎試下先
可能到聽日一多人,就會出事
(我用netvigator,玩CS / C&C 一多人就成日lag)
不過到時我會開私家房,唔俾外人入
應該會好D,穩定過Ranking

有咪又唔用就真係唔應該
一個人講野冇回應真係幾苦悶

一個人聽到人地講野又回應唔到,就更加苦悶
舊 02-24-08, 01:21 AM   #95
川上双葉
みるをみる

冇咪....

舊 02-24-08, 01:22 AM   #96
KUTAR#

引用:
冇咪....
福仁仲有,30蚊
舊 02-24-08, 01:26 AM   #97
川上双葉
みるをみる

懶到睇下聽日想唔想出ssp(KT--->SSP)

舊 02-24-08, 09:48 AM   #98
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

玩次前記得睇清楚是否打到自己友,
唔好亂咁掃,唔該。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 10:05 AM   #99
janicebb
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
3DS Friend Code4811 6910 0216
PSN  IDAngusYK
尋晩真係斷線斷到。。。。

janicebb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-08, 10:07 AM   #100
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: janicebb 查看文章
尋晩真係斷線斷到。。。。
尋晚訓了沒玩。
今日玩個夠先。

同日本那邊都斷嗎?(迷)

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Lost Planet - Extreme Condition (李秉憲演出) poppop 電視遊戲討論版 792 04-15-08 02:34 AM
lost planet問題... MR_CHEUK PC電腦遊戲討論版 0 11-17-07 12:08 AM

現在的時間是 12:18 PM

手機版 | APP版