Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-02-05, 02:06 AM   #1
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
賣平玩具既地方...

聽你地講深水保批發區好多正野執....究竟要點去同多數有咩賣?有冇好輔頭介紹?

舊 02-02-05, 02:11 AM   #2
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 奇蹟少年J
聽你地講深水保批發區好多正野執....究竟要點去同多數有咩賣?有冇好頭介紹?
~
批發係福X街...

若真係咁多巧野...
福利/三和...等等...
晨早摺左喇~~~
偶只係係果度多數入雷速登同BB彈槍.../ \
ps.
再想平D...上大陸入貨吧...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 02-02-05 02:15 AM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-05, 01:39 PM   #3
syncmaster
God of Gamer
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Busconcamp
~
批發係福X街...

若真係咁多巧野...
福利/三和...等等...
晨早摺左喇~~~
偶只係係果度多數入雷速登同BB彈槍.../ \
ps.
再想平D...上大陸入貨吧...
那........Busconcamp兄,你幾時返大陸開鋪,記得通知聲

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-05, 02:43 AM   #4
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: syncmaster
那........Busconcamp兄,你幾時返大陸開鋪,記得通知聲
返大陸開舖之時...也許正是拎睡X巷幾拾萬銀貨(未找數)...著草之日... <---指某些人

*上述內容純屬虛構;如有雷同,實屬巧合* '''

此篇文章於 02-03-05 02:48 AM 被 Busconcamp 編輯。
舊 02-03-05, 02:45 AM   #5
子母機合體啦
Insane Gamer
太空保衛者去左邊﹖

註冊日期: Apr 2004
引用:
返大陸開舖之時...也許正是拎睡X巷幾拾萬銀貨(未找數)...著草之日... <---指某些人
上述內容如有雷同;實屬虛構... '''
定係如有虛構﹔實屬雷同啊﹖
呢照係最終必殺技﹗
要有MAX睡記死貨+銀行戶口變紅色 ==> ^^vv<><>ABAB
一0野KO返睡記﹗屈區機﹗﹗﹗

怪C不作聲﹔繼續搖。。。
﹕“先生你五駛搖0窩。”
怪C回頭望。。。
﹕“個款0米印左係盒面。你想要邊款﹖”
怪C放低盒蛋﹔慢步步出門口。。。

此篇文章於 02-03-05 02:56 AM 被 子母機合體啦 編輯。
子母機合體啦 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-05, 02:51 AM   #6
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 子母機合體啦
定係如有虛構﹔實屬雷同啊﹖
發覺打錯...已被你捉到應... '''
已改~~~

舊 02-03-05, 02:55 AM   #7
子母機合體啦
太空保衛者去左邊﹖

引用:
已改~~~
無打錯啊﹗無慧根參透五到0架。。。

怪C回頭望。。。
舊 02-03-05, 02:58 AM   #8
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
已改~~~
你幫我搵埋隻SD GOUF先好走佬呀!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-05, 03:03 AM   #9
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: KIM
虛~
咪抹黑偶巧喎...
偶連"思想計劃"都未有耶~~~

舊 02-03-05, 03:03 AM   #10
子母機合體啦
太空保衛者去左邊﹖

引用:
作者: KIM
區LV高HP又勁﹔未夠條件出超必。。。放心。。。

怪C回頭望。。。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:31 AM

手機版 | APP版