Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-20, 10:47 AM   #11
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
啲大媒體繼續亂spin 方向

之前屈唔鍾意隻game 劇情走向既gamer 都係反同性反變性反社會人格

跟住佢地可以唔完美都照清一色俾10/10, 但話俾0/10 既user review係無玩過之下俾review bombing
跟住隻GAME出左幾日後都唔細數字的user review 俾10/10 comment 剩係得句best game in the world 厘啲又唔算review bombing

依家abby 聲優話有收到死亡恐嚇, 媒體又spin到唔鍾意隻game既係痴漢痴線佬

枝筆仲強調特別係女性先會收到厘d恐嚇, 所以又諗住spin落女權度

仲要次次都係出自D大media (可以唔係專講game既, 如forbes)

本來唔想將SJW撈埋黎講, 但次次個步調都咁樣
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] Wii Fit -Part II [you can weigh your pets!] 神祕人1號 電視遊戲討論版 52 06-19-09 10:32 PM
香港公園荷花 part II 加賀KAGA 照相館 0 07-29-07 10:39 PM
[NDS] 機戰W -Part II [已售] 神祕人1號 手提遊戲機討論版 693 03-16-07 04:09 PM
Maksim「變奏曲VARIATIONS PART I & II」 masaki Neo Music UNIVERSE 3 10-12-04 01:25 AM
MS DCOM RPC Patch Part II Rabbidas 手機資訊/電腦軟硬討論 5 09-16-03 11:22 PM

現在的時間是 10:33 AM

手機版 | APP版