Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-07-20, 11:26 PM   #1
ryan520
Junior Member

註冊日期: Oct 2020
西九龍中心 奇趣天地 街機GAME名?

西九龍中心 奇趣天地 街機?
大約15年前打過一隻GAME想搵番個名,

隻GAME有約2幾到3幾十角色選。可以選3個角色開關打.格鬥. 類似拳皇2D咁 但晝風不似。.可以連技打人上天,有故事模式. 大佬好似個魚人咁

真想搵番黎玩.但太耐連名都唔記得.唔知有冇人知呢? 求名

爆氣可以按Start 開3人組合技

我記得既角色入面。有隻著足球衣男。抓住網球場拍既妹妹。有3兄弟個樣一樣D技都差唔多但唔同色人。

大佬魚人係上半身冇著衣/有把發光既劍青色/有個帶眼鏡既著西裝白色衣,呢隻角有技可以企係空中。 有個手有手抓男人

隻GAME我想很冷門係西九打過就再冇見過。不似拳皇。街霸到到機鋪都有

此篇文章於 10-18-20 05:13 PM 被 ryan520 編輯。
ryan520 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-20, 12:59 AM   #2
雙日
Game Master

註冊日期: May 2002
係咪橫向動作遊戲?

因為純格鬥遊戲好少得三個人揀

主角係咩樣?

雙日 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-20, 04:40 PM   #3
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
final fight?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-20, 04:55 PM   #4
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
格Game可以連技打人上天
乜乜 vs capcom系列?

此篇文章於 10-16-20 04:57 PM 被 jos 編輯。
jos 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-20, 03:43 PM   #5
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
佢係咪想講3打3格鬥
咁應該係Marvel vs capcom 2
有合體超必
有得打上天再大跳駁空中Combo
最後大佬第二形態彈彈下都有啲似魚

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-20, 04:50 PM   #6
ryan520

引用:
作者: 雙日 查看文章
係咪橫向動作遊戲?

主角係咩樣?
唔係得3個角色。有好多個角選既/不過係選3個人打關。似拳皇咁樣V_V
舊 10-18-20, 04:53 PM   #7
ryan520

引用:
作者: 雙日 查看文章
係咪橫向動作遊戲?

主角係咩樣?
係橫向。 但係幾十個人任選3個開關打。應該冇話邊個係主角
舊 10-18-20, 04:53 PM   #8
ryan520

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
final fight?

唔係—。— 
舊 10-18-20, 05:13 PM   #9
ryan520

引用:
作者: jos 查看文章
格Game可以連技打人上天
乜乜 vs capcom系列?
不是
舊 10-19-20, 01:01 AM   #10
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
有足球員嘅格game仲唔係justice學園

3打3應該係
燃えろ!ジャスティス学園

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-20, 06:07 PM   #11
ryan520

引用:
作者: sugihara 查看文章
有足球員嘅格game仲唔係justice學園

3打3應該係
燃えろ!ジャスティス学園
係佢- 0,0 十分感謝十分感謝

此篇文章於 10-19-20 06:18 PM 被 ryan520 編輯。
舊 10-19-20, 07:23 PM   #12
ryan520

引用:
作者: ryan520 查看文章
係佢- 0,0 十分感謝十分感謝

呢隻GAME 係我童年回憶.搵得番真係開心過汁錢.感謝

主題工具
顯示模式