Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
GAF Racing Engine車迷討論區>第六十二屆殖民星大賽車(2015/11/19-->11/22)
Tano 10:24 PM 11-10-14
落場版Mini唔關JCW事
ALEX CHOW 11:23 PM 11-10-14
作者: Tano:
咁RCZ呢
Tano 12:58 PM 11-11-14
作者: HONDA:
咁RCZ呢
JCW邊有改過縹緻
scania 03:48 PM 11-11-14
其實好多架都係JCW既Cup Car
不過

1.原裝尾翼高過車頂唔合例,拆

2.原裝電腦唔寫得落左turbo restrictor d空燃比錯晒,要換Full Con重寫,拆

3,原裝用原裝生氣唔夠索要換高流量大冬菇,拆

唯一賺左既係頂配版JCW隻Turbo冇記錯係大隻d
Tano 12:01 AM 11-12-14
作者: scania:
其實好多架都係JCW既Cup Car
不過

1.原裝尾翼高過車頂唔合例,拆

2.原裝電腦唔寫得落左turbo restrictor d空燃比錯晒,要換Full Con重寫,拆

3,原裝用原裝生氣唔夠索要換高流量大冬菇,拆

唯一賺左既係頂配版JCW隻Turbo冇記錯係大隻d
計高度而不計闊度
RCZ落場隻翼成張枱咁長
scania 07:50 AM 11-12-14
計高度而不計闊度
RCZ落場隻翼成張枱咁長
係因為架車本身闊

特別係尾冚宅而沙板闊,就突出左隻尾翼好似走左出來咁

尾翼不可高過車頂及闊過車身

見到呢句以為自已玩緊1:10 RC
Tano 09:18 AM 11-12-14
係因為架車本身闊

特別係尾冚宅而沙板闊,就突出左隻尾翼好似走左出來咁

尾翼不可高過車頂及闊過車身

見到呢句以為自已玩緊1:10 RC
1:27/8咪一樣

Mini係下路會唔會被人輪
scania 11:31 AM 11-12-14
1:27/8咪一樣

Mini係下路會唔會被人輪
Mini大馬過嘉年華,JCW版都過200匹,係嘉年華ST 180匹

其實Mini同RCZ同一副機器,不過Setting同Turbo唔同

而且全組係得mini有尾擔獨立避震,會好灣d

嘉年華又一字擔,個殼又窄又高,其實唔著數
ALEX CHOW 01:47 PM 11-12-14
Mini大馬過嘉年華,JCW版都過200匹,係嘉年華ST 180匹

其實Mini同RCZ同一副機器,不過Setting同Turbo唔同

而且全組係得mini有尾擔獨立避震,會好灣d

嘉年華又一字擔,個殼又窄又高,其實唔著數
咁RCZ又有咩特色??
Tano 02:06 PM 11-12-14
咁RCZ又有咩特色??
下路放唔甩的話上山會被群Mini推到髮夾彎?
ALEX CHOW 03:52 PM 11-12-14
下路放唔甩的話上山會被群Mini推到髮夾彎?
RCZ直路無敵??
ALEX CHOW 03:54 PM 11-12-14
莫他拿架R8 LMS Ultra係14"版
會唔會又破上年佢自已嘅紀錄???
scania 05:25 PM 11-12-14
咁RCZ又有咩特色??
原裝馬力佢最大,但落左限流器其實大家差唔多

Cup版既有軑波,土炮既最多抬序列式

但係Cup版改左既避震因為唔合例,要換返原裝尾彈弓

低風阻低重心,一字尾擔一樣好好灣

得佢一款車裝到大尾翼,東方灣好大優勢

現時睇港澳房車賽暫時來講係屈機的
Tano 06:50 PM 11-12-14
莫他拿架R8 LMS Ultra係14"版
會唔會又破上年佢自已嘅紀錄???
肯定會,只是會唔會像上年比前年快成秒幾咁誇張
好期待重演4車同時入彎
ALEX CHOW 12:03 AM 11-13-14
大賽車委員會:出售賽車通行證屬違法行為
第六十一屆澳門格蘭披治大賽車於明(13)日起一連四天舉行,對於早前有人將大賽車通行證及贈送門券於網上出售圖利,大賽車委員會一直密切留意有關情況,此等行為屬違法行為,一經證實將依法究治。

早前曾發現有人將大賽車通行證及賽會贈送門券於網上出售圖利,大賽車委員會已針對事件採取措施。委員會發出的所有通行證及贈票均有登記號碼,可以按號碼追查出通行證的持證者。

委員會一直密切留意有關網上售證的情況,並強調此等牟利行為實屬違法,一經證實將依法究治,希望有關人士不要以身試法。

scania 09:03 AM 11-13-14
大賽車委員會:出售賽車通行證屬違法行為
第六十一屆澳門格蘭披治大賽車於明(13)日起一連四天舉行,對於早前有人將大賽車通行證及贈送門券於網上出售圖利,大賽車委員會一直密切留意有關情況,此等行為屬違法行為,一經證實將依法究治。

早前曾發現有人將大賽車通行證及賽會贈送門券於網上出售圖利,大賽車委員會已針對事件採取措施。委員會發出的所有通行證及贈票均有登記號碼,可以按號碼追查出通行證的持證者。

委員會一直密切留意有關網上售證的情況,並強調此等牟利行為實屬違法,一經證實將依法究治,希望有關人士不要以身試法。

收錢賣VIP,然後係架車到貼返佢個名,話佢係贊助商又得唔得?
昏迷童子Sleepy 10:29 AM 11-13-14
收錢賣VIP,然後係架車到貼返佢個名,話佢係贊助商又得唔得?
朋友…果d位咩野人可以留名大家心照啦……

本童子係咪未瞓醒…搵極都唔見Honda個車房……
scania 10:34 AM 11-13-14
作者: 昏迷童子Sleepy:

而家有冇雨?
昏迷童子Sleepy 11:41 AM 11-13-14
而家有冇雨?
冇…又冇雨又唔曬……
咁多年都未試過咁正……
K.LIFE 11:50 AM 11-13-14

昏迷童子Sleepy 12:07 PM 11-13-14
之前路車又撞爆欄攪左成粒鐘……
埋尾果場電單車排位賽……
ALEX CHOW 02:05 PM 11-13-14
作者: 昏迷童子Sleepy:

UCCU
scania 03:38 PM 11-13-14
女車主直版任驗

ALEX CHOW 05:13 PM 11-13-14
女車主直版任驗

整唔整得切??
Tano 06:37 PM 11-13-14
女車主直版任驗

飯田章第一年嚟賽?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面