Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
電視遊戲討論版>Street Fighter V 情報區 3 | 已售
wing 11:24 AM 01-20-18
作者: 赤兵尉SETH:
仲有獎金同Exp任務, 睇下難度同參加次數個d佢點set

照計打士兵唔會set到真豪鬼咁難掛...

次數就之前講左可以打3次.
river 11:53 AM 01-20-18
買左ae碟版,入season pass 1 & 2 code 後回到遊戲仍然冇season 1&2的人物用,請問入code後要如何才用到呢?謝
赤兵尉SETH 12:39 PM 01-20-18
作者: river:
買左ae碟版,入season pass 1 & 2 code 後回到遊戲仍然冇season 1&2的人物用,請問入code後要如何才用到呢?謝
有無試下入shop睇? 有d code入完後係令shop d野變免費
river 12:59 PM 01-20-18
有無試下入shop睇? 有d code入完後係令shop d野變免費
可以了,要在最新資訊裏再揀適用,thx.
紫紅豆 02:57 PM 01-20-18
入了後是可以用上兩季的人,如超大隻老,不用花十萬一個一個買,
但今年第三季的,一樣要買,如綠色發電獸,不過未出,
現在得樱一個,
紫紅豆 03:02 PM 01-20-18
你選劇情模式應看到有什麼人可用,
赤兵尉SETH 03:10 AM 01-21-18
作者: wing:
照計打士兵唔會set到真豪鬼咁難掛...

次數就之前講左可以打3次.
愈戰愈強
隻Shadow Nash仲惡過真豪鬼, 仲有巨大Peter

Akito86 01:26 PM 01-21-18
爭札緊, 其實隻GAME而家係D角色一定要俾現錢買DLC定其實隻GAME本身有INGAME DOLLAR等你打住儲錢買人物?
mario0606 01:30 PM 01-21-18
作者: Akito86:
爭札緊, 其實隻GAME而家係D角色一定要俾現錢買DLC定其實隻GAME本身有INGAME DOLLAR等你打住儲錢買人物?
可以比真錢買,但佢有GAME錢你可以做任務拎錢去買
wing 09:10 PM 01-21-18
愈戰愈強
隻Shadow Nash仲惡過真豪鬼, 仲有巨大Peter
會唔會有埋shadow lady?
JoJo 12:48 AM 01-22-18
這隻碟其實係咪即係上次隻碟+season1+3下載code?
wing 09:54 AM 01-22-18
作者: JoJo:
這隻碟其實係咪即係上次隻碟+season1+3下載code?
no, 正常版得1+2 character pass
JoJo 10:04 AM 01-22-18
作者: wing:
no, 正常版得1+2 character pass
Oh 重諗住買碟平過上網買dlc
wing 10:11 AM 01-22-18
作者: JoJo:
Oh 重諗住買碟平過上網買dlc
點會咁著數
rubyyu 10:14 AM 01-22-18
請教大手制問題
我有個hori mini pro,我覺得佢個方向桿比原裝手制嘅L3較低sensitive,假如在左手邊,例如我向下,然後前行(向右推),我發覺佢要好精準向右(3點鐘)而可行前成功嘅機率比4點鐘高D,而向後跳(10、11點點)、向前跳(2、3點)就更會時不時失靈,請問是大制壞?個制太cheep?定操作有問題?買個靚D有冇幫助?

感謝!

Sent from my iPhone using Gaforum
wing 10:20 AM 01-22-18
-delete-
wing 10:21 AM 01-22-18
作者: rubyyu:
請教大手制問題
我有個hori mini pro,我覺得佢個方向桿比原裝手制嘅L3較低sensitive,假如在左手邊,例如我向下,然後前行(向右推),我發覺佢要好精準向右(3點鐘)而可行前成功嘅機率比4點鐘高D,而向後跳(10、11點點)、向前跳(2、3點)就更會時不時失靈,請問是大制壞?個制太cheep?定操作有問題?買個靚D有冇幫助?

感謝!

Sent from my iPhone using Gaforum
個掣太cheap, 料太差, 我估裏面有D零件已磨蝕左,於是枝stick郁動時在好多位置都掂唔到枝桿下面同左右果3個microswitch (控制上同右左),要到某個特定位置先點到個switch.

買個靚D當然有幫助。至少要hori rap果級,或者買雷蛇。
tao 11:42 AM 01-22-18
-del-
ai. 02:00 AM 01-23-18
Ae版只包兩個下載code(character pack1,2),
那場地和衫也是要另買?咁有舊版,直接買dlc就更平?
wing 09:22 AM 01-23-18
作者: ai.:
Ae版只包兩個下載code(character pack1,2),
係, 全對.
赤兵尉SETH 09:47 AM 01-23-18
因為招VT2多左用Abigail, 係咪要改下個射逞...

wing 09:51 AM 01-23-18
嘩, 印度佬個火球防護罩原來咁惡架
tao 01:10 AM 01-25-18
作者: ai.:
我是日服PSN, 剛晌日本Y拍bid左個S1+S2淨code, 1900yen.
抵過晌PSN store買 (PSN價錢:各1500yen)
應該是最平最適當的升級方法了

由S1玩到而家, 雖然戰鬥力仍低 (鬥心冇SF4時咁勁...)
但攞FM就非常勤力, 之前已拿左1百萬FM的獎杯了 (可能計埋豪華版有成十幾萬FM)
用FM買左軍佬, Urien, 豪鬼. 幾個stage, color pack
以後就應該會留番買場景.
赤兵尉SETH 08:33 AM 01-25-18
有d跳唔高無硬體同擋身既點算

Reishin 08:54 AM 01-25-18
有d跳唔高無硬體同擋身既點算

https://www.youtube.com/embed/P24a5sfrt2g
https://www.facebook.com/PetvPlayEve...9328648756839/
玩命普通投
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面