Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 03-23-10, 03:34 PM   #1
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
魔盜王第4集 Pirates of the Caribbean:On Stranger Tides

http://hk.apple.nextmedia.com/realti...rt_id=13847542

引用:
《魔盜王》徵天然胸演員
2010年03月22日 (11:22 am)

美國迪士尼賣座電影《魔盜王》第 4集《 Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides》即將開拍,劇組徵求女演員時提出一個特別條件:不得隆胸。

該片在徵求演員廣告中列明,應徵者須 18至 25歲,相貌娟好,身高 169至 172厘米,三圍裏胸圍必須 34至 35吋,腰圍 26到 27吋,臀圍 36到 37吋,身材須跟舞蹈者一樣苗條,而且胸部要天然。

初步入圍者須接受考驗,在劇組人員前跑步,以觀察胸部擺動情況,搖曳生姿的當然最好,一旦搖晃得不自然,胸部有「僭建」之嫌,即會被叮出局。

有曾參與《魔盜王》選角的人表示:「上集《魔盜王》的確用過假大胸女演員,增加淫蕩效果,當時我們沒擔心過,但時移世易,觀眾眼睛越來越雪亮,一眼看得出那些女角『打假波』。」
美國《紐約郵報》
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-10, 08:03 PM   #2
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
有無得應徵做評審

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-10, 10:31 PM   #3
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
"三圍裏胸圍必須 34至 35吋"

唔怪得Keira Knightley今集冇份 (好似係佢同Orlando Bloom唔想再做落去)

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-10, 10:40 PM   #4
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
上集寫得咁好,俾個咁出位的角色發哥表現...「stream!!stream!!」
真係驚左,無乜興趣再入場.

舊 03-23-10, 10:56 PM   #5
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
第2集已經悶到恰著, 第3集已經無視左, 第4集唔使預我

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-10, 10:57 PM   #6
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

註冊日期: Dec 2005
3DS Friend Code3909 8573 2961
XBox Live Gamertagwc3tom
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
上集寫得咁好,俾個咁出位的角色發哥表現...「stream!!stream!!」
發哥個角色
第三集成套野都好鬼爛
TOMCHEUNG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-10, 12:31 PM   #7
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
算把啦,唔提起d人都唔記得有發哥做,成套戲出場都唔夠五分鐘...
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-10, 12:34 PM   #8
pongg

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
算把啦,唔提起d人都唔記得有發哥做,成套戲出場都唔夠五分鐘...
唔好話係發哥,成套第三集係講咩睇完都已經唔記得曬
剩係記得睇果時有訓著過....
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-10, 08:57 PM   #9
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
第一集的確個「結構」同「設計」幾好既…但…

舊 04-11-10, 06:49 PM   #10
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章

最抵死香港仲要夾硬加佢落去POSTER度

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-10, 06:54 PM   #11
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
最抵死香港仲要夾硬加佢落去POSTER度
好似係外國海報本身已經加o左佢落去?
舊 04-11-10, 10:17 PM   #12
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 遊戲人間 查看文章
welcome to singapore =w=

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-10, 12:15 AM   #13
二伍

註冊日期: Sep 2002
邊part有淫蕩效果?
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-10, 12:29 AM   #14
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
好似係外國海報本身已經加o左佢落去?
我見過外國果張得4丁友

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-10, 08:14 PM   #15
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: W!LL 查看文章
第2集已經悶到恰著, 第3集已經無視左, 第4集唔使預我
原來唔淨止我一個係咁...a

當年同堆friend一齊睇第二集,我瞓佐,完場俾friend話我..../\

第三集就索性唔睇...

我覺得johnny depp應該要見好就收,唔好整衰自己o既名聲....

不過呢套o野o的續集一邊o的人o係度鬧票房一樣係癲o既....

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-10, 02:35 PM   #16
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
我又覺得第2集幾好睇, 夠歡樂

但第3集就真係唔掂, 太多劇情線, 埋唔到尾. 攪到D劇情唔清唔楚.........
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-10, 06:12 PM   #17
黑翔
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: david 查看文章

當年同堆friend一齊睇第二集,我瞓佐,完場俾friend話我..../\

第三集就索性唔睇...

我覺得johnny depp應該要見好就收,唔好整衰自己o既名聲....

不過呢套o野o的續集一邊o的人o係度鬧票房一樣係癲o既....
真係講得好岩
第1集咁突出好大原因歸究於johnny depp既生鬼演出
不過都睇左佢3集...乜都悶啦
黑翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-10, 10:41 PM   #18
TOMCHEUNG
Game Master
Balrog 好碰友

有 Penelope Cruz
舊 12-16-10, 08:54 AM   #19
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: TOMCHEUNG 查看文章
有 Penelope Cruz
不過因為大肚, 大部分都係搵左佢細妹就替身
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-10, 11:23 AM   #20
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: david 查看文章

第三集就索性唔睇...

我睇第一集己經瞓著, 唔敢再睇落去.....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-10, 11:31 AM   #21
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
超鐘意睇/
第四集會繼續支持~~~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-10, 04:45 AM   #22
middledragon
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
第3集雖然太多支線好亂,但有Keith Richards客串真係好正
middledragon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-10, 10:52 AM   #23
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
呢套戲d場景同角色造型好正

如果做好d個劇情一定變神作

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-10, 11:26 AM   #24
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: metal snake 查看文章
呢套戲d場景同角色造型好正

如果做好d個劇情一定變神作
可惜而家就係衰O係呢度...一套戲有星級CAST但九流劇情,拉上補下都係爛貨。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-10, 01:16 AM   #25
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
其實佢穩穩陣陣做返第一集個感覺
基本上都可以長拍長有,好似Indiana Jones咁
呢類合家歡冒險電影要大突破好難,唔好搞亂攤子就得
加上我仍然覺得單係睇Johnny Depp一個人舞台表演咁演Captain Jack都已經好享受

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] 魔盜王 Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned (前傳?) ahleung 電視遊戲討論版 2 10-15-10 11:37 AM
同全世界陌生人傾計 cloud ~清談館~ 110 06-10-09 03:31 PM

現在的時間是 01:19 PM

手機版 | APP版