Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-17-12, 10:53 AM   #251
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
引用:
作者: 問天小肥 查看文章
咁話晒人都係激光...........勁D 係應該既......a
佢係變態 不能稱呼為人
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-12, 06:05 PM   #252
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 小白熊 查看文章
佢係變態 不能稱呼為人
唔知遲d機戰有冇佢......

舊 02-21-12, 11:00 AM   #253
LUFFY420
Senior Gamer

註冊日期: May 2010
wink

引用:
作者: Eking 查看文章
唔知遲d機戰有冇佢......

http://luffy420.blog.fc2.com/blog-entry-86.html

舊 02-24-12, 12:08 PM   #254
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 02-27-12, 10:06 PM   #255
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
某台灣電視劇.........

ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 11:29 PM   #256
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 小魚魚~* 查看文章
青雉和赤犬的戰場吧
引用:
似 wor, 電傳虫條友話好凍
但路飛佢地去到果度又好熱
引用:
作者: 魚伕 查看文章
時間不吻合....
史莫卡說過是4年前的事故引致....
冇品...事故上舖故事...
如果講到咁...0個度本身就唔應該再有古代生物啦...

此篇文章於 02-29-12 11:32 PM 被 魚伕 編輯。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-12, 11:34 PM   #257
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: money 查看文章
原來不經不覺15年了...
尤記得當初朋友推介比我睇,我仲話d角色畫得好怪,所以唔睇...

此篇文章於 02-29-12 11:36 PM 被 魚伕 編輯。
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 12:43 AM   #258
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
4年前事故(實驗)>2年前決戰場
剩返果d應該係實驗品死剩種/班毒氣友新帶黎做實驗

真係有同路飛一樣

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 02:02 AM   #259
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
又會忌海軍
但又唔似革命軍

舊 03-01-12, 10:20 AM   #260
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
原本係貝加既實驗場
失敗後釋放出大量有毒物質
d毒物消散後變成青赤戰場
打完後有班人搶左個島....

怕海軍但唔似革命
唔會又係某某王國咁黎搶島吧?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 10:55 AM   #261
小白熊
冬眠中

XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
真係決鬥場地~
舊 03-01-12, 01:58 PM   #262
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235

舊 03-01-12, 11:05 PM   #263
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
我古中一半

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-12, 11:16 PM   #264
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
人馬同埋鳥人....呢2個位點解我好似miss o左1話咁...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 09:06 AM   #265
小白熊
冬眠中

引用:
我覺得 d 生物係 M 造出來的
舊 03-02-12, 09:50 AM   #266
NEAR
Majora's!?

引用:
作者: 加洛瑪.神 查看文章
人馬同埋鳥人....呢2個位點解我好似miss o左1話咁...
人馬係突然出黎同路飛講野
我諗尾田係玩野

鳥人係烏索普好早已經得佢見到

舊 03-02-12, 10:45 AM   #267
AMONtheBrave
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2004
鳥人係哈皮

舊 03-02-12, 12:43 PM   #268
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
我覺得 d 生物係 M 造出來的
我覺得全個島都係博士研究既受害者~M係領導佢地~將個地方變返有秩序既受害者~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 06:35 PM   #269
jackybat09
Insane Gamer
一擊必殺

註冊日期: Aug 2002
http://hayabusa.2ch.net/test/read.cg...medium=twitter

有無人知堅定流?

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
jackybat09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-12, 07:22 PM   #270
風萌翔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwing14700
引用:
作者: jackybat09 查看文章
不會吧....
不過係真的話 jump會宣佈的
希望不是啦!!!!!
風萌翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 05:03 PM   #271
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
659 四億四千万

此篇文章於 03-07-12 05:08 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 05:12 PM   #272
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
..佢做左...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 05:39 PM   #273
NEAR
Majora's!?

頂帽咁似索柏既

舊 03-07-12, 05:48 PM   #274
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
都唔奇, 走左咁多人, 係要補充下D新血

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-12, 05:57 PM   #275
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
王下七武海

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 12:26 AM

手機版 | APP版